Mooie Moderne Badkamers | homify

Mooie Moderne Badkamers

Stoa. Stoa.
House Lam Moderne badkamers van Nico Van Der Meulen Architects Modern
Loading admin actions …

Het design van de badkamer wisselt snel van stijl, voor dat je klaar bent met douchen is er al weer een andere stijl in de mode. Geen kamer in het huis is zo trendgevoelig als de badkamer, met z'n accessoires en decoraties. Gelukkig hebben we de olijfgroene badkuip vaarwel gezegd! Maar ook vandaag de dag is het nog moeilijk om een design te kiezen waar je een lange tijd mee vooruit kan. 

Bij het zoeken van een badkamer is het belangrijk dat je jezelf afvraagt wat je leuk vindt, daarnaast moet je jezelf goed laten informeren over wat in en uit is. Vertrouw op je eigen smaak, maar mijd zalmkleurig sanitair… . Je gaat de badkamer ook een keer schoon maken, dus kies vrijstaand sanitair, waardoor je overal eenvoudig bij kunt. Als je van plan bent om je badkamer helemaal een goede opknapbeurt te geven, dan hebben we hieronder een aantal tijdloze ontwerpen opgesomd om je te inspireren.

Spiegeldecoratie

Spiegels als decoratie zijn een goede manier om je badkamer ruimtelijker te laten lijken. Het voordeel van spiegels is, dat ze eenvoudig te onderhouden zijn in vergelijking met bijvoorbeeld wandschilderingen. Deze prachtige spiegel brengt veel sfeer in de badkamer en qua design zet hij de kamer op een hoger plan.

Gerestylde Badkamer

A listed Refurbishment and extension van AXN Achitecture
AXN Achitecture

A listed Refurbishment and extension

AXN Achitecture

Deze prachtige gerestylde badkamer bevindt zich in een Gotische Tudor woning, zeer bijzonder en gewild, maar in tegenstelling tot het historische exterieur, heeft deze badkamer een modern en minimalistisch uiterlijk. Het authentieke raam is wel bewaard gebleven, zodat de historische sfeer de badkamer verrijkt. In grote badkamers is het mooi om grote tegels en sanitair te plaatsten, omdat dit rust creëert in de ruimte, want kleine elementen zorgen vaak voor drukte in de badkamer.

Hem en Haar

Noho Loft, New York Minimalistische badkamers van studioMDA Minimalistisch
studioMDA

Noho Loft, New York

studioMDA

Vaak is er maar één wastafel in de badkamer, en willen jij en je partner er toch op hetzelfde tijdstip gebruik van maken. Daarom is er nu de dubbele (hem/haar) design wastafel. Het is misschien een beetje extravagant, maar desalniettemin tegenwoordig een noodzakelijke luxe. En wat is er mis met extravagantie? Trakteer jezelf gewoon op de luxe die je verdient, en als de dubbele wastafel er eenmaal hangt, dan weet je niet wat je hebt gemist!

Scandinavisch

Deze badkamer is uitgevoerd in de Scandinavische stijl met een moderne twist. Het bijzondere ontwerp zorgt voor een luxe en ontspannen sfeer in deze ruimte. Ga lekker liggen in het grote bad en droom weg. Deze ruimte is helemaal ingericht om jou te laten genieten van het heilzame water. Ook is het fijn om voor de spiegel jezelf een beetje te verzorgen, dit werkt ook ontspannend en het is natuurlijk gezond.

Marmeren Badkamer

Master Bathroom Klassieke badkamers van homify Klassiek
homify

Master Bathroom

homify

Dit prachtige meubel is een ander voorbeeld van hem en haar design. Het blauw en het grijs van dit mooie meubel staan fantastisch bij de marmeren wasbak en de moderne zilverkleurige kranen. Deze moderne elementen steken mooi af bij de vintage kasten en witte lambrisering. Deze romantische badkamer is gewoon dé plek om je dag te beginnen en hem te eindigen. De verlichting is in de ochtend opwekkend en in de avond rustgevend.

Neutrale Kleuren

Het ontwerp van je badkamer kan niet mis gaan met een klassieke witte kleur. Het plafond, de spotjes en de indrukwekkende dubbele walk in shower, zorgen voor de nodige luxe. De tegels, die van de vloer tot aan het plafond lopen, zijn zowel praktisch als stijlvol. Breng ook wat kleur aan in je badkamer door verse bloemen neer te zetten, daardoor krijg je een badkamer waarin jij jouw ochtendritueel prettig kan voltrekken.

Tot zover de inspirationele badkamers. Hopelijk ben je enthousiast en heb je ideeën op gedaan. 

Voor tips en advies raadpleeg onze experts op het forum.

In dit artikel vind je allerlei tips om met decoraties je huiskamer gezellig te maken.

Wat zijn jouw plannen voor de make-over van je badkamer? Deel je plannen bij de berichten hieronder!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!