Voor en Na: de wonderlijke transformatie van 4 lelijke badkamers

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Voor en Na: de wonderlijke transformatie van 4 lelijke badkamers

TILL BEHNE TILL BEHNE
  door 진플랜
Loading admin actions …

De badkamer is in veel huizen nog steeds een ondergeschoven kindje. En dat geheel ten onrechte. Het is toch de ruimte, afgezien van de slaapkamer, waar je je dag begint en ook eindigt. Dus een beetje zorg en aandacht is wel op zijn plaats. Het is heus niet nodig om de hele badkamer overhoop te halen. Vaak zijn een paar kleine aanpassingen al voldoende. In dit Ideabook daarom een viertal voorbeelden van badkamers die van verschrikkelijk naar prachtig gaan, zonder dat dit een enorme inspanning heeft gekost.

Voor

Ook hier zien we een nogal chaotische badkamer waar alles maar een beetje rondslingert. We zien een piepklein spiegeltje en tegels die niet helemaal van deze tijd zijn. Zien we daar nu konijntjes? En het sanitair lijkt uit een goedkoop motel te zijn meegenomen.

Na

Het resultaat van de make-over is een opgeruimde en verzorgde badkamer met een elegante uitstraling. De grote donkere tegel, zowel op de muur als op de vloer, doet het erg goed met het witte sanitair.

Voor

We zien hier het schoolvoorbeeld van een verwaarloosde badkamer. Oud sanitair, gedateerde tegels en verzorgingsproducten die overal doelloos rondslingeren. Dat kan en moet beter!

Na

 Badkamer door Bhavin Taylor Design
Bhavin Taylor Design

Virginia Water Apartment – Surrey

Bhavin Taylor Design

Wat een verschil! Nieuwe tegels, nieuw sanitair, een likje witte verf over de muren en deze badkamer ziet er een stuk frisser, lichter en moderner uit. Zo moeilijk is dat niet.

Voor

Dit donkere hol dat voor een badkamer moet doorgaan zou in de meeste studentenhuizen nog voor gefronste wenkbrauwen zorgen. Alles ziet er gedateerd en vies uit en dus toe aan vervanging.

Na

Van gore studentenhuisbadkamer naar luxe en moderne badkamer die niet zou misstaan in een duur hotel. Het is allemaal mogelijk als je maar de juiste investering doet en goede keuzes maakt.

Voor

  door 진플랜
진플랜

송파쌍용아파트 리모델링 (Songpa before&after)

진플랜

Alles aan deze badkamer schreeuwt om vervanging. Het plafond, de verlichting, de tegels en het sanitair. Hier wil je toch 's ochtends niet onder de douche stappen.

Na

  door 진플랜
진플랜

송파쌍용아파트 리모델링 (Songpa before&after)

진플랜

Ook hier zien we weer een geweldig gelukte metamorfose. Het geheel ziet er fris en verzorgd uit en heeft met het kekke douchegordijn nog een leuk accessoire.

Meer frisse, fijne, moderne en mooie badkamers kan je hier bekijken. Weet je zelf niet waar je moet beginnen, deze professionals helpen je graag op gang. En in dit Ideabook vertellen we je alles over een moderne badkamer.

Welke make-over is volgens jou het beste gelukt? Laat het ons weten in de comments.
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!