Parkeren in stijl | 5 mooie garage designs

Lianne van Kralingen Lianne van Kralingen
Loading admin actions …

De garage is een ruimte dat snel over het hoofd wordt gezien. Er zijn vele mogelijkheden om je garage of schuur in te richten: laat simpelweg je fantasie de vrije loop! Vandaag willen we je 5 voorbeelden geven van mooie garages in verschillende moderne stijlen. Misschien niet voor ieder budget, maar zeker inspirerend! Dus lees snel verder en geniet van deze selectie stijlvolle parkeergelegenheden en doe ideeën op voor jouw garage!

Show time

Het design van deze garage draait om licht en kleur. Hoewel het lage plafond het thema van snelheid naar voren brengt straalt deze ruimte tegelijk ook een ruime portie glamour uit. Een mooie auto voelt zich hier direct thuis en als op een filmset – in het centrum van de aandacht. 

Lichtval

Deze parkeergarage zal het hart van menig autoliefhebber sneller doen kloppen. De ruime garage, die ondergronds een deel van een villa en landgoed vormt, heeft een indrukwekkende skylight dat natuurlijk licht binnenlaat en de zon vrij over glanzende autolak laat spelen. Een perfecte omgeving dus om een persoonlijke collectie in stijl tentoon te stellen. 

Technicolor

In dit voorbeeld wijken we even af van de privégarages en nemen we een kijkje in deze spectaculaire publieke parkeerruimte. Het design is fantastisch en bewijst dat openbare parkeergarages absoluut niet saai, donker en grijs hoeven zijn. Deze wanden met kleur en licht bieden iets extra's dat van ieder middagje shoppen een memorabele ervaring maakt. Nu ook met winkelcentrum!

Stoer chic

Terug naar de privégarage vinden we in Blaricum dit exemplaar dat in stijl een zilvergrijze Porsche 911 Turbo herbergt! Doorgezet in dezelfde stijl als de bijbehorende villa straalt deze garage zowel een stoere als chique sfeer uit waar je met plezier je Porsche mee omringt. 

Kijk voor meer mooie beelden van het project naar de complete woonvilla, ontworpen door de experts in luxe en stijl: architectenbureau Kabaz.

Garagekunst

Ten slotte een garage met uniek charisma: sluik, geraffineerd, stylish en met een vleugje humor. Combineer  je kunstverzameling met je garage voor een spectaculair effect als dit, en geef je auto de aandacht die het verdient!

Voor meer bijzonder garagedesign hier eens wat anders: een Amsterdamse parkeergarage omgebouwd tot luxueus appartement.

Welke van deze garages zou jouw auto in het beste licht zetten? Deel je stijl met ons en laat hieronder een berichtje achter!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa: moderne Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Vraag uw gratis consult aan

Doe wooninspiratie op!