Villa in het wild | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Villa in het wild

Stoa. Stoa.
Villa Wilderness Moderne huizen van van ringen architecten Modern
Loading admin actions …

Vandaag gaan we op reis, we nemen je maar naar een villa aan de zuidkust van Zuid-Afrika. Het is een prachtige woning met een noordelijke gevel aan de straatkant. Het bestaat uit drie verdiepingen die aan de zuidelijke gevel tot aan het strand doorlopen. Zo vang je als bewoner de heerlijke Zuid-Afrikaanse zon. De terrassen van de villa bieden je een prachtige look op het strand. Door de constructie van de villa kun je genieten van de zon, maar ook van de schaduw die de woning op de omgeving werpt. Je hebt een panoramisch uitzicht over de oceaan door de ramen van soms wel 4,5 meter hoog. We gaan samen door het huis wandelen en nemen je mee naar een wereld van luxe en comfort. Kun je wel wat inspiratie gebruiken? Kom dan snel met ons mee naar Zuid-Afrika.

Aanzicht

Het helder aanzicht van de villa betoverd onze zinnen. Dit is een woning die we in onze stoutste dromen zien. Deze villa is verdeeld in drie niveaus waardoor een duidelijke lijn loopt. De gevel is prachtig transparant en gemaakt van glas en steen. Natuurlijk heb je de nodige privacy nodig, zo zijn de badkamers ontworpen als gesloten unites in de open plattegrond. Let op de manier waarop de villa in het landschap staat. Geweldig!

Zwemmen

In Zuid-Afrika is het weer natuurlijk fabuleuze. Wat doe je dan als je de kans hebt? Natuurlijk, je neemt een duik in je eigen zwembad. Een villa kan natuurlijk niet zonder zwembad. Hier is er gekozen voor eens sfeervol strak ontworpen bad met een mooi vlonderterrras er omheen. Gewoon even genieten op je ligstoel in de avond. Een prima ¨activiteit¨ op dit warme continent.

Eetkamer

De open plattegrond biedt veel vrijheid in de open ruimte. De begane grond van de villa is voor privé-gebruik, hier geniet het gezin van de rust en het samen zijn. We werpen een blik in de eetkamer en worden getroffen door de luxe sfeer en de prachtige afwerking van de tafel en de wand met open haard. De wand heeft die robuuste look; een welhaast primitieve schoonheid heerst er in deze kamer. Dit is een kamer die je verwacht in een magistrale villa als deze! Meer mooie ideeën voor de eetkamer vind je hier.

Binnenplaats

De binnenplaats verbindt de verschillende verdiepingen met elkaar, zowel in fysieke als in visuele zin. Vooral dat laatste is een belangrijke sfeer maker. Vanuit deze binnenplaats kijken we dwars door villa richting de oceaan. Wat is het toch een feest om in een villa als deze te mogen rondlopen en de inspiratie op te doen. Grote projecten als deze (het grote gebaar) maken het mogelijk om zelf thuis aanpassingen te doen aan je interieur (de kleine geste). De beplanting schept veel sfeer en geeft deze villa een vredige ambiance. De juiste expert kan je helpen je patio of binnenplaats een excellente vorm te geven.

Uitkijk

Om je mooi indruk te geven van het gebied waarin de villa staat nemen we je mee naar het balkon. We kijken uit over het strand en de oceaan. We mogen met een gerust hart stellen dat we hier in een 21ste-eeuws paradijs terecht gekomen zijn. In de avond hoor je de zee rustig ruisen en de in de middag maken we een wandeling over het strand. Gewoon een prachtige villa, misschien wel een van de mooiste van de laatste tijd. Het is de ideale plek om te genieten met familie en vrienden van het Zuid-Afrikaanse landschap. En als je wilde dieren wilt zien, dan pak je gewoon een safari om deze mooie wezens te kunnen bewonderen. Life´s good! 

Lees ook over dit mooie design voor de keuken!

Wat vind je van deze villa? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!