5 kleine en hippe keukens | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

5 kleine en hippe keukens

Johan van Dijk Johan van Dijk
Industriële keukens van homify Industrieel
Loading admin actions …

Heb jij een kleine keuken en weet je niet helemaal wat je er mee moet doen om het geheel net iets stijlvoller te maken? Let dan nu goed op! We hebben 5 compacte keukens op een rij gezet die voor jou een prachtige inspiratiebron kunnen zijn. De verschijningsvormen van de diverse keukens mogen dan erg uiteenlopend zijn, de gezelligheid en sfeer is overal terug te vinden. Diverse experts hebben dan ook hun best gedaan om van elke keuken een uniek plekje te maken. Ben je benieuwd geworden? Maak dan een klein reisje langs met ons langs deze inspirerende plekken!

1. Sfeervolle combinatie

Klassieke keukens van dwarf Klassiek

We beginnen met deze zeer sfeervolle combinatie van een keuken en eetkamer. Als je dit plaatje ziet dan wordt je toch gelijk vrolijk? Dat is trouwens voor een groot deel te danken aan het uitermate sfeervolle plafond. Het compacte keukenblok sluit daar naadloos op aan en zorgt ook voor een modern én industrieel randje in deze verder zo rustiek-landelijke omgeving. Stel je voor dat je op een gure dag deze ruimte betreedt en de geur van een lekker maaltijd je al tegemoet komt… Een ideale vorm van thuiskomen mag dat wel genoemd worden!

3. Heel erg klein

Deze keuken is echt heel erg klein en compact, maar dat geeft gelukkig geen enkele reden tot het krijgen van claustrofobische gevoelens. Dat komt vooral doordat er gekozen is voor een open concept van de keuken. Op leuke wijze zijn een kleine eettafel en een kleine bureau in dezelfde ruimte te vinden. Op die manier kun je heerlijk multifunctioneel werken en wonen. En al kunnen we het aanrecht net niet helemaal goed zien, het gehele ziet er wel zeer goed ingericht uit. Nu alleen nog iemand die goed kan koken en het gaat helemaal goed komen met deze plek!

4. Inspirerend rustiek

Our Industrial Showroom Industriële keukens van homify Industrieel
homify

Our Industrial Showroom

homify

Voor een iets grotere en rustieke keuken moet je hier eigenlijk gaan kijken. Wat een ontzettend sfeervol geheel! Dit mag met recht een droomkeuken genoemd worden en het kookeiland (met nog een extra wastafel!) maakt het door middel van een schitterend marmeren aanrecht helemaal compleet. En dat marmer is dan weer ideaal voor liefhebbers van bakken om eens flink mee aan de slag te gaan. De keukenmachine doet dan ook vermoeden dat hier een ware bakheld woont. We komen graag langs om de keuken te bekijken en vooral om te genieten van de heerlijke baksels die hier bereid kunnen worden.

2. Modern met een twist

Compleet anders dan de eerste keuken, is dit exemplaar. Hier zien we vooral een moderne ruimte die met een kleine rustieke en industriële twist is ingericht. Multifunctionaliteit lijkt hier ook een leidinggevend uitgangspunt te zijn geweest. De eettafel is namelijk ook de ideale plek om te werken of te studeren. En gooi die boeken en laptops maar aan de kant zodra het etenstijd is, want dan kun je hier gezellig met elkaar genieten van een lekkere maaltijd. Let trouwens ook even op het bijzondere tegeltableau bij het fornuis, dat maakt het toch echt helemaal af hier!

5. Stralend wit

Als je een keuken wat ruimer wilt laten lijken dan die in werkelijkheid is, dan doe je er goed aan om voor wit als kleur te kiezen. Lichte kleuren zorgen over het algemeen voor een prachtig ruimtelijk effect en dat is hier zo te zien erg goed gelukt. Erg leuk ook in combinatie met de prachtige vloer!

Heb je wat aan deze leuke en inspirerende keukens gehad? Als je van al deze mooie culinair ingerichte ruimtes maar geen genoeg kun krijgen, dan kun je door middel van dit leuke overzicht nog even lekker verder dromen.

Welke keuken is jouw favoriet? We horen het graag!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!