Fantastisch modern en uniek appartement!

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Fantastisch modern en uniek appartement!

TILL BEHNE TILL BEHNE
 Slaapkamer door homify
Loading admin actions …

Vandaag mogen we een kijkje nemen in dit prachtige en 190 vierkante meter grote appartement. Mob Architects hebben van deze Italiaanse casa een prachtig modern, trendy en kunstzinnig geheel gemaakt. Laten we gauw gaan kijken.

​ Woonkamer

 Woonkamer door homify

Grenzend aan de eetkamer is de ruime woonkamer. Hier kan je lekker met veel mensen zitten. En doordat het een grote open ruimte is, is er altijd genoeg plek voor iedereen.

Entree

 Woonkamer door homify

De entree van dit appartement is royaal te noemen, je kan er zelfs een scooter kwijt. En vanuit hier heb je toegang tot alle vertrekken van dit huis.

Eetkamer

 Eetkamer door homify

Allereerst komen we de eetkamer tegen. Deze is gesitueerd aan de keuken, maar die dankzij de muur met prachtig kunstwerk toch prettig uit het zicht is. Wat wel een prettig uitzicht is, is het grote balkon dat door de grote schuifdeuren van plafond tot vloer goed te overzien is.

Keuken

 Keuken door homify

Deze moderne keuken is van alle hedendaagse gemakken voorzien en is uitgevoerd in een trendy zwarte kleur. De keuken staat in verbinding met de eetkamer maar toch kun je hier in alle rust werken en de rommel achterlaten als je gaat eten.

Zithoek

 Woonkamer door homify

We zien hier nog een aparte zithoek, voor diegene die wat meer rust blieft. Ook deze kijkt uit over het riante balkon. En als de schuifdeuren open gaan, kun je ook hier nog lekker buiten zitten.

Master bedroom

 Slaapkamer door homify

We zijn hier in de belangrijkste slaapkamer van het appartement. Ook weer voorzien van de nodige kunstzinnige objecten. En het bed is natuurlijk een heus pronkstuk, een soort modern hemelbed.

Inloopkast

 Kleedkamer door homify

Italianen zijn natuurlijk ijdele mensen, dus mag een zeer riante inloopkast niet ontbreken. Met genoeg plek voor haar jurkjes, zijn maatpakken en een honderdtal schoenen. Een zeer prettige luxe.

Kinderkamer

 Slaapkamer door homify

We zien hier een van de kinderkamers. Het lijkt erop alsof hier de oudste zoon Roberto huist. Een stoere graffiti muur en een ingelijst voetbalshirt van Lazio Roma. En ook deze kamer heeft toegang tot een fijn balkon.

Kinderkamer twee

 Slaapkamer door homify

Dit is overduidelijk de kinderkamer van de jongste telg. Ook hier zien we een werelds behangetje aan de muur en meer kleurrijke toevoegingen die van deze kamer een gezellige kinderkamer maken.

Badkamer

 Badkamer door homify

Voor dit riante appartement zien hier een toch eerder sobere badkamer. Veel meer dan een inloopdouche en een wastafel zien we niet. Gelukkig is er wel een grote spiegel om de haartjes te voorzien van gel en de lipjes te stiften.

Een ander geweldig Italiaans appartement kun je in dit Ideabook bekijken. Iets grotere en luxere badkamers vind je hier. En deze professionals weten alles over mooie badkamers.

Welke ruimte vind jij het best gelukt? Laat het ons weten in de comments.
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!