Prachtige Wanden: Muurkunst voor je Interieur | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Prachtige Wanden: Muurkunst voor je Interieur

Stoa. Stoa.
van LOT Duvar Kağıdı ve Kumaş Industrieel
Loading admin actions …

Er zijn nog zoveel mensen die relatief weinig aandacht aan hun muren besteden, terwijl er zoveel mooie decoratie ideeën voor muren bestaan waarmee een interieur helemaal top wordt. In dit artikel gaan we je een aantal super mooie stijlen laten zien, waarin de wand een prominente rol vervult. De gehele kamer is dan ook op die wand aangepast, waardoor er werkelijk een kunstig interieur ontstaat. Het zijn wel interieurs die voorop lopen en dus misschien een beetje wennen zijn, maar dat is nu eenmaal met alle nieuwe dingen het geval. Ga er gewoon lekker voor zitten en verbaas je over de waanzinnig mooie ontwerpen die de toekomst van het design sterk gaan bepalen!

Aquarel

Een aquarel zorgt voor een fijne zachte sfeer in je interieur, zoveel is al wel bekend. Maar de meeste mensen zijn niet bekend met de aquarel fresco, die op een prachtige wijze je woonkamer siert. Deze fresco is een fraai voorbeeld van muurkunst die de sfeer van een landelijk aquarel oproept. De accessoires staan er prachtig bij en het lijkt net alsof je aan het strand zit. In deze kamer kun je gewoon geen somber humeur hebben.

Faces

In onze herinneringen zijn mensen vaak de hoofdpersonen, in onze dromen trouwens ook. Deze wanddecoratie gaat over deze hoofdrolspelers. De stoel die voor deze wand staat helpt je om in een relaxte modus te komen. De vaas met zijn meditatieve aura past erg goed in deze kamer, die welhaast een droomkamer genoemd mag worden.

Zen

Zen is een vorm van boeddhisme, waarin concentratieoefeningen en het idee van eenvoud een centrale rol spelen. Deze kamer haakt op deze gedachten in. De zwarte vaas is zeer eenvoudig van vormgeving, evenals het kastje waar hij op staat. De wand is bijzonder van kleur, zwart, grijs, wit en doet sterk denken aan het traditionele Japan. De zenfilosofie is vanuit het land van de rijzende zon naar het Westen gekomen en heeft ook in de wereld van het design wortel geschoten! Deze kamer is minimalistisch van vormgeving en is daarom geschikt als meditatie ruimte, want er zijn geen decoraties die afleiden.

Koper en Rustiek

De rustieke- of landelijke stijl is tegenwoordig erg populair en ontwikkeld zich in een razend tempo. Ook dit jaar zien we weer diverse nieuwe trends opduiken. In deze stijlkamer zien we een combinatie van rustiek hout, een rustieke wand en een prachtige koperen lamp en accessoires. Deze kamer is perfect als eetkamer in te richten, waarin je heerlijk van de landelijke stijl kunt genieten.

Mediterraans

Deze mediterraanse kamer brengt ons naar de Middellandse Zee. De bank en stoel zien er erg licht uit en passen helemaal in een strandtententourage. Het water op de wand, dat bestaat uit ecologisch verantwoorde houten planken, weerspiegelt de middagzon. In deze kamer is een heerlijke brunch onvermijdelijk.

De Avond Valt

We blijven nog even in de mediterraanse sfeer, maar dit keer is de avond gevallen en breekt het nachtleven aan. In de mediterrane gebieden wordt het leven sowieso buiten gevierd, maar in de avond als het koeler is, dan is het helemaal genieten geblazen. Lekker samen in de avond buiten eten is daar een vaste regel. Geniet ervan, want het leven aan zee is mooi!

Persoonlijke Kamer

Ooit zo'n bijzondere kamer gezien? Een gigantische vingerafdruk op de muur: wie verzint dat? Alleen een ontwerper met veel durf en fantasie komt met deze muurkunst op de proppen. Als je het met de ontwerper overlegt, kun je misschien zelfs je eigen vingerafdruk op je muur laten maken. Het staat in ieder geval erg modern en kunstzinnig.

Ruw

Deze wand is ruw en biedt de juiste achtergrond voor een modern interieur. De tafel, het houten stoeltje en de moderne lamp geven deze ruimte een hedendaagse uitstraling. Het is opvallend, dat het interieur niet uitgesproken industrieel is, terwijl de wand daar bijna om vraagt. Zo zie je maar weer: tegen de verwachtingen ingaan kan leiden tot interessante creatieve resultaten.

Marrakech

Tot slot laten we je nog even deze prachtige kamer zien. We zijn nu aanbeland in een zeer zuidelijk deel van Europa en we naderen Noord-Afrika. We zien de prachtige roodbruine zandkleur op de wand, die dit interieur een warme sfeer geeft. De rustieke tafel en de accessoires geven een gezellige sfeer aan deze kamer en staan erg wereldwijs. Een opvallende toevoeging aan deze stijlkamer is de minimalistische stoel, die een sterk Scandinavisch karakter heeft. Zo komen het Zuiden en het Noorden bij elkaar, wat natuurlijk leidt tot een bijzonder design. 

Tot zover onze muurkunst in de voortreffelijke stijlkamers. Hopelijk heb je mooie ideeën kunnen op doen. 

Voor design tips van experts bezoek je ons forum!

Wil je eens zien hoe een futuristisch interieur er uitziet? Blader dan even in dit artikel!

Hoe kunstig is jouw muur? Vertel erover op ons forum.
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!