Gave transformatie van een familieappartement | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Gave transformatie van een familieappartement

Stoa. Stoa.
Moderne woonkamers van CARDOSO CHOUZA ARQUITETOS Modern
Loading admin actions …

Een complete update voor je woning, dat is toch een van de leukste dingen die je kunt doen in een weekeinde. We gaan je vandaag enthousiast maken met mooie voorbeelden, die je laten zien wat je kunt bereiken met mooi design en een flinke dosis doorzettingsvermogen. Het komt niet uit de lucht vallen zo'n nieuwe woning, maar als het eenmaal klaar is heb je ook wat! Kijk snel met ons mee naar de geweldige transformatie van een familieappartement in Brazilië. 

Van aftands naar luxe

De stap van aftands naar luxe is helemaal niet zo groot, zoals je kunt zien is er in deze ruimte niets dramatisch veranderd. Toch is rechts en links een wereld van verschil. Het verschil zit hem met name in de afwerking en materiaalkeuze. Voeger was links in, nu is rechts in. Je waant je door de nieuwe stijl in een chique appartement, en dat is ook zo! Samen met een expert kun je snel je eigen droomappartement inrichten. 

Centrum van het huis

Je hoort wel eens dat de woonkamer het centrum van de woning is, maar eigenlijk valt deze eer aan de keuken toe. Je kunt er heerlijk in eten en gezellig samen in koken. Ook tijdens feestjes is de keuken vaak de plek waar mensen samenkomen, omdat het vaak net even wat kleinschaliger is dan een woonkamer waar iedereen door elkaar heen tettert (wat overigens heel gezellig kan zijn). Boven zien we de oude staat van de kamer, beneden de nieuwe. We kijken onze ogen uit en het lijkt wel alsof we een gloednieuwe woning voor ons zien. Wat een fris design! Laat je inspireren door nog meer mooie voorbeelden! 

Andere hoek

Ook vanuit deze hoek is het onmiskenbaar hoe mooi de keuken en eetkamer veranderd zijn. Was het eerst nog een ruimte die je eerder tot een saaie bedrijfskantine zou rekenen, nu is het duidelijk een vrolijke kamer. Al dat geel heeft een opwekkende werking op ons gemoed. Reken maak dat je hier lekker kan ontbijten! Door de wanden een totaal andere tint te geven oogt de ruimte en stuk warmer; de houtkleur op de muren zorgt daarvoor. Er is ook veel aandacht besteed aan de verlichting, want dat is een van de beste manieren om je ruimte een gezellige sfeer te geven. Of het nu buiten zomer, herfst of winter is, je voelt je hier altijd op en top! En zo moet een huis toch zijn, niet waar? 

Woonkamer nieuwe stijl

We hoeven eigenlijk niets meer uit te leggen, een transformatie als deze spreekt voor zich. Maar we praten er nog graag even met je over door, omdat we de resultaten zo bijzonder vinden. In deze woonkamer hebben de bewoners het precies zoals ze het hebben willen: kunstzinnig, kleurig en met een prachtige lichtval. Vergelijk de oude stijl maar eens met de nieuwe. Je vraagt je bijna af hoe ze het zolang vol hebben kunnen houden… . Maar we moeten eigenlijk niet achterom kijken, zeker niet als het om design gaat. Vooruitgang, daar worden we enthousiast van! 

Even relaxen

Drie keer raden wat de bewoners na al dat geklus gedaan hebben? Natuurlijk, ze zijn heerlijk in bad gegaan. Want ook hun badkamer kreeg een nieuwe inrichting. De grote spiegel zorgt voor een magische lichtval, de bloem op de wastafel roept een natuurlijke sfeer op. Precies zoals we het graag zien. O ja, wat vind je van die marmeren wasbak? Een uitstekende manier om een tijdloze manier je pronkzucht ten toon te spreiden. Een subtiele toevoeging is het handdoekje in de ring. De bewoners hebben tijdens het klussen de handdoek niet in de ring gegooid, daarom hebben ze nu een supergaaf huis. Is jouw huis ook toe aan een nieuwe look: go for it! 

Blijf ons volgen voor meer mooie woonideeën! Be inspired!

Wat vind je van deze woning? Laat het weten met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!