Design Decoratie: Kunst & Cultuur | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Design Decoratie: Kunst & Cultuur

Stoa. Stoa.
van Lu Ink Eclectisch
Loading admin actions …

Onze meubels en handige accessoires bepalen voor een groot deel de sfeer in ons huis. Maar niet alleen deze zaken vormen het karakter van ons interieur. Ook de decoraties waarmee wij ons huis versieren zijn van grote invloed op de sfeer en de ambiance van het huis. Vooral met decoraties kun je als bewoner echt een persoonlijke stempel drukken op je woning. Vandaag gaan we je in dit artikel laten zien hoe je met bijzondere decoratie echt een kunstige & culturele ambiance aan je interieur kunt geven. We hebben een paar hele mooie werken voor je uitgezocht. Kijk daarom snel met ons mee!

Kunst om de Kunst

van Lu Ink Eclectisch

De dichter Arthur Rimbaud prijkt op de prent in het midden. Hij is wereldberoemd, omdat hij een van de moderne dichters was die de dichtkunst bevrijd heeft van de vaste regels die honderden jaren als dogma golden. Dergelijke prenten zorgen voor een bijzondere artistieke en culturele sfeer in je interieur. Alle prenten die je ziet zijn qua kleur en thematiek opgewekt en bijzonder fraai. Deze kamer zou je eclectisch kunnen noemen vanwege de veelheid aan verschillende stijlen. Zo zien we in het midden een industriële lamp, en links een landelijk wit tafeltje. De wand heeft ook een rustiek uiterlijk, waardoor het vertrek een rustgevende basis heeft.

Make Love

van Lu Ink Eclectisch

De bekende uitspraak uit de jaren '60: Make love not war,’ diende als inspiratiebron voor dit prachtige sfeervolle werk. Het roept een beetje de sfeer van graffiti op, dit komt door de ruige kleurstelling en de manier waarop de letters op het werk gezet zijn. Er ontstaat een welhaast rustieke sfeer in de kamer, en met de juiste belichting kun je dit effect versterken.

De Stier

Eclectische kantoor- & winkelruimten van Lu Ink Eclectisch

Deze kamer lijk geënt te zijn op de werken van Spaanse schilders, namelijk Picasso en Dali, voornamelijk door respectievelijk de stier en de neushoorn, daarnaast zien we ook de invloed van de graffiticultuur en de Romeinse beeldhouwkunst. Deze kamer heeft door al deze invloeden een eclectisch uiterlijk, dat erg kleurrijk is met een sterk karakter.

Napoleontisch

Eclectische balkons, veranda's en terrassen van Lu Ink Eclectisch

Deze Napoleontische kussen nemen ons mee terug naar het Frankrijk van de negentiende eeuw. De luchtballonen spreken over de Wereldtentoonstelling die in 1889 gehouden werd, en waar de meest vooruitstrevende technologie en kunde van die tijd gepresenteerd werd. Deze kussen hebben een mooie nostalgische toon die goed past bij een landelijke rustieke bank als deze.

Wandecoratie

Eclectische kantoor- & winkelruimten van Lu Ink Eclectisch

Letters, cijfers, bordjes en schilderijtjes: ze staan allemaal erg mooi op dit ietwat Franse behang. Ook hier weer kunnen we het interieur als eclectisch bestempelen, vanwege de rijke kleuren en vormen. Er is alleen één regel: alles mag, zolang jij het maar mooi vindt!

Wanddecoratie II

Eclectische winkelruimten van Lu Ink Eclectisch

Hier is de decoratie ook eclectisch, maar wel veel groter. Deze muur is ook echt bedoeld om lekker vol gehangen te worden met mooie accessoires. Door zijn qua afmetingen en zijn positie in het huis leent hij zich hier goed voor. Als je naar boven loopt, dan kun je even je kunstige prenten van dichtbij bekijken. Daar krijg je gewoon een goed gevoel van.

Met deze prachtige trap en decoraties nemen we afscheid van je. Hopelijk ben je geïnspireerd door de mooie voorbeelden. 

Ben je benieuwd hoe ze in Portugal een droomhuis bouwen? Lees dan dit bijzondere artikel!

Vintage meubels zijn natuurlijk helemaal in: hier vind je enkel top ontwerpen.

Wat voor kunst en decoraties heb jij in huis? Deel jouw smaak ook met ons!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!