Elegant herenhuis met smaakvolle inrichting

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Elegant herenhuis met smaakvolle inrichting

TILL BEHNE TILL BEHNE
herenhuis in haarlem:  Woonkamer door choc studio interieur,
Loading admin actions …

De interieurarchitecten van Choc Studio waren zeer blij met de kans die ze kregen in dit Haarlemse herenhuis. En geef ze eens ongelijk. Een prachtige hoge ruimte die met de inrichting, gebaseerd op Italiaanse design, er alleen maar op vooruit gaat.

Woonkamer

italiaans design gecombineerd met klassieke elementen:  Woonkamer door choc studio interieur,
choc studio interieur

italiaans design gecombineerd met klassieke elementen

choc studio interieur

Bij binnenkomst valt meteen de enorme hoogte van de plafonds op. Wat een heerlijk gevoel van ruimtelijkheid! De hoge ramen en de authentieke ornamenten aan het plafond geven deze ruimte op zich al sfeer. Maar de gezellige en luxe inrichting draagt daar zeker aan bij.

Eetkamer

Lekker lang tafelen:  Eetkamer door choc studio interieur,
choc studio interieur

Lekker lang tafelen

choc studio interieur

Aan de woonkamer, gescheiden door een zeer fraaie en suite, zit de eetkamer vast. Deze is voorzien van een mooie visgraten houten vloer. De stevige eettafel staat vlakbij de open keuken (zie je de tegelvloer).

Serre

Vanuit de open keuken is er zicht op een serre. Hier kan je lekker zitten en genieten van het uitzicht op de tuin. Dankzij de tuindeuren en een glazen dak is het hier enorm licht.

Keuken

Om de open keuken enigszins van de eetkamer te scheiden is er voor gekozen om een tegelvloer te leggen. Een hele subtiele, maar slimme oplossing. Voor de keuken is gekozen voor zeer hoogwaardig materiaal, in de vorm van roestvrij staal en een natuurstenen aanrechtblad.

Lekker zitten

In de serre staat deze zeer comfortabele bank. Hier kun je na het eten nog even de avond contempleren met een goed glas wijn.

Open haard

In de woonkamer staat deze prachtige schouw met daarin een open haard. Op koude winterdagen is dit een zeer welkom en sfeerverhogend element.

Slaapkamer

luxe bed met maatwerk headboard:  Slaapkamer door choc studio interieur,
choc studio interieur

luxe bed met maatwerk headboard

choc studio interieur

Ook in de slaapkamer vallende hoge plafonds meteen op. Liggend in bed heb je hier een heerlijk uitzicht. En ook in de slaapkamer is gekozen voor puur de beste materialen.

Werkkamer

Dit geweldige herenhuis beschikt ook nog over deze fantastische werkkamer. Eveneens voorzien van hoge plafonds, en dito ramen. Hier kun je je creativiteit of andersoortige werklust helemaal de vrije loop laten.

Meer inspirerende werkkamers kun je hier bekijken. Wil je nou ook zo'n prachtige inrichting van je huis? Deze professionals helpen je daar graag bij. En in dit Ideabook lees je hoe je zelf je eigen werkkamer stijlvol kan inrichten.

Wat vind je van dit interieur? Geef je mening in de comments.
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten,

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!