Vrijstaande woning in een betoverend landschap | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Vrijstaande woning in een betoverend landschap

Stoa. Stoa.
Vrijstaande woning in Belgische sfeer te Heerde van 01 Architecten
Loading admin actions …

Om eens wat variatie te bieden, zeg maar een alternatief voor de strakke moderne woningen met hun heldere vormen en sprankelende raampartijen, laten we je vandaag een woning zien die uit de zeventiende eeuw geslopen lijkt. De woning maakt ons op een gave manier bewust van de rijkdom die de Nederlandse architectuur herbergt. Laten we snel gaan kijken naar dit schitterende huis.

Eerste indruk

Sfeervolle villa te Heerde van 01 Architecten
01 Architecten

Sfeervolle villa te Heerde

01 Architecten

Als een parel in het land zien we die landhuis vanaf de openbare weg liggen. Gewoon in het Nederlandse landschap, met een vanzelfsprekendheid die ons direct overtuigt van de grote waarde van deze woning. De looks van de woning zijn vrij traditioneel en dit is direct een van de redenen waarom de woning zich apart zet van de vele moderne woningen die gebouwd worden. Deze staan toch vaak met een stevige voet in de modernistische architectuur, waarbinnen veel beton, glas en staal gebruikt wordt. In deze woning zien we weer de oerdegelijke Nederlandse bakstenen bouwkunst terug, die voor rijtjeshuizen heel normaal is, maar tijdens de bouw van de meer luxere woningen geschuwd wordt. We geloven dat we in de toekomst veel meer van dit soort, sterk door het verleden geïnspireerde woningen zullen gaan zien. Raadpleeg een expert bij de bouw van je droomwoning.

Sfeervolle villa te Heerde van 01 Architecten
01 Architecten

Sfeervolle villa te Heerde

01 Architecten

Keuken

Sfeervolle villa te Heerde van 01 Architecten
01 Architecten

Sfeervolle villa te Heerde

01 Architecten

Eenmaal binnengekomen krijgen we de leuks van een echt landhuis voorgeschoteld. Binnen heerst een intieme sfeer die we erg kunnen waarderen. Natuurlijk gaat het interieur met de tijd mee, zo is het kleurenschema helemaal van deze tijd, zijn de bouwmaterialen modern en duurzaam. Let bijvoorbeeld eens op het schitterende keukenblok. Dat is toch een absolute winnaar! De grote gootsteen past precies bij de landelijke feel van het landshuis, terwijl de industriële stijl hier alle ruimte krijgt. Rechts zien we moderne keukenapparatuur waarmee het koken hier heel eenvoudig en vooral heel leuk wordt. Samen met een architect ontwerp je snel de woning van je dromen.

Doorkijkjes

Sfeervolle villa te Heerde van 01 Architecten
01 Architecten

Sfeervolle villa te Heerde

01 Architecten

Doorkijkjes genoeg in deze woning. We krijgen al snel een goed beeld van deze schitterende woning: je staat hier echt in connectie met het landschap om je heen. Het interieur is licht en dat zorgt voor een goede woonsfeer. De meubels zijn afwisselen licht en donker, waardoor er op dat vlak een mooi evenwicht bestaat. Let eens op de klok aan de muur! Is dat geen eye-catcher? Terwijl tijd hier in het landhuis helemaal niet zo’n grote rol speelt!

Badkamer

Sfeervolle villa te Heerde van 01 Architecten
01 Architecten

Sfeervolle villa te Heerde

01 Architecten

Na een werkdag is het maar wat fijn om te relaxen in je eigen badkamer. Dat kan heel goed in deze sfeervol ingerichte setting. Er is duidelijk gekozen voor een moderne benadering. We zien een populair zwart-wit kleurenschema dat zowel voor eenheid als voor een mooie visuele tegenstelling zorgt. Je komt helemaal tot rust door de tinten grijs, wit en zwart. In een badkamer waarin deze tinten zo dominant zijn is het erg gaaf om hier en daar te zorgen voor een color boost. Gewoon even een accent leggen met kleurige decoraties, accessoires of andere vrolijkheden. Het is mooi om dit een beetje minimalistisch aan te pakken, want dan houd je de kamer mooi strak en rustig. 

Het is fijn om na het douchen je handdoeken eenvoudig te kunnen drogen, niet waar? Daarom is er in deze badkamer een handige en fijne radiator geplaatst. Het is zo’n grootte waarop je handdoeken van zo’n beetje alle formaten kunt drogen. Zo doe je vaker met een handdoek en spaar je het milieu ook een beetje. Een win-win situatie dus. Een ander mooi aspect van de badkamer is variatie die we zien in het formaat van de tegels: het contrast tussen de grote en kleine plavuizen en tegels spreekt tot de verbeelding. Die plavuizen ogen rustig terwijl de kleine wat drukker ogen. 

Met deze mooie badkamer nemen we afscheid van deze prachtige landwoning. We hopen dat je net zo enthousiast bent als wij. Be inspired! Check ook dit prachtige huis! 

Sfeervolle villa te Heerde van 01 Architecten
01 Architecten

Sfeervolle villa te Heerde

01 Architecten
Wat vind je van deze woning? Laat het weten met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!