Bekijk voor je verbouwt eerst deze 20 kleine huizen met schitterende gevels!

Marjolein Leenstra Marjolein Leenstra
Precio de las casas modulares prefabricadas, MODULAR HOME MODULAR HOME Moderne huizen
Loading admin actions …

Een klein huis hoeft niet noodzakelijkerwijs eenvoudig te zijn qua design. De entree biedt namelijk vele mogelijkheden en stijlen om iets bijzonders te creëren en een kleine ruimte is daarbij geen excuus. Elke stijl gevel of entree brengt ongelofelijke resultaten met zich mee en is de beste manier om je woning persoonlijkheid te geven.

Wanneer we het over de gevel hebben dan is deze van essentieel belang voor het design van je huis. Het is immers het visitekaartje van je huis en de eerste indruk die je huis maakt op je vrienden en familie.

Om een aantal zeer interessante ideeën naar voren te brengen van wat je met de gevel van een klein huis zou kunnen doen tonen we je 20 voorbeelden van huizen met veel persoonlijkheid en bijzondere lijnen. Het zijn voorbeelden van hoe je op simpele wijze een professionele uitstraling kunt neerzetten en om te ontdekken welke architectuur en stijl het beste past bij jouw huis.

Dus kijk mee naar deze prachtige ontwerpen en laat je voordat je begint met bouwen of verbouwen eerst inspireren om van je gevel & architectuur iets bijzonders te maken!

1. Gevelbekleding

In dit project zien we een aantal verschillende soorten gevelbekleding met contrasterende texturen op het huis. Aan de voorzijde zien we een deel bekleed met natuursteen en op de achtergrond een modern design met hout dat deel uitmaakt van het kleine balkon. Een prachtig en uniek resultaat! Durf eens verschillende texturen en elementen te combineren.

2. Modern en imposant

Met verlengde muren die in een mooie harmonie en in verschillende kleuren met elkaar samengaan, biedt dit kleine huis grote discretie en bepaalde grandeur in de gevel. Boven de poort voegen de grote houten balken een element van creativiteit en speelsheid toe aan de ingang van deze woning.

3. Privacy en eenvoud

Voor degenen die van privacy en eenvoud houden: dit prachtige ontwerp toont slechts een kleine deur van massief hout als hoofdingang van het huis. Er zijn andere details die meer vertellen over de binnenzijde van dit huis die we terugzien in de hogere delen op de achtergrond.

4. Met een moderne garage

Dit geweldige huis is ontworpen met veel creativiteit inzake de gevel. Het hoofddeel heeft hoge plafonds en is verbonden via de rest van de woning middels de hoge muur en pergola bij de ingang van het huis. De garagedeur vormt met zijn glazen ruiten een prachtig detail die zeer goed past bij de totale stijl van deze woning.

5. Met eenvoudige details

Dit volledig witte pand heeft een aantal eenvoudige details in de vorm van een massief houten deur en ijzeren hekwerken voor de ramen. Simpel maar doeltreffend.

6. Met een sterke persoonlijkheid

De som van de hoofdingang ontworpen met holle ruimtes, oppervlaktes met stenen vloer en het gebruik van de kleur rood aan de voorzijde geven dit kleine huis een sterke persoonlijkheid en maken het zeer interessant. Modern en speels. Het hek zorgt voor de nodige privacy maar biedt wel een blik op de woning.

7. Anders dan anders

Dit huis is zonder meer anders dan anders te noemen en dat geldt ook voor de entree die hoger ligt van de grond en via een trap te bereiken is. Absoluut geweldig! Wil je nog meer spectaculaire gevels zien? Bekijk dan ook dit artikel.

9. Elegant

Wanneer we graag een elegante facade willen creëren dan is de aanwezigheid van hout zeer interessant als optie. In dit project vormen de hoofdingang, het plafond en de ramen samen een stijlvolle set voor dit kleine huis.

10. Symmetrisch

Dit kleine huis in rechthoekige vorm heeft een perfecte verdeling van de verschillende elementen van de gevel. Een geweldig idee wanneer je graag een symmetrisch ontwerp wilt.

11. Minimalisch

In dit ontwerp zorgt de schoonheid van de bovenste blokken die elkaar overlappen bij dit kleine huis voor een minimalistische en zeer interessante stijl.

12. Functioneel

Voor dit kleine project werd het bovenste woningdeel ter afscherming en als garage gebruikt. Een geweldig idee voor degenen die behoefte hebben aan optimaal profiteren van weinig ruimte.

13. Lengte en breedte

Binnen de mogelijkheden die beschikbaar zijn in een woonwijk werd deze woning ontworpen met goede oplossingen. Beneden geeft het stalen deur de ruimte om als garage gebruikt te worden, terwijl op de eerste verdieping het basisontwerp van het huis dient als inspiratie voor het kleine deur en raam. Een mooi samenspel van lengte en breedte.

14. Spelen met kleuren

In deze prachtige gevel vormen de witte delen te midden van de stenen bekleding een prachtig visueel contrast. Dit prachtige idee is prima te gebruiken voor de gevel een huis met hoge plafonds.

15. Zonder ramen

In dit bijzondere huis, vormt het langwerpige ontwerp van de gevel een mooi contrast tussen de lichte tinten en donkere lijnen. Het bijzondere detail dat hier de aandacht trekt is het gebrek aan ramen waardoor nog meer persoonlijkheid en een nog unieker ontwerp ontstaan.

16. Oranje boven!

Bij deze prachtige gevel met veranda en pergola structuur valt direct de aanwezigheid van een groot in oranje geschilderd deel op wat zorgt voor meer vreugde en creativiteit in dit project. Een eenvoudig en geweldig idee. Wie durft?

17. Met aparte details

In dit huis zien we de aanwezigheid van twee grote delen waarbij de verscholen hoofdingang op interessante wijze is verbonden met de straat via grote lichtgrijze tegels. Wit, grijs en hout zijn altijd een succesvolle combinatie voor je entree.

18. Zwevend blok

Het grote bovenste blok in dit project steekt ver vooruit waardoor het gevoel van een zwevend blok ontstaat. Een inspirerend ontwerp voor de liefhebbers van moderne stedelijke huizen.

19. Een aparte baksteen

Rode bakstenen resulteren altijd in een zeer vriendelijke uitstraling voor de gevel. In dit project met de hoge lijnen en grote transparante ramen is dit niet anders. Het hoogtepunt is absoluut het zwembad in in L-vorm die de structuur van het huis omringt.

20. Spannend beton

Tot slot, als troef dit mooie ontwerp met betonnen gevel. De vloeiende lijnen van de voorzijde zorgt voor een stedelijke betonnen touch die een mooie verbinding vormt met de witte muren. De perfecte inspiratie voor iedereen die houdt van een gevel met een grote persoonlijkheid.

Een oranje gevel, absoluut gewaagd en uniek!

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!