Strandvilla met een dromerige woonsfeer | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Strandvilla met een dromerige woonsfeer

Stoa. Stoa.
Villa Zandvoort Moderne huizen van paul seuntjens architectuur en interieur Modern
Loading admin actions …

Een dromerige villa aan zee is toch wel een van de meest gewilde woningen die we ons maar kunnen voorstellen. Nederland is natuurlijk echt een waterland. Om dan lekker bij zee te kunnen wonen, echt te kunnen genieten van het ruisen van de golven, is een ongelooflijke luxe. Vandaag kunnen we je een exclusief kijkje laten nemen in een van de mooiste strandvilla’s die we de afgelopen tijd tegengekomen zijn. Kom met ons mee voor een strandwandeling en een tour door deze droomvilla!

Uitzicht

Het uitzicht vanaf dit terras is prachtig. Vanuit je woonkamer kijk je ook op een schitterende manier uit over het duinlandschap. Deze plek heeft echt iets dromerige, niet waar? De houten gevel is echt bijzonder. We vinden het mooi dat het staal, glas en hout gecombineerd worden, want dat zorgt voor een moderne look. Door de houten gevel gaat de woning mooi op in de natuurlijke setting. Meer mooie ideeën kun je hier vinden.

Buiten chillen

Het is nu herfst, maar in de zomer is het erg fijn om hier lekker te zwemmen. Ook even chillen in de stoel naast de badrand behoort tot de opties. Vanaf een afstandje zie je echt goed hoe mooi de woning is. De lay-out is ruim en biedt de bewoners vele mogelijkheden als het om wonen gaat. Het overdekte gedeelte van het terras, hier links, is echt de perfecte plek om ook met wat minder weer fijn buiten te kunnen zitten. Een slimme expert helpt je met een droominrichting. 

Heuvelachtig, dromerig

De woning is gebouwd op een duin waardoor het uitzicht op het landschap en de zee fenomenaal is. Het is voor ons geen verrassing hoe de bewoners hierover denken: ze zijn er helemaal weg van! We kijken tegen dit huis op, letterlijk en figuurlijk, je voelt je de koning te rijk hier. En als echte natuurliefhebber, dat zijn de bewoners, zit je hier helemaal op je plek, want een strandwandeling behoord elke avond tot de opties.

Interieur

Het interieur is open licht, dat verbaast ons niets, want dat gaf de gevel al prijs. Het design binnen is erg modern en helder, dat past natuurlijk erg goed bij de feel van het huis, waarin natuurlijke en moderne materialen gecombineerd worden. In deze woning heerst een gevoel van rust en openheid, dat is nu precies de reden dat de bewoners hier zijn komen wonen. Als je echt uit wil blazen moet je hier in deze woning zijn. Fantastisch!

Herfst

Hier zien we de woning van de andere kant. Het hout van de gevel kleurt mooi bij de herfstachtige duin. Je kunt hier in elke seizoen genieten en door het zeeklimaat zijn de koude seizoenen milt. Een ander voordeel van deze woning is dat je er zoveel privacy en vrijheid in hebt: je hebt geen direct buren waar je rekening mee moet houden en men kijkt niet zo makkelijk bij je naar binnen. Maar wees niet bang dat je niemand zal spreken hier, want vrienden, familie en collega’s komen graag langs om te proeven van de sfeer van je woning, en natuurlijk van je kookkunsten.

Buitenruimte

Hier staan we direct achter de woning en krijgen een mooi zicht op de openheid van de woning. Verschillende ruimtes sluiten op elkaar aan en vormen een mooie eenheid. In deze woning kun je je terugtrekken of juist genieten van de grote woonkamer waarin iedereen vaak samenkomt. Bijzonder is vloer hier buiten, deze verwacht je eerder binnen in een keuken dan buiten. Dit is een unieke manier om buiten een huiselijke sfeer te creëren.

Laatste blik op de droomwoning

We sluiten af met een laatste kiekje van het huis. Het mag wel duidelijk zijn dat de bewoners hier alles tot hun beschikking hebben om te genieten van het leven. O ja, het balkon recht voor ons sluit aan op de master bedroom, zo begint elke ochtend met een krantje extra goed. Een prima plek voor het ontbijt! 

Laat je inspireren door de voorbeelden die je hebt gezien! Be creative!

Deze mooie villa kreeg een geweldige uitbreiding!

Wt vind je van de stijl van deze woning? Laat het weten met een comment! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!