Superstrak familiehuis opvallend door eenvoud | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3688:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Superstrak familiehuis opvallend door eenvoud

Stoa. Stoa.
Moderne huizen van wirges-klein architekten Modern
Loading admin actions …

Soms valt een woning op door zijn eenvoud. Vandaag laten we je een pand zien dat helemaal voldoet aan deze beschrijving. Het is een superstrak familiehuis in een gewone straat in Keulen. De woning valt op, maar is toch niet excentriek te noemen, of storend in het straatbeeld. Nee, het is een woning die juist een voorbeeld kan zijn voor nieuwbouw of renovatie in deze wijk. Er gaat namelijk een inspirerende kracht van dit familiehuis uit. Het design is helder en open, terwijl er ook ruimte is voor een huiselijk warme twist. Hoe dat in elkaar zit ga je hier onder lezen. Have fun and be inspired! 

Eerste blik op de woning

Een heel normaal familiehuis in een doorsnee straat zul je denken. Heel begrijpelijk ook, maar deze woning heeft toch echt wel iets bijzonders. Het is al een opvallende verschijning in de buurt als je het pand vergelijk met de overige woningen. Dat is natuurlijk een van de dingen die de bewoners zo aantrekkelijk vinden. De kracht van dit design is dat het niet over de top is. 

Let eens op die garage, wie durft daar nu niet zijn bolide in te stallen? Een goede eerste indruk, wij zijn nieuwsgierig geworden naar het interieur. Laat je adviseren door een expert bij het inrichten van je woning. 

Geheimzinnig

Een geheimzinnige woning met een schitterende sfeer. Echt een plek waar je je direct welkom voelt. De vegetatie voor de woning zorg voor de juiste twist en steekt in zijn organische looks mooi af bij de kunstmatigheid van de woning. Let eens op de mooie verlichting in het halletjes naast de woning! Ook de planten zijn hier en daar verlicht. En dat licht binnen trekt onze aandacht erg sterk. Met de hulp van een architect wordt het verbouwen van een huis een stuk makkelijker!

Eenvoud is prachtig

Kan het sfeervoller en mooier? Met eenvoudige middelen is dit prachtige sfeervolle plekje gerealiseerd: een prachtige boom en slim geplaatste verlichting. De kiezelstenen op de grond rond de boom zorgen voor een Aziatische, minimalistische look. Echt een buitenruimte die tot de verbeelding spreekt. Dit is tijdloos! 

Achtertuin

Vanaf een afstand, achter in de tuin, krijgen we een goede indruk van de looks van de woning. Het is logisch dat de gevel hier een stuk meer open is dan aan de voorzijde van de woning. Voor is privacy belangrijk, achter juist de connectie met de grote tuin. Dit is de plek waar de bewoners graag genieten van hun vrije momenten. Vooral met goed weer zijn ze hier te vinden. Ook in de herfst en winter houden ze graag de tuin aan kant, hoewel er door de minimalistische inrichting niet veel werk aan de winkel is.

Modern interieur

Binnen genieten de bewoners van strak design, van een rustige sfeer en comfortabele meubels. Wat een geweldige eye-cacher is die stoel! Wie wil daar niet lekker in zitten terwijl de vlammen in de open haard voor de huiselijke warmte zorgen? Een strakke moderne inrichting zorgt hier voor een prachtige eenheid. Het zwart-wit design schept een eenheid waarin je opgaat. 

Eetkamer

We willen je ook nog graag even deze schitterende eetkamer laten zien. Aan de grote tafel kan het hele gezin genieten van een heerlijke maaltijd. Het uitzicht vanuit deze plek in het huis is ook fantastisch. Je weet dus zeker dat de sfeer aan tafel altijd goed is. Er is in de woning ook ruimte voor moderne kunst, zie het werk aan de linkerwand. Muziek heeft ook een belangrijke plaats in de woning: in de vorm van een prachtige vleugel. Het zwart van de lak past heel goed in de heldere ruimte en staat schitterend naast de donkere antieke kast. Dit is een woning waarin het moderne leven helemaal tot zijn recht komt. 

We hopen dat je geïnspireerd bent door de mooie voorbeelden die we je hierboven hebben laten zien. Blijf ons volgen voor meer mooie ideeën!

Wat vind je van deze familiewoning? Zeg het met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!