7 tips voor een uitnodigende gang | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

7 tips voor een uitnodigende gang

larapappers larapappers
Landelijke gangen, hallen & trappenhuizen van Immofoto-Sylt Landelijk
Loading admin actions …

De ingang van jouw woning moet niet verwaarloosd worden, denk er namelijk aan dat dit de eerste indruk is die je maakt op jouw gasten en dat het het laatste gevoel is waarmee jij 's ochtends de deur uitgaat. 

Een elegante entree voor jouw woning hoeft niet veel tijd en energie te kosten. Of het nu om een vierkante of een langwerpige ruimte gaat, ook jij kunt iets moois van jouw gang maken. Daarom hebben wij vandaag voor jou 7 voorbeelden op een rijtje gezet. Lees met ons mee en laat je inspireren!

1. Helder en discreet

De stijl van deze gang is modern met landelijke accenten. Zoals je ziet is de voordeur namelijk een zware, groen geverfde deur die de woning een landelijke look geeft.

De accessoires zijn modern en zorgen voor een vrolijke sfeer. Hang daarom gerust schilderijen in jouw gang en fleur de ruimte op met verse bloemetjes.

2. Een spiegel

Bij deze gang is er gebruik gemaakt van een spiegelwand. Waarom? Omdat een ruimte door middel van spiegels al snel groter oogt. Heb jij een smalle gang in jouw woning? Leg dan gerust een spiegelmuur aan, je zult zien, de gang oogt al snel groter! 

Let ook op de bijzondere muur naast de spiegels; door middel van muurstickers is er voor een speelse sfeer gezorgd. Ook met kleine dingen zorg je voor een vrolijk en uitnodigend interieur.

3. Origineel en eclectisch

Wanneer je deze gang betreed moet je eerst drie keer kijken wat je allemaal ziet; wat een bijzondere gang! De muren zijn blauw geverfd en er ligt een blauw tapijt op de grond. Niet heel bijzonder toch? In het midden van de gang pronkt echter een bijzonder kunstwerk en de gele bankjes geven deze gang een eclectische look.

Pak dus gerust uit en maak ook van jouw gang een bijzondere ruimte. Heb jij hulp nodig bij het inrichten van jouw gang? Raadpleeg dan gerust een professional.

4. Modern en charmant

Bij deze gang zijn er verschillende stijlen gecombineerd en het zorgt voor een bijzonder totaalplaatje. Je ziet namelijk dat de moderne lampen gecombineerd zijn met kleurrijke kasten en een klassiek dressoir. Maar dat is nog niet alles, de vloer bestaat namelijk uit bonte wit-zwarte tegels. Dit is een gang voor de liefhebbers van kleur en accessoires!

5. Minimalistisch

Houd jij meer van een strakke en minimalistisch look? Bekijk deze gang dan goed. Door middel van twee accessoires is hier namelijk voor een sfeervolle gang gezorgd. Het bijzondere dressoir en de rondvormige spiegel zetten namelijk de toon in deze gang.

Als je toch van een beetje kleur houdt dan kun je deze minimalistische look natuurlijk met een blauwe muur combineren of een bijzondere vloer. Maar let er wel op dat het niet te rommelig oogt, minimalistisch betekent dat er zo min mogelijk stoorzenders zijn.

6. De natuurlijke look

Houd jij van een natuurlijke sfeer in huis? Kies dan voor lichte kleuren zoals wit, grijs en beige en kleed de ruimte aan met groene planten. Dit zorgt voor een natuurlijke look in huis en geeft jouw gasten een uitnodigende eerste indruk. Let ook op de bijzondere vloer, een natuurlijke look hoeft namelijk helemaal niet saai te zijn!

7. Een kunstgalerie

Waarom zou je de gang slechts gebruiken als een verbinding tussen twee ruimtes? Je kunt namelijk ook de gang als een aparte ruimte zien en er optimaal gebruik van maken.

Zo zie je dat er bij deze gang voor gekozen is om kunst tentoon te stellen. De gang is dan ook een kleine kunstgalerie geworden en het zorgt ervoor dat bij binnenkomst de gasten een goede indruk krijgen van het karakter van de bewoners; namelijk kunstliefhebbers!

Heb jij behoefte aan meer inspiratie voor jouw gang? Bekijk dan ook deze tips voor de juiste vloer voor jouw gang.

Met welke tip ga jij aan de slag?
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!