Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Top 5 van de week: Creatieve woonideeën

Lianne van Kralingen Lianne van Kralingen
Loading admin actions …

Aan het eind van deze tweede januariweek willen we weer gaan kijken naar de meest populaire ideabooks van de afgelopen 7 dagen: de trends van de trends! Kijk met ons mee en lees over de onderwerpen die jullie tot de beste verkozen hebben:

#5 Ombouw: Garage wordt Prachtige Keuken

Het vertrek zag er lange tijd uit als een typische garage, maar dit veranderde snel toen Florian Hollenbach en zijn team de ruimte onderhanden genomen had. Het eindresultaat: een keuken die op de persoonlijke behoeften is afgestemd, met een aangrenzende eethoek. Lees hier verder voor de voor- en na-beelden!

#4 Vintage design: maak geschiedenis met je interieur

Van detail via constructiewerk tot compleet interieur laten we je hier zien hoe vintage ontwerp in hedendaagse context een prachtige toevoeging kan zijn voor een elegant, trendy en nu en dan zelfs stoer effect. Of je dit nu in een antiekwinkel, op de rommelmarkt of in de vorm van een nieuw geproduceerd product vindt is een kwestie van voorkeur – nostalgie en historie blijft in de stijl behouden. Lees hier voor de tips, trucs en beelden!

#3 Orkide Evleri | Turkse Architectuur in Rotterdam

 Turkse woongroep Orkide, Rotterdam Oude Noorden:   door Steenhuis Bukman Architecten
Steenhuis Bukman Architecten

Turkse woongroep Orkide, Rotterdam Oude Noorden

Steenhuis Bukman Architecten

Oudere generatie Turkse immigranten kunnen in dit voor hen ontworpen wooncomplex hun oude dag met elkaar doorbrengen zonder zich af te hoeven sluiten van de Nederlandse gemeenschap terwijl er binnen de Nederlandse gemeenschap zo ruimte blijft voor een rijke variatie aan gewoonten, culturen en tradities. Hoe dit eruit ziet kun je hier vinden!

#2 Keuken Ideeën – Bijzondere Aanrechten

Met deze zes bijzondere aanrechten heb je een overzicht van de slimme trucs en stijlvolle ideeën die onze experts voor de keuken bedacht hebben. Laat je verleiden om ook eens onconventionele functionaliteit en stijl te overwegen bij het kiezen van je nieuwe keuken en vind hier de mogelijkheden.

#1 Creatieve woonideeën: bijzondere decoratie

Groene wand bij entree kantoorpand:  Kantoren & winkels door Stam Hoveniers
Stam Hoveniers

Groene wand bij entree kantoorpand

Stam Hoveniers

Op plaats 1 van deze week staan 10 creatieve woonideeën van Hollandse bodem: ontdek ze hier allemaal en haal bijzondere en originele decoratie in huis!

Voor meer homify trends kun je hier nog snel de populaire ideabooks van vorige week bekijken en op de hoogte blijven van het beste op het gebied van design en architectuur!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!