Sudio Planika: Vuurdecoratie in je Interieur | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Sudio Planika: Vuurdecoratie in je Interieur

Stoa. Stoa.
van Planika Fires Eclectisch
Loading admin actions …

We houden er allemaal van om te spelen met vuur. Natuurlijk wel op een veilige manier en het liefst ook een beetje stijlvol. Vandaag gaan je een aantal top decoraties laten zien, waarin het vuur een bijzondere rol speelt. Het zijn vuurdecoraties die voor een prachtige sfeer in je interieur zorgen. We noemen ze ook wel sfeerhaarden. Bij de term 'haard' denkt je al snel aan de klassieke open haard, maar het woord 'haard' is dus een breder begrip. Vuur is gezellig en romantisch als je het op een veilige en stijlvolle wijze presenteert. Dus kijk met ons mee en laat je betoveren over de mooie ontwerpen van Studio Planika!

Een warm welkom

Een mooie lentedag, zoals op de foto, kan een extra dimensie krijgen, als je voor je gasten een warm welkom creëert. De sfeerhaard vervult die functie. Door zijn minimalistisch vormgeving staat hij goed in iedere tuin of binnenplaats. De grijze stenen cilinder loopt prachtig over in een glazen structuur, waarin het vuur brandt, dat symbool staat voor de vriendschap en liefde die jij voor je dierbaren voelt. Deze sfeerhaard past prachtig bij de meubels en de accessoires in deze royale tuin. Er zijn maar weinig tuinen die zich kunnen meten met de excellentie van deze prachtige tuin. De sfeer in deze tuin is er speciaal voor jouw om van te genieten. Met deze sfeerhaard ben je zowel overdag, als in de avond verzekerd van een romantische en gezellige sfeer.

De Eerste Indruk Telt

Als je nieuwe mensen leert kennen, dan is de eerste indruk vaak het belangrijkst. Dat wist de bewoner van deze woning ook. Hij koos voor een sfeerhaard, omdat deze direct een warme- en temperamentvolle sfeer in huis brengt. Als je gasten bij je thuis arriveren, dan worden ze direct door deze sfeerhaard verrast. Want zeg nou zelf, er kan toch niets op tegen de warmte en de sfeer die het vuur ons brengt! De sfeerhaard past prachtig in deze landelijke hal, waarin de warme gloed van het vuur weerkaatst wordt door het natuurlijke hout.

Een Droomuitzicht

Er zijn landen en steden op de wereld waar je graag nog eens naar toe wilt, die wenst koesteren we allemaal. Maar er is geen stad ter wereld zo romantisch als het lieflijke Parijs. De lichtstad heeft een grote aantrekkingskracht op kunstenaars, denkers, dromers en geliefden. Er zijn vele plekken in Parijs waar je romantisch kunt zitten, maar een uitzicht als dit is zelfs in Parijs zeer zeldzaam. Daarbij heb je beschikking over deze prachtige sfeerhaard, die de avond helemaal in lichterlaaie zet! De warmte van het vuur en de schoonheid van het uitzicht maken dit moment tot een gebeurtenis die je nooit meer vergeten zal!  

Een koninklijk Onthaal

Deze ruimte heeft de allure van een koninklijk paleis. Acht sfeerhaarden vormen een royaal welkomst comité dat je gasten zal imponeren. Wat een magistrale sfeer creëer je met deze haarden van Planika!

Het Oosten en het Westen

In deze ambiance kan het feest pas echt beginnen. Het Oosten en het Westen hebben beiden veel moois te bieden. Wat dacht je van de heerlijke gerechten of de prachtige muziek? Onder deze tent houd jij je mooiste feest. De haard geeft er een vurige sfeer aan. Het vuur neemt in vele religies en tradities van het Oosten en het Westen een centrale plaats in, waardoor deze sfeerhaard een universele gemeenplaats voor beide werelden is.

Water en Vuur

Water en vuur zijn twee van de vier elementen. Deze vierdeling bestaat al duizenden jaren, en is dan ook terug te vinden in vele culturen van wereld. Door de sfeerhaard bij het water te zetten, breng je het vuur dicht bij het water. De blauwe lucht weerspiegeld in het water, en de cilinder staat stevig op de stenen van de aarde. Alle elementen bij elkaar zorgen voor een prachtige sfeer in deze tuin. Het is een plek waar de zomer genoten mag worden. Iedereen die in deze tuin tot ontspanning komt wil er voorlopig niet meer weg! 

Tot zover de sfeerhaarden van Planika. Veel succes met het inrichten van je interieur!

Voor de beste design ideeën lees je deze top 5. 

Op ons  forum staan onze expert klaar voor je met tips en advies!

Heb jij al sfeerhaarden in je interieur? Vertel erover bij de comments hieronder!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!