Voor en na: de make-over van een heuvelwoning | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Voor en na: de make-over van een heuvelwoning

Stoa. Stoa.
Aziatische eetkamers van 무회건축연구소 Aziatisch
Loading admin actions …

We nemen je vandaag mee naar een prachtige woning in de heuvels. De rots waarop het huis gebouwd is, is kou, maar het huis heeft een warm hart. Een plek waar je je helemaal thuis voelt. In dit ideabook gaan we samen kijken naar het schitterende ontwerp en het hoogwaardige design dat ons zeer verrast heeft. Het belooft een bijzondere rondleiding te worden. Kijk met ons mee en laat je inspireren.

Eetkamer

Laten we beginnen in de eetkamer. Het is een absolute topper, zeker als we het hebben over de houten looks. Hout is een belangrijk bouwmateriaal in de moderne Aziatische bouwkunst. We bevinden ons trouwens in Korea. Daar weten ze wat vooruitstrevend bouwen is. Dat kunnen we goed zien aan dit voorbeeld. We zijn in het bijzonder gecharmeerd door de pilaar naast de eettafel. Dat geeft echt een industrieel twist aan deze kamer. En wat dacht je van de gitzwarte tegels op de vloer? Wat een unieke combinatie, zo met het hout en de witte wand! We kijken door de gang richting de andere kamers. Rechts schijnt het licht dwars door het huis heen, dit heeft een unieke lichtsfeer tot gevolg. Ontwerp je eigen droomhuis en laat je inspireren door deze voorbeelden. 

Oude staat van de woning

De woning heeft er niet altijd zo fantastisch uitgezien. Hier hebben we een voorbeeld van de oude staat van het huis. De bakstenen waren ronduit lelijk te noemen. Ook de rommelige look van de buitenruimte schreeuwde om verandering. Die verandering is er gelukkig gekomen. Het resultaat is zoals we zagen in een woord geweldig!

Nieuwe looks

Waar de buitenruimte eerder een rommel was is het buiten nu een geheel ander verhaal. Je krijgt zelfs zin om buiten te gaan zitten. Hoe mooi vallen de bouwkunst en de natuur hier samen! De treden van de trap leiden ons eenvoudig de heuvel op. Het terras biedt de bewoners alle ruimte om te genieten. De vlonder is trouwens zeer duurzaam en milieuvriendelijk.

Theekamer

Een heerlijke ruimte om in te genieten van thee of een ontspannen boek vinden we in deze prachtige zitkamer. De boekenkast is op een ongebruikelijke maar zeer mooie plek gerealiseerd: boven het raam! Een goede lichtval en lezen gaan, zoals iedereen weet, heel goed samen. Let eens op het houten plateau waarop je kunt zitten. Samen met een interieurexpert kun je de mooiste droomkamer inrichten. You deserve it!

De setting

Het nieuwe huis past mooi in de oude setting. De huizen rondom het nieuwe huizen moeten duidelijk nog een inhaalslag maken. Maar daar is nog genoeg tijd voor. Ons huis zal zeker voor de nodige inspiratie en navolging zorgen. Raadpleeg een architect als je een huis laat bouwen of verbouwen.

Bouwplaats

De bouwplaats wordt langzaam gereed gemaakt voor de grote transformatie! Nieuwe looks verbergen altijd een boel werk. We laten je hier een foto waarbij de bouw en transformatie van de woning nog in volle gang was. Bij het zien van deze foto krijgen we steeds meer bewondering voor de bewoners van de woning. Dit hebben ze maar mooi aangedurfd. Maar zij wisten al hoe het eindresultaat zou worden, reken maar dat hen dat heeft geïnspireerd!

Prachtig

Opvallend is het licht dat de buitenruimte zijn sfeervolle look geeft. We staan op het terras dat we net van de andere zijde zagen. Nu kijken we tegen de buitenkant van de woning aan en zien dat er schitterende stenen voor de gevel gebruikt zijn. Het is duidelijk een huis dat ons weet te verrassen, elke keer opnieuw!

Vergelijking

Tot slot vinden we het leuk om je nog even een vergelijking voor te schotelen: de oude en nieuwe plattegrond. Wat een verschil! We weten zeker dat de bewoners nu veel meer zullen genieten van het wonen in hun totaal vernieuwde woning.

Een nieuwe woning

Met deze laatste afbeelding nemen we afscheid van het huis, maar we willen je graag meenemen naar een ander mooi project. Blijf ons volgen voor meer mooie woonideeën en designtips!

Laat weten met een comment wat je van deze woning vindt! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!