Een absoluut weelderige familiewoning

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Een absoluut weelderige familiewoning

Marjolein Leenstra Marjolein Leenstra
 Keuken door dmesure, Mediterraan
Loading admin actions …

We hebben allemaal recht op een tweede kans, vind je niet? De architecten van het project dat we vandaag aan je tonen vonden in ieder geval van wel en investeerden op onbegrensde wijze in deze werkelijk schitterende woning. Het oorspronkelijke gebouw moest worden gerenoveerd en gemoderniseerd maar met behoud van haar sterke identiteit en de schoonheid van de materialen die er deel van uitmaken. Dus een evenwichtige renovatie terwijl de interieur designers er aan de binnenzijde voor kozen om te verwijzen naar verschillende invloeden en tijdperken. Zo ontstond  een prachtige en uitzonderlijke combinatie van oud en nieuw!

Kijk mee en ontdek de details van deze unieke woning in Toscane!

De woonkamer

 Woonkamer door dmesure, Mediterraan

Met de opkomst van de minimalistische trap zien we hoe je moderniteit met oude stenen kunt integreren tot een prachtig interieur met een rustiek tintje. De sfeer is warm en vriendelijk en de herinneringen en ervaringen van de woning worden gesublimeerd in een reeks verschillende decoratie-elementen die verwijzen naar regionale facetten en bezigheden. Als respectvolle knipoog naar het verleden zijn de voorouderlijke gereedschappen en toebehoren gebruikt om de muren en de hoeken te decoreren.

Hergebruik van de oude stenen

 Huizen door dmesure, Mediterraan

Twee imposante gevels van steen op mooie wijze verbonden met een open middenstuk. Een prachtige combinatie van de traditionele stijl met modernere elementen. Voor de gehele bouw zijn de mooie oude stenen van de woning hergebruikt. Al met al een prachtig resultaat. Het mooie open middenstuk verbindt de beide verschillende gebouwen en toont hun overeenkomsten ook beter.

De oude stenen zien we ook terug bij het zwembad

 Huizen door dmesure, Mediterraan

Opdat er niets zou ontbreken aan dit huis met de typische architectuur van deze regio in het midden van Italië, completeert een luxe zwembad met opmerkelijke afmetingen dit reeds prachtige geheel. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een prachtig terras beschut door een dak bedekt met Romeinse tegels. Een heerlijke plek die de bewoners een bevoorrechte ruimte biedt om optimaal te genieten van het prachtige omringende landschap.

Een werkelijk fenomenale keuken

 Keuken door dmesure, Mediterraan

En wat te denken van deze prachtige moderne keuken die wordt overkoepeld door deze prachtige boog van steen? Het huwelijk tussen oud en modern is hier werkelijk in een perfecte harmonie. De rustieke keuken is bedekt met een nieuwe glans waardoor het lijkt op een middeleeuwse banketzaal. Het mengsel van verchroomd staal en de reflecterende tinten van natuursteen zijn bijzonder succesvol en resulteren in een elegantie van een andere soort. Absoluut geweldig!

De slaapkamer

 Slaapkamer door dmesure, Mediterraan

In deze ruime slaapkamer zien we een werkplek die tegen het ledikant aan is geplaatst. Deze ruimte kenmerkt zich vooral door eenvoud en zuiverheid van lijnen. De ruimte is zo ontworpen om zoveel mogelijk te profiteren van de grandioze afmetingen van de ruimte. Dit is de reden waarom het bed in het midden van de ruimte is gepositioneerd om zo een maximale doorstroming toe te staan en een functionele en aangename ruimte te creëren. De rustieke, warme sfeer zien we in alle ruimtes terug. Wil je meer weten hoe je een rustieke sfeer creëert in huis? Lees dan ook dit artikel.

De kinderkamer

 Kinderkamer door dmesure, Mediterraan

In deze prachtige oude stal is de geschiedenis ook bewaard gebleven zoals we kunnen zien in het prachtige dak met frame en balken. De speelse optie van stapelbedden die altijd populair is bij kleine kinderen zorgt ervoor dat er een groot vloeroppervlak vrij blijft zodat de kinderen er heerlijk kunnen spelen en stoeien terwijl er een comfortabele en nette ruimte beschikbaar blijft voor de bedden.

Ohh weelderig Toscane.. geniet mee van deze droomwoning!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten, Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!