Het huis waarin alle stijlen bij elkaar komen

Johan van Dijk Johan van Dijk
Klimatyczne mieszkanie w Bielsku-Białej, in2home in2home Eclectische badkamers Tegels
Loading admin actions …

Kom je wel eens bij mensen thuis waar alles in huis kloppend is als het op interieur aankomt? Zelfs de specialisten van homify worden op die manier nog wel eens aangenaam verrast. En dan lijkt het soms dat stijlen als zodanig niet meer bestaan, maar dat er een soort van eclectisch hoogtepunt is gecreëerd. Vandaag kunnen we je zo’n soort huis laten zien. Als het op stijlbeleving aankomt, is dit project van de Poolse interieurarchitecten van IN2Home namelijk een ware achtbaan. Ga met ons mee om een kijkje te nemen in het huis waarin alle stijlen bij elkaar komen!

Een normale woning

Klimatyczne mieszkanie w Bielsku-Białej, in2home in2home Eclectische huizen

Als je hier de oprit op komt rijden, zie je een redelijk normale woning. In Nederland zou die misschien wel wat opvallender zijn, maar in het Midden-Europese landschap kijk je niet zo snel op van een woning als deze. Een fraaie gezinswoning in mooie en aantrekkelijke omgeving. Tot zover dus niet zo heel erg veel bijzonders. Maar wacht maar tot we de voordeur gepasseerd zijn!

De moderne woonkamer

Klimatyczne mieszkanie w Bielsku-Białej, in2home in2home Eclectische woonkamers

De woonkamer is de eerste ruimte die we gaan bekijken en daar valt op dat die voornamelijk modern is ingericht. En dat geeft in dit geval een erg stijlvol en chique gevoel. Door de uitgebalanceerde kleuren en de opstelling van de meubels bekruipt je gek genoeg ook een beetje een klassiek gevoel. Een erg goed begin voor de indrukken die we in dit huis op kunnen doen, maar het is nog maar een tipje van de spreekwoordelijke sluier dat is gelicht!

Sprankelende keuken

Klimatyczne mieszkanie w Bielsku-Białej, in2home in2home Eclectische keukens

De keuken geeft een zeer sprankelend beeld. Moderne, landelijke en rustieke elementen zijn hier op een zeer eigentijdse wijze gebruikt. Het houtnerfmotief op de keukenkastjes is zonder meer de grootste sfeermaker. De U-vorm die het aanrecht heeft zorgt voor een heel intiem en gezellig gevoel. Voor de doorgewinterde thuiskok moet het dan ook zeer aangenaam zijn om hier een lekkere maaltijd te bereiden.

Gezellig dineren

Klimatyczne mieszkanie w Bielsku-Białej, in2home in2home Eclectische eetkamers

We hebben net de ruimte gezien waar gekookt kan worden, maar het dineren zelf is nog gezelliger. Al is de eetkamer maar klein, de sfeer is er hier ook niet minder om! En nog meer dan in de vorige ruimtes zie je dat er hier echt gespeeld is met verschillende stijlen. Klassiek, rustiek, landelijk en modern: al deze stijlvarianten zijn hier op een indrukwekkende wijze terug te vinden.

Baksteen als sfeermaker

Klimatyczne mieszkanie w Bielsku-Białej, in2home in2home Eclectische gangen, hallen & trappenhuizen Stenen

Baksteen kan ook een hele grote sfeermaker zijn, uiteraard wel als die op de juiste manier wordt toegepast. En dat is in deze gang nou precies het geval. Een uitgesproken landelijk gevoel komt hier naar boven drijven. De kasten zorgen dat een modern tintje ook te vinden is en de spiegel in combinatie met de prachtige oude naaimachine zorgen voor een nostalgisch en klassiek randje.

Heerlijk slapen

Klimatyczne mieszkanie w Bielsku-Białej, in2home in2home Eclectische slaapkamers Hout Hout

Op de bovenverdieping, onder het schuine dak, zien we een van de slaapkamers. Ook weer zo’n plek waar je heel erg vrolijk van kunt worden. Stel je voor dat je samen met je geliefde op deze romantische plek in slaap valt… En als je je ogen weer open doet word je wederom verrast door de sfeervolle entourage.

Eclectisch hoogtepunt

Klimatyczne mieszkanie w Bielsku-Białej, in2home in2home Eclectische badkamers Tegels

De badkamer mag gerust het meest eclectische hoogtepunt van het huis genoemd worden. Het glas zorgt voor een heel licht industrieel tintje in een ruimte die verder zowel modern als rustiek genoemd mag worden. Het is een prachtige afsluiter voor een rondleiding door dit zeer inspirerende huis.

Ben je gek op fraaie combinaties van allerlei stijlen? Zoals je vast wel weet ben je dan bij homify aan het juiste adres! Om je meer inspiratie mee te geven raden we je ook zeker aan om dit project even te bekijken.

Welke ruimte is jouw favoriet? Laat het ons weten!

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Hoogtepunten uit ons magazine