Design Behang 2015: De Wereld aan Kleuren | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Design Behang 2015: De Wereld aan Kleuren

Stoa. Stoa.
van homify Eclectisch
Loading admin actions …

homify heeft zich weer in de wereld van het kunstzinnig behang gestort en het duurde niet lang voor we stuitten op prachtige ontwerpen die jouw interieur wel eens ingrijpend kunnen gaan veranderen. Er was een tijd dat behang vrij standaard was en dat veel mensen zo'n beetje hetzelfde interieur hadden. Die tijden zijn voorbij, want de diversiteit van tegenwoordig is enorm en daardoor kun je al snel een uniek interieur creëren! In dit artikel hebben we een aantal prachtige ontwerpen voor je op een rijtje gezet: om je te inspireren en je enthousiast te maken. Kijk snel met ons mee en laat je verrassen!

Stijlvol en Elegant

Moet jouw interieur gedistingeerd, stijlvol en elegant zijn? Dan is dit prachtige design behang echt iets voor jou. De prachtige in elkaar gevlochten geometrische vormen, zorgen voor een intrigerende visuele dynamiek, tegen een rustgevende monochrome achtergrond. De stoelen hebben een adellijke uitstraling in deze geweldige vertrekken, waarin jij je een vorst of vorstin voelt. 

Barok

We blijven in royale sferen met die bijzondere Barokke behang. De roos en de gouden accessoires zijn een prachtige toevoeging aan deze kamer en staan, door hun expressieve kleur, natuurlijk prachtig bij het stijlvolle behang. Een koffie- of theekamer is gebaad bij behang als dit, je waant jezelf gewoon in château de Versailles, even de kamer uit lopen, de hoek om, en je staat in de spiegelzaal! Hoe leuk is het als je met je vrienden of vrienden in deze kamer een wijntje doet of gewoon gezellig een kopje thee of koffie drinkt. Met dit behang creëer je zo een salon!

Eclectisch

Mensen die van veel kleurintensiteit houden, zweren bij de eclectische stijl. Deze stijl is zo populair dat je werkelijk duizenden objecten, meubels, accessoires en wanddecoraties vindt, die allemaal eclectisch gedoopt zijn. En dat is goed nieuws voor de liefhebbers van expressieve kleuren en cartooneske decoraties. Het behang op de foto is niet voor iedereen weggelegd, want je moet natuurlijk van het eclectische type zijn, maar als jouw smaak neigt naar de eclectiek, dan zit je met die behang helemaal goed. Je interieur krijgt een enorme boost en wat is er nou mooier om een monochrome, minimalistische stoel voor dit expressieve behang te plaatsten: over contrast gesproken!

Rust

Ben je meer een contemplatief en rustig type, dan is wellicht deze wand iets voor jou, want zoals je ziet is hij zeer rustige van kleurstelling. Dit haakt natuurlijk aan bij de 'less is more' filosofie van Mies van der Rohe. Met een rustige wand kun je zeer veel dingen doen, zoals je op deze foto wel kunt zien. Deze slaapkamer dankt zijn rustgevende en heldere, landelijke sfeer juist aan deze  wand. Op de vorige foto kwam het rustige element op de voorgrond, hier bevindt de rust zich op de achtergrond. Kortom, de omgekeerde wereld dus. Welke volgorde jouw interieur krijgt bepaal jij.

Mooi Paars… ..

van homify Eclectisch

Mooi paars is niet lelijk: in dit geval is het zelfs prachtig te noemen. De exclusiviteit spat van dit behang af, en dit is mede te danken aan de stijlvolle, witte decoratie, die zorgt voor een gedistingeerd ambiance in deze kamer. Zoals je ziet passen de antieke, donkerbruine stoelen perfect bij dit behang. Daarnaast biedt de zwarte vloer een goed monochroom tegenwicht tegen de rijke decoratieve weelde van het paarse behang. Dit design behang zie je steeds vaker in exclusieve internationale clubs. Nu is dit behang ook beschikbaar voor particulieren.   

Lekker Slapen

Als je klein bent moet je veel slapen. Een rustgevende kamer is dan erg fijn. Er zijn heel veel manieren om een rustig interieur te creëren, maar een van de mooiste zien we op deze foto. Met dit nachtbehang wil de ontwerper een sfeer creëren, waarin je heerlijk rustig in slaap kan vallen. De zachte dromerige toon in deze kamer helpt bij het rustig inslapen. Het zuiver witte ledikant staat prachtig tegen de achtergrond van dit design behang. Het wollen grijze kleed op de vloer zorgt voor een natuurlijke uitstraling in de kamer. Als kinderen ouder worden raken ze gefascineerd door de afbeeldingen op het behang, dit is natuurlijk goed voor de ontwikkeling van hun fantasie. De ontwerper heeft echt een bijzondere sfeer in deze kamer weten te bereiken, die door kinderen erg mooi gevonden wordt. 

Tot zover de tour langs deze bijzondere ontwerpen. Veel creatieve inspiratie gewenst! 

Zoek je minimalistisch design? Lees dan dit artikel over zuivere minimalistische meubels.  

Welk behang heb jij op je muur? Vertel erover bij de berichten hieronder!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!