Voor en Na: een uitgebreide herinrichting van een leuke gezinswoning | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Voor en Na: een uitgebreide herinrichting van een leuke gezinswoning

Johan van Dijk Johan van Dijk
van A54Insitu
Loading admin actions …

Als je zelf een druk gezinsleven hebt, dan herken je vast wel dat de aandacht voor je huis er soms een beetje bij in gaat schieten. En dat is erg jammer natuurlijk, want je mag daar best wel de nodige aandacht aan besteden. De bewoners van dit huis in Spanje moeten ook zo gedacht hebben. Ze gaven de architecten A54INSITU de opdracht om een plan te maken voor een uitgebreide herinrichting van hun huis. Het resultaat mag er zijn! We nemen je dan ook graag mee naar het zuiden voor een kijkje naar de oude en vooral de nieuwe situatie.

Voor: niet meer van deze tijd

Deze woonkamer was absoluut niet meer van deze tijd. Verouderde meubels, muren met een kleur die al lang niet meer in de mode was en een vitrage waar je ook lichtelijk depressief van wordt. De enige oplossing voor deze ruimte is een complete herinrichting!

Na: sfeervol en gezellig

Dit is een woonkamer waar je graag neerploft op de bank na een harde werkdag! Alleen het laminaat is blijven liggen en in combinatie met alle nieuwe kleuren, meubels en accessoires maakt dat weer op een hele frisse manier deel uit van het interieur. Er is gekozen voor een rustiek-moderne sfeer met heel veel retro elementen. Dat zorgt hier voor een heel sfeervol en gezellig effect.

Voor: de oude keuken

De oude keuken was er lang niet zo slecht aan toe als het op stijl aankomt dan de woonkamer. Deze compleet ingerichte ruimte bood namelijk alles wat nodig is om te koken. Alleen de combinatie van het natuurstenen aanrechtblad met de houten kastjes gaf een wat verouderd beeld.

Na: frisse keuken

Na de aanpassingen die zijn gedaan ziet de keuken er een stuk frisser uit dan eerst. En daarvoor was het helemaal niet nodig om alles te vervangen! Door het aanrechtblad te vervangen en enkele lichte kastjes aan te brengen, ontstaat namelijk een heel fris en vooral ook nieuw beeld. Het is nu nog leuker dan eerst om hier lekker culinair aan de slag te gaan.

Voor: de gang

Ook de gang was nou niet in ontzettend slechte staat. Toch was het gedateerde gevoel hier ook alom aanwezig en mocht vooral op het gebied van lichtinval wel een en ander verbeterd worden. En vooral dat rommelhoekje onder de trap met de afzichtelijke kunstbloemen gaf een onaangenaam beeld.

Na: aangenaam wit

De toevoeging van wat witte kleuren en vooral van nieuwe kleuren op de muren heeft gang en trappenhuis bijzonder goed gedaan. En nieuwe verlichting speelt daarin ook een belangrijke rol. Met dit aangename wit is een ruimte ontstaan die fris en hip is.

Voor: deprimerende slaapkamer

Als je in deprimerende slaapkamer als deze elke avond in slaap moet vallen, dan lijkt ons dat geen pretje. Voor een aangename nachtrust is het namelijk erg belangrijk dat je in een inspirerende en aangename omgeving in slaap kunt vallen. En vooral ook het opstaan in een opbeurende ruimte is erg belangrijk! Laten we eens kijken hoe dat veranderd is.

Na: heerlijke slaapkamer

Dit is nog eens een aangename slaapkamer! Lekker gezellig en stijlvol kun je hier heerlijk slapen. En ook erg aangenaam is dat je zo naar buiten loopt om op het balkon van de eerste zonnestralen te kunnen geniet of juist ’s avonds na een mooie zomerdag nog even van de sterrenhemel kunt genieten. De fraaie rustieke-moderne sfeer die we al eerder zagen doet het ook hier erg goed. En dat geldt voor het gehele huis: de opknapbeurt is zeer geslaagd!

Wil je nog zo’n leuk project zien? Bekijk dan ook alle veranderingen in deze woning.

Kunnen deze ideeeen jou inspireren voor je eigen huis? We horen het graag!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!