Unieke woning met een magische woonsfeer | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Unieke woning met een magische woonsfeer

Stoa. Stoa.
Woonhuis Aramislaan Moderne balkons, veranda's en terrassen van bv Mathieu Bruls architect Modern
Loading admin actions …

We nemen je mee naar een van de meest sfeervolle woning van dit moment. Echt een fijne plek om te genieten van je vrije avond. Jong en oud heeft het erg fijn in deze prachtige woning. De ongebruikelijke vormgeving, de openheid en de gastvrijheid die daarmee samenhangt, maakt dat we razend enthousiast zijn over deze woning. Design is smaakgevoelig en hangt dus van je persoonlijke voorkeur af, maar deze woning heeft een universeel charisma waar je snel van onder de indruk raakt.

Kijk met ons mee naar het toffe design en laat je inspireren! Samen met een expert ontwerp je snel een gave woning.

Magisch

De eerste indruk zegt genoeg, we hebben hier te maken met een pareltje binnen de Nederlandse architectuur. Volkomen in tune met de natuur treffen we de woning in zijn avondkleuren aan. Even wonderlijk als praktisch is de bouw van het terras, dat wordt namelijk overdekt door de woning zelf. Dat zie je niet zo vaak! Je betreedt het perceel via een mooie trap, eenmaal boven ervaar je de woning pas echt goed. 

De bewoners zijn erg dol op hun huis, dat komt door de schitterende lichtval die er binnen is. Laat je inspireren door deze mooie voorbeelden.

Unieke looks

Het uitzicht is hier geweldig. In de avond was de woning mooi, maar overdag is deze ook niet te versmaden. Wat een gave tuin met vijver trouwens! En dan die bomen. Daar worden we vrolijk van. De moderne looks van de woning passen door hun abstracte vormgeving goed in het landschap, wonderlijk eigenlijk dat abstracte architectuur en de organische natuur zo mooi samengaan! Een expert kan je helpen bij het bouwen van je eigen droomhuis. 

Vrolijkheid

De vrolijke kleuren aan de muur zorgen voor de color boost die je nodig hebt voor een vrolijke twist in huis. Andere kleine kleurige objecten mogen er ook zijn, zo geef je personality aan je woonkamer. De marmeren wand en vloer vormen ene geheel en zorgen voor een luxe look. De strakke kast past hier perfect!

Decoratie en kunst

In de woonkamer zien we meer decoratieve objecten. Het is eigenlijk geen wonder dat ze er staan, want de strakke looks van de woning (het lijkt wel een white cube in een museum voor moderne kunst) vragen gewoon om zoveel kunst. In de hal die je doorloopt als je naar het terras gaat, zien we een glimmende sculptuur en een kunstzinnig boek. Wie zegt dat een boek in de boekenkast hoort!? Toegegeven, dit boek is uitzonderlijk groot en duidelijk bedoeld als sfeerobject. 

We zijn ook dol op de foto aan de muur en het veelkleurig kunstwerk dat eronder op de vloer staat. Zwart-wit en sprekende kleuren gaan heel goed samen in deze woning.

Terras overdag

Overdag krijgen we een goed beeld van het terras. Via de trap klim je zo de woning in. Een vreemde gewaarwording en superleuk! Natuurlijk is er ook een ingang ten hoogte van het terras. Die bevindt zich aan de rechterkant van de foto. 

Links zien we hoe de zon de prachtige vegetatie naar voren brengt. De natuur is toch nog steeds het mooiste kunstwerk, niet waar?

Dagsluiting

Om onze reis langs en door de woning helemaal in stijl af te sluiten, willen we je graag nog deze laatste foto laten zien. Het is een schitterende prent die je laat zien hoe sfeervol de woning in de avond eruit ziet, gezien vanaf de vijver. Je kunt je vast wel voorstellen hoe blij de bewoners met deze woning zijn, want je ze hebben hier echt een eigen plek onder de zon. 

Laat je vooral inspireren door de schitterende voorbeelden die we je in dit ideabook hebben laten zien. 

Wat vind jij mooi aan deze woning? Laat het weten met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!