Rommelhuis kreeg een nieuw leven door een loft | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Rommelhuis kreeg een nieuw leven door een loft

Stoa. Stoa.
BECKENHAM - LOFT CONVERSION van Arc 3 Architects & Chartered Surveyors
Loading admin actions …

Rommelig en volkomen uit de tijd, dat was de status die we helaas aan de woning in zijn oude staat moeten toekennen. Natuurlijk vragen we je aandacht omdat deze woning een grootschalige renovatie achter de rug heeft. Het resultaat van deze metamorfose is verbluffend. Dit schitterende pand moest van ver komen, maar nu is het een inspirerende verschijning geworden. Kijk snel met ons mee naar dit schitterende huis. 

Rommel

We beginnen maar even met de oude staat, want het is altijd leuk om te zien hoe groots de resultaten zijn die met een renovatie behaald zijn. De buitenruimte was een grote rommel. Overal lagen kratten, flessen, plastic zakken en andere nutteloze dingen. En let eens op de gevel van de woning, je moet er toch niet aan denken dat je naast zo’n huis woont! Gelukkig hebben de nieuwe bewoners de middelen gehad om het huis eens grondig aan te pakken. Dat was ook hard nodig! We werpen nog een blik op deze wanstaltige vertoning, om je vervolgens op de oude voorkant van de woning te trakteren. 

Laat je eens lekker inspireren door deze mooie ideeën.

Voorzijde

Hier aan de voorzijde van de woning is het allemaal niet veel beter. Let toch eens op die rommel die hier overal ligt! We vonden het achter de woning al erg, maar hier heeft de leefkwaliteit een nog lager peil bereikt. Je begint steeds meer bewondering voor de nieuwe bewoners te krijgen, dat ze deze uitdaging aangedurfd hebben! Nu is het dan eindelijk tijd om de nieuwe woning te bekijken. Daar zijn we hard aan toe. 

Laat je informeren door een expert voordat je begint te bouwen. 

Hernieuwde look

Is de nieuwe gevel strak of niet. We zagen hem stiekem net al, maar nu is alles af. Het dak is echt heel erg opgeknapt en ook de buitenruimte voor en achter heeft een grote sanering ondergaan. We kunnen je alvast verklappen dat er binnen ook het een en ander gebeurd is. Het interieur heeft een heldere, frisse look gekregen. Laten we snel naar binnen gaan om de resultaten te checken!

Een nieuw leven voor het huis

Loft Windows and Roof Lights - As Built van Arc 3 Architects & Chartered Surveyors
Arc 3 Architects & Chartered Surveyors

Loft Windows and Roof Lights – As Built

Arc 3 Architects & Chartered Surveyors

We laten je de nieuwe loft op de oude zolder zien. Een wereld van verschil met de oude staat. De lichte look spreekt tot de verbeelding en het uitzicht is geweldig. Natuurlijk voelen de bewoners zich goed in deze kamer! We zijn erg gecharmeerd van de lichtval, die zowel via de wand als het dak de kamer weet te bereiken. Een nieuwe radiator, die nog miste in de oude staat, zorgt nu voor een fijne warmte. 

Je kunt ook makkelijk een raam openzetten, dat is misschien fijn tijdens de nacht. Frisse lucht in huis is heerlijk!

Opbergruimte

Opbergruimte is erg handig, zeker als we het hebben over een loft. Achter de wand heb je ruimte zat om je spullen kwijt te kunnen, je behoudt dus toch nog een stukje zolder. Leg een mooi vloertje in de kamer en zet er een bed in om het helemaal af te maken. Genieten wordt hier zeker het sleutelwoord! 

Gemak

Omdat de bewoner van de loft, de oudste zoon, ervan houdt om lekker boven te vertoeven en s’avond laat niet meer naar beneden te hoeven, is er een toilet en wastafel boven gerealiseerd. In een badkamertje als dit kiezen wij voor een vloer van plavuizen, dat ziet er strak uit en dit type vloer is eenvoudig te reinigen. De traditionele look van deze badkamer doet echt Engels aan. We zijn erg enthousiast over deze loft! 

We hopen dat je geïnspireerd bent en net zo enthousiast als wij. Zo zie je maar weer, elke vervallen woning kan een schitterende nieuwe look krijgen. Blijf ons volgen voor meer mooie woonideeën en designtrends.

Hoe ziet je ideale loft eruit? Laat het weten met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!