Een indrukwekkend vakantiehuis midden in het bos | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een indrukwekkend vakantiehuis midden in het bos

Laura ter Meer Laura ter Meer
Lucky 4 Ranch Rustieke huizen van Uptic Studios Rustiek & Brocante
Loading admin actions …

Vandaag reizen we af naar de staat Idaho, de Verenigde Staten om een wel zeer eigenaardig huis te bezoeken. De Lucky 4 Ranch is een woning die uit een sprookje lijkt te komen.

Het huis, dat midden in het bos staat, is gebouwd met rustiek hout en heeft veel weg van een hut. Het is een enorm, breed, licht en gezellig vakantiehuis dat omringd wordt door dennenbomen en staat als een heiligdom in harmonie met het landschap. 

Uptic Studios uit de Verenigde Saten is verantwoordelijk voor deze fantastische woning, die bestaat uit rustiek hout en opvalt door zijn elegantie, voor het hebben van een rustieke en toch moderne en warme stijl. De boerderij nodigt uit om er een nacht door te brengen naast de open haard of onder het maanlicht rond het kampvuur. Laten we snel een beter kijkje nemen.

Stulpje in de bergen

Lucky 4 Ranch Rustieke huizen van Uptic Studios Rustiek & Brocante
Uptic Studios

Lucky 4 Ranch

Uptic Studios

De gevel past perfect bij het karakter van het huis in de bergen en samen met de idyllische omgeving is dit een prachtig plaatje.

Door de structuur van de muren lijkt het hout zwart-wit van kleur, terwijl de kozijnen, veranda en voordeurmeubels van licht hout met een roodachtige gloed zijn gemaakt. Door het samenkomen van de verschillende kleuren en structuren wordt er een aantrekkelijk en dynamisch visueel plaatje geschetst.

Genesteld tussen de dennen

Lucky 4 Ranch Rustieke huizen van Uptic Studios Rustiek & Brocante
Uptic Studios

Lucky 4 Ranch

Uptic Studios

Van de zijkant kunnen we zien hoe groot het huis eigenlijk wel niet is en kunnen we haar schoonheid bewonderen tegen de prachtige bergen vol met dennenbomen. Op de begane grond van het huis bevindt zich de woonkamer, garage, keuken, eetkamer, badkamer, slaapkamer en het waanzinnige terras. Boven vinden we de slaapkamer en het gastenverblijf. Door te kijken door de ramen van de bovenverdieping kun je de charme van het uitzicht ervaren en de schilderachtige schoonheid van de natuur bewonderen.

De veranda

Lucky 4 Ranch Rustieke huizen van Uptic Studios Rustiek & Brocante
Uptic Studios

Lucky 4 Ranch

Uptic Studios

De veranda is een traditioneel terras dat we vaak zien bij dit soort huizen: overdekt en volledig van hout. De houten balken, dakcontructie, vloeren, wanden, deuren en het houten meubilair is van hoge kwaliteit en bestaat uit verschillende tinten. Door de rijkdom van de textuur en de warmte van de kleuren doet de ruimte harmonieus, elegant en gezellig aan. Het is de perfecte plek om te ontspannen met een glas wijn en om een praatje te maken met vrienden of familie.

Betoverend interieur

Lucky 4 Ranch Rustieke woonkamers van Uptic Studios Rustiek & Brocante
Uptic Studios

Lucky 4 Ranch

Uptic Studios

Het interieur van het huis is nog gastvrijer dan de buitenkant. Hout speelt wederom een belangrijke rol, hetgeen we terugzien aan de vloer, dakconstructie, tussenverdieping en de mooie rustieke meubels. Het hout wordt aangevuld door het rijke textiel van weelderige patronen en kleurrijke stoffen. Het interieur voelt ruim, helder en open aan dankzij de vele ramen die, hoewel klein, zorgvuldig de perfecte hoeveelheid licht, warmte en helderheid binnenlaten.

De keuken

Lucky 4 Ranch Rustieke keukens van Uptic Studios Rustiek & Brocante
Uptic Studios

Lucky 4 Ranch

Uptic Studios

De keuken is een charmante moderne en rustieke mix. Het witte meubilair vormt een mooi contrast met het donkere hout op de muren. Een ander contrast vinden we terug in het rustieke hout in combinatie met het moderne apparatuur en de verlichting. Het geheel is een visueel genot.

Verlichte kamer

Lucky 4 Ranch Rustieke gangen, hallen & trappenhuizen van Uptic Studios Rustiek & Brocante
Uptic Studios

Lucky 4 Ranch

Uptic Studios

De rustieke stijl wordt doorgetrokken naar de bovenverdieping. Hier vinden we de slaapkamer en een open deur naar de begane grond. De ramen zorgen voor veel licht en een ontspannen, warme en gezellige sfeer, perfect voor een nacht met een goed boek of gezelschap. 

Het vakantiehuis is perfect voor verliefde stelletjes, om een idyllische avond door te brengen bij de open haard of onder de maan, de sterren bewonderend. Hebben wij je weten te inspireren met dit houten prachtplaatje? Neem dan ook eens een kijkje bij deze houten sfeermakers.

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!