Muziekkamers en Bibliotheken | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Muziekkamers en Bibliotheken

Stoa. Stoa.
A2 house Moderne studeerkamer van vps architetti Modern
Loading admin actions …

Het belangrijkste in ons huis is vrijheid. We moeten het gevoel hebben dat we vrij zijn om te doen waar we zin in hebben, zoals een mooi boek lezen, schilderen of even lekker wat lawaai maken. Ons huis is onze veilige haven waar we onze geliefden naar een dag hard werken weer ontmoeten en samen met hen het leven vieren. Een bibliotheek en een muziekkamer zijn de plekken in het huis waar je ook individueel kun genieten en je overgeven aan je passies. Deze prachtige kamers zijn natuurlijk op verschillende manieren in te delen: en daar komen wij om de hoek kijken. Vandaag gaan we je een aantal prachtige voorbeelden geven hoe jij een muziekkamer of bibliotheek kunt inrichten. Kijk daarom snel mee en laat je inspireren.

Ruimtelijke Studio

Je creatieve ideeën fladderen als vlinders door deze heldere ruimte. Het is een kamer met een dubbele functie, zowel een bibliotheek als een muziekkamer, waarin je eens lekker die gouden oude hits kunt spelen, zelf een nummer schrijven of een roman van Dostojevsky kunt herlezen. De schommelstoel bij het raam staat al klaar voor je, dus het enige wat jij nog hoeft te doen is lekker neer te ploffen en te genieten van de rust. Maar het is ook leuk als die kleine er bij is.

Ouderwetse Muziekkamer

Justin Van Breda van Justin Van Breda
Justin Van Breda

Justin Van Breda

Justin Van Breda

Ben je een fan van de 19e eeuw en hou je er van om 's nachts nocturnes van Frederic Chopin te spelen, dan is deze stijl perfect voor jou. Het donkere hout van de piano past perfect bij de witte muren en het licht, dat door het sfeervolle raam stroom, wordt prachtig weerkaatst op de houten vloer. De kamer oogt ouderwets, maar heeft wel degelijk moderne gemakken, zoals de radiator onder het raam. Deze kamer is speciaal voor elke nachtvlinder en is tevens een geschikte ruimte om een lekker whiskey te drinken.

Klassiek en Modern

Study Shelves van Inside Studio Ltd
Inside Studio Ltd

Study Shelves

Inside Studio Ltd

In deze kamer ontmoeten klassiek en modern elkaar. De mahoniehouten kast geeft deze kamer een traditionele- en klassieke aanblik, maar de kroonluchter is juist zeer modern. De chaise lounge biedt jouw de mogelijkheid om lekker uit te rusten en te genieten van literatuur of goede muziek. In het interieur vind je ook artistieke elementen, zoals het bijzondere kleed met de bijzondere vormen. Je favoriete persoonlijk spullen kun je heel mooi in deze bibliotheek uitstallen, zodat je optimaal van ze kunt genieten.

Rustieke Bibliotheek

A2 house Moderne studeerkamer van vps architetti Modern

Dit is Hemingway’s droomkamer, een grote zolderkamer waarin talloze meesterwerk te lezen. Als schrijver kom je hier tot je beste werk. De ambiance in de kamer is natuurlijk geweldig; we hoeven alleen maar naar de rustieke zolderbalken te kijken om overtuigd te raken van dit feit. Mocht je nu goed schrijven met een stukje muziek op, installeer dan gewoon een platenspeler en zet een goede plaat op. Zo knallen de zinnen uit je pen!

Chic en Cool

Minimalistische woonkamers van homify Minimalistisch

Minimalisme is vaak een goede weg om tot ontspanning te komen. De 'less is more' filosofie van Mies van der Rohe is hier een voorbeeld van. Deze kamer heeft een minimalistische witte kast waarin je al jouw favoriete platen kwijt kunt. De coole Eams stoel biedt je de mogelijkheid om eens lekker te gaan zitten, te genieten van de heldere en verkwikkende sfeer in deze kamer, weg te dromen op de klanken van Duke Ellington of Chet Baker. Deze muziekkamer is gewoonweg het einde!

Tot zover de prachtige bibliotheken en muziekkamers. Hopelijk ben je geïnspireerd geraakt. Veel creatief plezier

Voor tips op het gebied van interieur design raadpleeg onze experts op het forum!

Ook voor de garderobe zijn erg bijzondere design trends dit jaar. Hier vind je bijzondere trends!

Hoe heb jij jouw muziekkamer of bibliotheek ingericht? Vertel erover op ons forum!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!