Unamo Design Studio: Eigentijds Design | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Unamo Design Studio: Eigentijds Design

Stoa. Stoa.
modern  door UNAMO design , Modern
Loading admin actions …

De wereld van het design kent vele stromingen en wordt bevolkt door ontwerpers, die met hun vooruitstrevende design, telkens nieuwe vormen aan de wereld schenken. Soms zijn deze vormen zo nieuw dat je er even stil bij moet staan. Het werk van Unamo Design Studio is een goed voorbeeld van design, dat een geheel nieuwe feel aan de designwereld toevoegt. Hun ontwerpen zijn niet alleen qua kleur en vorm vernieuwend, maar ook qua multifunctionaliteit verwijderen zij zich van veel hedendaagse design. Kortom, de meubels van Unamo zijn uniek! Laten we hun eigentijdse designs eens van dichtbij gaan bekijken.

Sofa

Een prachtige sofa hoort in een even zo mooi interieur thuis. Deze sofa is qua kleur en vorm gewoon geweldig en ziet er erg comfortabel uit. Het interieur is natuurlijk een beetje retro, vooral de vloer en de gordijnen. Tussen de twee balkondeuren hangt een prachtig modern kunstwerk, dat doet denken aan de art deco-stijl. Het is echt een kamer waar je even heerlijk een boekje kunt lezen onder het genot van een kopje verse koffie. Het fijnst is natuurlijk om dat onder het kleedje te doen dat links op de bank ligt. Zet wel even de wekker af.    

Bijzondere Bank

Deze bijzondere bank is eenvoudig van vorm maar heeft een ambachtelijke afwerking. De zachte dikke kussens geven je alle comfort die je maar nodig hebt. Op de foto kun je zien dat  de achterkant van de bank zeek mooi met hout afgewerkt is, waardoor je interieur een bijzonder luxe uitstraling krijgt. De gele kussens steken prachtig af bij de zwarte kussens op het zitvlak en de grijze kussens op de rugleuning. Het is een uniek en ambachtelijk design meubel, waarvan er maar een aantal bestaan. Mocht je helemaal verliefd zijn op dit top meubel, dan weet je zeker dat je één van de weinigen bent die dit exclusieve meubelstuk in huis heeft staan.

Boekenkast

Mensen houden van boeken en natuurlijk ook van boekenkasten. Unamo Design Studio speelt in op de wens van de trotse boekenbezitters om hun meest geliefde exemplaren op een stijlvolle manier uit te stallen. Deze boekenkast is geïnspireerd op de moderne kunst van Piet Mondriaan en het design van Gerrit Rietveld. In de jaren' 70 en -'80 zagen we dit soort vormen en kleuren veelvuldig in de binnenhuisarchitectuur. Nu komen ze dus weer bovendrijven en wat een sfeervolle kleurintensiteit gaat er uit van deze design kast. Het abstracte karakter is natuurlijk tijdloos en daarom is deze kast in artistieke zin zo sterk. Een prachtig ontwerp, zoveel is zeker!

Lekker Werken

Thuis werken is heel normaal, sinds de komst van het internet is thuiswerken, of het nieuwe werken, steeds populairder geworden. Hard werken is goed, maar het moet wel comfortabel gebeuren! Daarom hebben de ontwerpers van Unamo Design Studio deze comfortabele werkunit gemaakt: een heerlijke stoel waarop je kunt zitten en een handig bureau waaraan je prima kunt werken. Het is leuk om te zien hoe de ouderwetse rode telefoon in juxtapositie staat met de eigentijdse laptop. Door al deze kleurenpracht en rijkdom aan vormen ontstaat een interieur dat eclectisch te noemen is. Let ook even op het bijzondere moderne werk links tegen de achterwand, dat is door zijn kleurenschema een welkome oase van rust.

Multifunctioneel

Valt je iets op aan deze foto? Het is heel bijzonder. De tafel van zojuist is veranderd in een heerlijke leunstoel, waarin jij je achterover kunt laten vallen. Daarom is deze tafel/stoel toch wel het top stuk van deze collectie te noemen, want we verzint dat nu? Het motto dat de ontwerper lijkt te hebben: 'hard werken, goed uitrusten,' moet in deze stoel te realiseren zijn! 

Tot zover het prachtige design van Unamo Design Studio. Wij hopen dat je enthousiast en geïnspireerd bent geraakt! 

De badkamer trends van 2015 zijn bekend: hier vind je ze!

Heb je behoefte aan handige tips bezoek dan ons forum!

Heb jij retro design in huis? Vertel erover bij de berichten hieronder!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!