7 prachtige moderne badkamers

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

7 prachtige moderne badkamers

TILL BEHNE TILL BEHNE
 Badkamer door bypierrepetit,
Loading admin actions …

Vandaag willen we jullie de schoonheid van moderne en minimalistische badkamers laten zien. Aan de hand van 7 fraaie voorbeelden proberen we jullie te overtuigen van dit type badkamer. Maar we vermoeden dat dit wel gaat lukken. Kijk en geniet!

Hout

De moderne badkamers in dit Ideabook hebben een aantal overeenkomsten. We zien veel wit, hier en daar wat natuursteen maar ook veel hout. Daar zien we hier een fraai voorbeeld van. Hout kan terugkomen in meubels en accessoires, op de vloer of in de wastafel zoals hier.

Voor twee

De meeste moderne badkamers kunnen niet meer zonder: twee wasbakken. Eentje voor hem en eentje voor haar. Of nu we toch modern bezig zijn, eentje voor hem en eentje voor hem of eentje voor haar en eentje voor haar.

Natuursteen

 Badkamer door homify,

We gaven het al eerder aan, maar natuursteen doet het erg goed in een moderne badkamer. Deze zijn vaak vrij strak in sober, en natuursteen kan dan voor een prettig accentje zorgen. Let ook op de houten vloer.

Rustige kleuren

 Badkamer door iloftyou,

Een belangrijk kenmerk van een moderne badkamer zijn de rustige kleuren. Dus veel wit, verschillende grijs tinten en hout.

Originaliteit

 Badkamer door homify,

Moderne badkamers doen het qua originaliteit vaak ook goed. Dus niet altijd de standaard manier van tegelen, in de standaard kleuren. Af en toe een gekke kwinkslag hoort er zeker bij.

Twee kleuren

Wat ook heel goed werkt in een moderne badkamer is als je je beperkt tot twee kleuren. We zien hier wit en een bruinige grijs tint. Als je dit in de hele badkamer doorvoert, ontstaat er een heel fijn geheel.

Chique

Glas en grote spiegels zijn ook een belangrijk element in een moderne badkamer. Als je dat combineert met strak wit en natuursteen heb je een mooi en elegant geheel.

Meer fraaie badkamers kan je hier bekijken. Deze professionals helpen je graag met het vinden van jouw droombadkamer. En in dit Ideabook lees je nog meer handige tips voor je badkamer.

Welke badkamer vind je het mooist? Laat het ons weten in de comments.
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten,

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!