Rijk ingericht droomappartement | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Rijk ingericht droomappartement

Stoa. Stoa.
stijlvolle pied-a-terre in Amsterdam Eclectische woonkamers van choc studio interieur Eclectisch
Loading admin actions …

Soms is het eindresultaat van een transformatie wel heel verleidelijk. In het moderne appartement in Amsterdam dat we vandaag aan je laten zien komt dit laatste duidelijk naar voren. De bewoners wilden graag een chique woning met barokke en Aziatische elementen. Dat is helemaal geen rare combinatie, want dat wordt al eeuwen gedaan. Het werd een woning met veel verschillende elementen die elkaar allemaal versterken: een visgraatvloer, Frans behang en authentieke radiatoren. Kijk met ons meer naar dit uitgesproken interieur.

Een gaven mix

luxe appartement in hartje Amsterdam Eclectische woonkamers van choc studio interieur Eclectisch
choc studio interieur

luxe appartement in hartje Amsterdam

choc studio interieur

De bewoners van de woning wilden graag een hotelsfeer in hun woning. Dat is bereikt door verschillende stijlen samen te voegen. Deze mix mag je gerust eigenzinnig noemen, we vinden er zowel klassieke, moderne als Aziatische elementen in. Daarbij past de woning precies bij de wensen van de opdrachtgevers. Samen met een expert ontwerp je snel een droomhuis. 

Bijzondere slaapkamer

riant slapen in kleine ruimte Aziatische slaapkamers van choc studio interieur Aziatisch
choc studio interieur

riant slapen in kleine ruimte

choc studio interieur

Zoveel woonruimte is er doorgaans niet in Amsterdam te vinden, eigenlijk zoals dit het geval is in elke wereldstad, daarom moet je als grootstedeling een beetje slim zijn. In deze slaapkamer was niet veel ruimte, maar toch moest er in geslapen worden en het liefst op een luxe manier. Een riant bed mocht niet ontbreken in deze kamer. De slaapkamer is zo ingericht dat er een inkoopkast gevoel in heerst. Luxe alom dus! Laat je inspireren door deze voorbeelden!

Strakke douche

Badderen in Oriëntaalse sfeer Aziatische badkamers van choc studio interieur Aziatisch
choc studio interieur

Badderen in Oriëntaalse sfeer

choc studio interieur

Ook de badkamer heeft een oriëntaalse sfeer. Daar houden de bewoners van! De looks van deze badkamer stemmen ons rustig, dat komt door de monotone tint. Natuurlijk mag je best een beetje variëren, we zien hier witte wanden, wit sanitair en witte accessoires. Alles om het contrast op te roepen dat al eeuwen onze huizen kleurt. Zwart-wit is in het oosten een belangrijk gegeven in de filosofie, Yin en Yang is daar een voorbeeld van. Het gaat binnen dat denken allemaal om balans tussen schijnbare tegenstellingen. Schijnbaar, want eigenlijk is alles een. We zijn gecharmeerd van het mooi afgewerkte design, de kraan is daar een voorbeeld van.

Rooksalon

Roken is niet echt gezond, maar in deze rooksalon mag je ook gerust genieten van een glaasje wijn. Als je dan toch rookt, rook dan een elektronische sigaret. Maar het is beter om helemaal niet te roken. Een rooksalon als deze mag natuurlijk altijd, want de gezelligheid die je hier bij het haardvuur vindt is met geen pen te beschrijven.  Laat dan alleen deze sfeermaker roken. Let eens op de klassieke radiator. Als dat geen sfeer brengt! Het is vaak mooi om je huis in te richten met allerlei antiek design. Een goede plek om op unieke spullen te jagen is de rommelmarkt, met name de brocantes zijn geschikt. Deze radiatoren zijn al vanaf het begin deel van het huis.

Industrieel

Italiaanse keuken Moderne keukens van choc studio interieur Modern
choc studio interieur

Italiaanse keuken

choc studio interieur

Van de authentieke rooksalon stappen we in de industriële wereld van de moderne keuken. Die helemaal bij dit huis hoort, juist door zijn moderne looks. Maar kijk eens wat er op het vuur staat! Een ouderwets pannetje, heel sfeervol! Natuurlijk kunnen we niet zonder een eigentijds bakje troost, dat maken we met een goede koffiemachine. We vinden de zware industriële look van het gasfornuis erg prachtig.

Licht en ruimte

wonen in hotelsfeer Moderne woonkamers van choc studio interieur Modern
choc studio interieur

wonen in hotelsfeer

choc studio interieur

We willen je graag nog even een laatste sfeerimpressie van de woning laten zien. De natuurlijke elementen (de planten) blenden erg goed met de binnenhuisarchitectuur. We vinden de vloer erg mooi, juist door de moderne tint en het oude motief. Dat laatste gaat al eeuwen mee! Sfeer en licht gaan hand in hand, dat wordt door deze lampen nog maar eens onder streept. De spiegel boven de open haard laat de kamer nog groter en lichter lijken dan deze in werkelijkheid al is. We weten zeker dat de bewoners van deze woning helemaal in hun element zijn als ze hier lekker aan tafel zitten te ontbijten. 

We hopen dat je genoten hebt van dit schitterende huis. Laat je lekker inspireren door dit unieke design. Wil je meer mooie ideeën zien? Dan moet je echt hier even klikken!

Wat vind jij het mooiste aan deze woning? Laat het weten met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!