Een weergaloze woning met een ruw randje | homify

Een weergaloze woning met een ruw randje

Johan van Dijk Johan van Dijk
wirges-klein architekten Moderne woonkamers
Loading admin actions …

Een huis waar je mond direct van open valt zie je niet elke dag. Maar we weten bijna zeker dat in dit geval je moeite moet doen om niet onder de indruk te zijn. Dit is namelijk een weergaloze woning met een ruw randje. Dat ruwe randje geldt trouwens voornamelijk voor de buitenkant, want binnen ziet aller er prachtig gepolijst uit. Dit project is van Duitse grond en het ontwerp is van de hand van de architecten van Wirges-Klein. Kijk lekker mee en ga je verlekkeren aan deze prachtige woning.

Het ruwe randje

Het ruwe randje slaat in het geval van dit huis op de mooie en stoere betonnen verschijning die de woning aan de buitenkant heeft. In dit geval zorgt dat er voor dat de aantrekkelijkheid van het huis heel erg groot is. Aan de ene kant lijkt het namelijk of de woning niet helemaal af is, maar als je beter kijkt dan blijkt dat het geheel zeer fraai is afgewerkt. De specifieke architectuur en het grondplan van het huis hebben een aantal fraaie hoekjes gecreëerd waar je ongeacht de weersomstandigheden prima kunt vertoeven. En ook ontbreekt in deze tuin een mooi zwembad niet, zodat je een heerlijke frisse duik kunt nemen als je daar zin in hebt!

Fantastisch uitzicht

Vanuit de woonkamer heb je een fantastisch uitzicht over de zeer fraaie omgeving. Dit zal maar je uitzicht zijn als je lekker op de bank zit! En ook binnen valt het ruwe randje nog steeds op door de betonnen boog die je in de tuin ziet staan. Maar ook zonder het uitzicht is deze ruimte een ontzettend mooie plek. Een fraaie moderne en redelijk minimalistische inrichting waarin een groot Boeddhabeeld voor een klein Oosters tintje zorgt. En erg fijn is dat je door middel van de schuifdeur ook zo de tuin in kunt lopen.

Bijzondere keuken

Deze keuken mag met recht bijzonder genoemd worden. De minimalistische sfeer is fantastisch en dat geldt ook voor de gehele keuken zelf! Het kookeiland is multifunctioneel en kan worden gebruikt als eettafel, bar, werkblad en uiteraard als fornuis. Herken je trouwens in de lijnen van het kookeiland ook iets van de architectuur van het huis?

Eetkamer, gang en trappenhuis

In een oogopslag zie je hier zowel de eetkamer, de gang als het trappenhuis. Al deze ruimtes hebben een gemeenschappelijke deler als het op sfeer en uitstraling aankomt, maar ze zijn onderling ook weer erg verschillend. De eetkamer ademt een meer rustieke sfeer uit, terwijl gang en trap toch duidelijk meer minimalistisch geïnspireerd lijken te zijn. Het is in ieder geval een plaatje om naar te kijken en heel wat mensen onder ons zullen maar wat graag met de bewoners van dit huis willen ruilen.

Droombadkamer

In een huis als dit mag een droombadkamer eigenlijk niet ontbreken. En als je zo kijkt dan is dat hier ook zeker het geval. Een zeer fraai vrijstaand bad, een heerlijke ruime inloopdouche en twee wastafels die op verschillende hoogtes zijn aangebracht. Design en interieurarchitectuur die op een zeer hoog niveau zijn aangebracht en daarmee vormt dit een van de mooiste badkamers die je bij ons kunt vinden.

Verlichting

Het was je vast al wel opgevallen dat overal in dit huis erg veel aandacht is besteed aan de verlichting. Een uitgebalanceerd verlichtingsplan geeft een huis namelijk ook extra sfeer en zeker in het geval van dit huis is dat ook erg belangrijk. Je ziet een mooi voorbeeld van deze verlichting in de hal van de woning. We ronden hier de rondgang door dit huis dan ook af en hoop dat je net zo onder de indruk bent als wij.

Voor meer wooninspiratie raden we je ook aan om dit huis te gaan bekijken.

Hoe voorkom je de 6 belangrijkste interieurmissers?
Arrow navigation 3b3136b1
Zou dit jouw ideale woning kunnen zijn? We horen graag van je!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Lab32 architecten Moderne huizen

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!