De renovatie van een Bungalow | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

De renovatie van een Bungalow

Stoa. Stoa.
Moderne woonkamers van wohnhelden Home Staging Modern
Loading admin actions …

De eerste indruk telt! Dit is het motto dat onze home stage experts telkens in hun hoofd houden. De eigenaar van huis, dat in dit artikel wordt besproken, wil het snel verkopen, maar om dit plan te doen slagen, moet hij wel de potentiële kopers van de sokken blazen!  Alleen een piekfijn huis kan dit effect bij de potentiële  kopers bereiken. Onze experts hebben ervoor gezorgd dat dit absoluut gaat gebeuren. 

Essentieel voor een snelle verkoop van je huis,  is een fris interieur dat zorgt voor een goede eerste indruk. Huizen die goed gestyled zijn, staan tot 50% minder lang in de verkoop en de verkoopprijs ligt snel 15% hoger. Ons home staging team heeft alles uit de kast getrokken om er een top huis van te maken. Kijk dus met ons mee, laat je verbazen en gebruik de tips van de professionals.

Trieste Aanblik

De lege woonkamer van de bungalow was een kale aanblik, die er voor zorgde dat het huis in geen duizend jaar verkocht zou worden. De rommel en de vacante sfeer brachten niet veel licht in de uitzichtloze verkoopsituatie van het huis, want geen mens voelt zich natuurlijk in deze rommel thuis. De witte wand is nogal zielloos en de meubels lijken wel van een stortplaats voor grofvuil geplukt. Maar gelukkig kwamen onze experts de verkoper te hulp!

Na de transformatie

Op deze afbeelding zie je het bewijs wat een paar sfeervolle meubels, foto’s, tapijten en ander accessoires kunnen bewerkstelligen, als je ze maar op een slimme manier neerzet. De woonkamer was afstotelijk, maar nu worden de mensen door het vertrek betoverd. Er heerst een uitnodigende en comfortabele sfeer, waarin potentiële kopers zich thuis voelen. In de kamer zien we geen foto’s van de huidige bewoners, waardoor de mensen op de kijkdagen zelf veel kunnen invullen en zichzelf al in gedachten de eigenaar wanen.

De Gang voor de Transformatie

Dit is de gang van voor de ingrijpende herinrichting. Ook deze aanblik zet niet aan tot kopen, maar er is hoop!

Na de Transformatie

Hier zien we hoe ingrijpend de transformatie is geweest. Onze experts hebben hier echt vakwerk afgeleverd! Maar wat hebben ze nu eigenlijk gedaan? Alles wat ze in deze gang hebben bereikt, is gerealiseerd via eenvoudige aanpassingen, zoals strak meubilair, mooie foto’s aan de muur, een vaas met verse bloemen en natuurlijk een goede sfeerverlichting. Deze zaken maken een groot verschil. Bezoekers van het huis worden op deze manier direct goed welkom geheten, waardoor de kooplust stijgt en een verkoop van meet af aan in de lucht hangt. Je kunt dus op een relatief eenvoudige manier het appeal van je huis vergroten.

Vacante Keuken

Het is moeilijk om je voor te stellen, dat deze lege keuken ooit gezellig en stijlvol zou kunnen zijn. Waarvan moet je als koper enthousiast raken als je deze ruimte binnenloopt? Het is goed dat de verkoper onze experts aan hun jasje getrokken heeft, waardoor uiteindelijk een geweldige keuken gerealiseerd kon worden.

Sfeervolle Keuken

Nu de keuken ingericht en sfeervol verlicht is, ziet de ruimte er totaal anders uit. De keukenkasten hebben een eenvoudig ontwerp en zijn daarnaast helder en neutraal, waardoor potentiële kopers zich sterk aangetrokken voelen. De high tech keukenapparatuur en de prachtige decoratieve accessoires doen ook een duit in het zakje, want hun uiterlijk zorgt voor een fijne en ontspannen sfeer, waarin je echt kunt ontspannen en helemaal tot rust kunt komen. Dat is gewoon de perfecte verkoopambiance.

Tot zover de transformatie van de bungalow. Hopelijk ben je geïnspireerd. Veel succes met het stylen van je huis. En als het in de verkoop staat: veel succes met de onderhandelingen!

Als je beschikt over een balkon met een beperkte hoeveelheid ruimte, dan vind je in dit artikel allerlei slimme ideeën  voor de inrichting van jouw balkon.

Wil je weten wat de landelijke designstijl precies inhoudt? Lees dan dit informatieve artikel, en leer direct hoe jouw huis super landelijk ingericht kan worden!

Heb jij nog snelle verkooptips? Deel je tips en ideeen op ons forum!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!