Stijlvolle Kasten en Opbergsystemen - The Thing Factory | homify

Stijlvolle Kasten en Opbergsystemen – The Thing Factory

Stoa. Stoa.
THE THING FACTORY HuishoudenHuisdier accessoires
Loading admin actions …

Boeken, foto's, kleding en accessoires behoren tot onze meest geliefde bezittingen. Er zijn natuurlijk verschillende manieren waarop je deze spullen mooi en handig kunt opbergen en tentoonstellen. Ook in 2015 creëren ontwerpers fraaie werken en systemen om je te helpen je interieur netjes en persoonlijk te maken. Zoals je van ons gewend bent, houden we de vinger aan de pols als het gaat om nieuw trendy design, daarom gaan we je ook in dit artikel weer een aantal top ontwerpen laten zien. Deze prachtige meubels en opbergsystemen zijn helemaal hip and happening, dus kijk snel met ons mee naar de ontwerpen van The Thing Factory! 

Meubel en Opbergsysteem

Deze stijlkamer heeft een monochroom en minimalistisch karakter, waarin je in de ochtend niet veel afleiding zal tegenkomen. De sfeer is ideaal voor mensen die in alle rust wakker willen worden. Naast de rustige sfeer is de kamer ook erg netjes, dat komt door het eenvoudige stijlvolle opbergsysteem van planken dat ruimte bespaart, maar tevens creëert. Je kun eenvoudig je jasjes ophangen aan de hoogste plank, tevens is er voor jouw sokken en stropdassen genoeg plaats. Het kastje onder de planken past perfect bij de wand, want ze hebben dezelfde kleur, waardoor ze in elkaar over lijken te lopen. Het witte opbergsysteem steekt prachtig af bij de monochrome wand en zorgt zo voor de nodige kleurvariatie in deze ruimte.

Eenvoudig

Op deze afbeelding hoe eenvoudig het systeem in wezen is. Het is natuurlijk een super industrieel ogend systeem, en we komen het dan ook vaak tegen in winkels en magazijnen. Als je een woning hebt met relatief weinig ruimte, dan is een systeem als dit een uitkomst. Vooral studenten kunnen dit systeem erg waarderen.

Veel Boeken Opbergen

Wat als je veel boeken hebt,  maar niet zoveel ruimte om ze op te slaan. Dan kun je twee dingen doen: een deel verkopen, of het slim aanpakken. De ontwerpers  van (The Thing Factory) het zojuist besproken opbergsysteem koos voor het laatste. Door zijn sfeervolle opbergsysteem kun je veel boeken kwijt, zonder aan woonruimte in te leveren.  In feite is het systeem gelijk aan het systeem dat we zo juist besproken hebben, alleen de toepassing is anders. In dit voorbeeld zijn de planken strak naast elkaar geplaatst, waardoor lange banen van planken ontstaan, waarop een grote hoeveelheid boeken neer gezet kan worden. Een dergelijk systeem kom je natuurlijk ook in bibliotheken tegen.

Gezellig en Mooi

We zagen zojuist dat het systeem veel boeken kan stallen, maar het kan ook op een kleinschalige manier toegepast worden. Met dit opbergsysteem, dat een beetje anders is dan het vorige, creëer je al snel een gezellig hoekje, waarin je jouw persoonlijke spullen, apparaten, accessoires en prullaria kunt neerzetten. Op deze afbeelding zie je dat het wit nogal dominant is, dan is het erg mooi als je spullen neerzet die karakteristiek zijn, waardoor al dat wit een prachtige achtergrond vormt en jouw spullen op een mooie manier naar voren komen!

Ook eenvoudig

Op deze afbeelding zie je dat ook het systeem van zojuist erg eenvoudig in elkaar zit. Het interieur op de foto is nu nog erg wit: aan jouw dus de taak om er kleuren aan toe te voegen!

Opbergkastje

Naast het ingenieuze opbergsysteem hebben de ontwerpers van The Thing Factory ook opbergkastjes gecreëerd, die je neer kunt zetten op je bureau, en waarin je diverse kleine spulletjes in kwijt kunt. De gele kleur van dit opbergkastje geeft een fris timbre aan het interieur: dat is een welkome variatie op het monochrome wit!

Meerdere Kleuren

De opbergkastjes zijn ook verkrijgbaar in de kleuren: zwart, rood en wit. Afhankelijk van je idee voor een bepaalde kamer, kies je voor een specifieke kleur. Be creative!

Een Monochrome Kast

Houd je meer van een ouderwetse staande kast, dan is dit uniek ontwerp echt iets voor jou! Door zijn monochrome kleur past hij prachtig in een industrieel interieur. De ruwe betonnen wand vormt een prachtig contrast met de strakke, gepolijste kast, dit zorgt natuurlijk voor een bijzondere sfeer in de kamer. Het basic bankje, dat naast de kast staat, past precies bij de ambiance van de ruimte. Deze kast biedt jou de kans om je service op een super stijlvolle manier te bewaren! 

Tot zover de bijzondere ontwerpen van The Thing Factory. Hopelijk ben je net zo enthousiast als wij! Veel creatieve inspiratie gewenst! 

De Shabby Chique-stijl is populair en erg eenvoudig te creëren. Lees in dit artikel hoe je het moet doen. 

Zoek je vrolijke wintercadeaus? Lees dan snel dit artikel voor allerlei tips op dit gebied.

Design Behang 2015: De Wereld aan Kleuren
Arrow navigation 3b3136b1
Heb jij bijzondere manieren om je spullen op te bergen? Deel je tips bij de berichten hieronder!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Lab32 architecten Moderne huizen

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!