Terras door MARIANGEL COGHLAN

4 moderne huizen met plattegrond die je geweldig zult vinden

Mariska Middelbeek Mariska Middelbeek
Google+
Loading admin actions …

Over moderne woningen en interieurs kun je niet genoeg Ideabooks blijven vullen. In dit Ideabook laten we je daarom weer een aantal moderne huizen en interieurs zien. Daarmee kun je inspiratie opdoen voor je eigen inrichting. De herfst is tenslotte toch de tijd dat velen van ons wel weer eens iets anders willen in huis. Na lange zomeravonden in de buitenlucht, zitten we nu weer veel binnen. Dan moet het binnen natuurlijk wel naar ons zin zijn. Wil je jouw huis een moderner tintje geven? Lees dan snel verder!

1. Prachtig modern huis met twee verdiepingen

 Terras door MARIANGEL COGHLAN

Het huis op de foto hierboven is het schoolvoorbeeld van een moderne woning. De strakke lijnen, grote ramen en zwarte kozijnen, zijn bijna onmisbaar in een modern design. Let ook op hoe strak het terras is afgewerkt, en hoe netjes het gazon erbij ligt. Over elk hoekje van het huis is nagedacht. Dat zie je ook terug in de houten overkapping en de verlichting, die het huis mooi in de spotlight zet. Zo in het donker kun je ook een beetje naar binnen kijken, waar het moderne design wordt doorgetrokken.

En dan kijken we ook nog even binnen

moderne Eetkamer door MARIANGEL COGHLAN

Op de vorige foto konden we al even naar binnen kijken, maar op de foto hierboven kunnen we het hele moderne interieur goed zijn. De prachtige piano, de grote houten tafel met strakke stoelen en de grote houten deuren. Door de grote, kamerhoge ramen kun je goed naar buiten kijken, en lijkt het zelfs alsof het terras er gewoon bij hoort. De open indeling geeft een heel ruimtelijk gevoel.

Plattegrond benedenverdieping

  door MARIANGEL COGHLAN
MARIANGEL COGHLAN

Plano planta baja

MARIANGEL COGHLAN

Plattegrond bovenverdieping

  door MARIANGEL COGHLAN
MARIANGEL COGHLAN

Plano planta alta

MARIANGEL COGHLAN

2. Mooie moderne woning met zwembad

De moderne woning op de foto hierboven is weer heel anders dan het eerste huis dat we in dit Ideabook hebben gezien. Het is natuurlijk een kwestie van smaak welke je mooier vindt. Dit huis doet naast modern, ook een beetje rustiek aan. Dat komt waarschijnlijk door de kleur van het steen. Het doet iets minder strak aan dan een witte, betonnen gevel. Toch heeft ook deze woning strakke lijnen, grote ramen en donkere kozijnen. Ook het zwembad en terras zijn strak afgewerkt, en zijn in de zomer een heerlijke plek om te ontspannen.

Plattegrond

3. Klein maar fijn

Op de foto hierboven kun je zien dat de ruimte niet heel erg groot is. De eethoek wordt omgeven door twee zitgedeeltes. In het ene zitgedeelte vind je een televisie, en in de andere niet. Fijn als je ook wel eens zonder televisie bij elkaar wilt zitten. Maar is het wel slim om een ruimte zo vol te zetten? Door te kiezen voor een lichte basis, lichte muren en een lichte vloer, kun je de ruimte relatief vol zetten. Kies wel voor grote, strakke meubels. Je verwacht dat kleine meubels beter zouden zijn, maar veel kleine meubels bij elkaar maken de ruimte juist heel erg rommelig.

Plattegrond

4. Een 3D-tekening van je toekomstige inrichting

  door auno50 interiorismo
auno50 interiorismo

Infografía 3d del proyecto (salón-cocina)

auno50 interiorismo

De foto hierboven is een bijzondere in dit Ideabook. We hebben het in de introductie gehad over het opnieuw inrichten van je interieur. Tegenwoordig kun je met 3D-modellen gemaakt op de computer heel erg goed zien hoe je nieuwe inrichting eruit komt te zien. Dat maakt de stap om aan een verbouwing te beginnen net iets makkelijker.

Wil je meer weten over moderne woningen? Lees dan ook dit Ideabook eens!

Plattegrond

  door auno50 interiorismo
auno50 interiorismo

Planos calle Salamanca

auno50 interiorismo
Ken jij nog mooie moderne huizen die we niet hebben genoemd? Laat het ons weten in de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa: moderne Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!