13 fabuleuze entrees van kleine huizen | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

13 fabuleuze entrees van kleine huizen

Marjolein Leenstra Marjolein Leenstra
Moderne huizen van POCHE ARQUITETURA Modern
Loading admin actions …

Ook al heb je een klein huis dan dit betekent nog niet dat je geen goed ontworpen entree kunt creëren om warmte, moderniteit en stijl toe te voegen aan je huis. Dat is belangrijk want de voorgevel is immers ook het visitekaartje van je huis. Met een goed ontwerp, de juiste materialen en kleuren, kun je een spectaculaire entree maken ook wanneer er niet al teveel ruimte is. 

In het Ideabook van vandaag, presenteren we 13 ideeën die zeker een goede bron van inspiratie zullen vormen om je huidige of volgende voorgevel te vernieuwen en decoreren. Met verrassende combinaties van natuursteen, hout en glas of kleurstellingen. Met weinig middelen kun je je entree zoveel mooier maken! Kijk met ons mee naar deze prachtige entrees… .

Een grote houten deur en moderne tuin

van homify Modern

Een optie om de voorkant van een klein huis te onderscheiden van de rest van de gebouwen eromheen is een goede combinatie van materialen: de verbinding tussen hout, glas, beton en de aanwezigheid van de natuur in de vorm van een voortuin verhouding passen perfect bij de stijl en vorm van dit huis. Zo ontstaat een prachtig modern project met grote persoonlijkheid.

Kijk wat een kleine en sensationele voorgevel! Het ontwerp van deze ingang is zeker anders te noemen…

Moderne huizen van homify Modern

Louvres en kleurstelling

De combinatie van kleuren bij de ingang van een huis, in het bijzonder wanneer het om een klein huis gaat, helpt om diepte en dynamiek aan te brengen zonder te overdrijven. Om die reden is hier gekozen voor een kleurstelling met blauwtinten tegen een neutrale achtergevel. De ramen zijn gedecoreerd met metalen roosters waardoor privacy ontstaat en we worden getriggerd door de warme verlichting die ons uitnodigt om aan te bellen en naar binnen te gaan.

Ook een groene muur bij je entree is een zeer modern en trendy idee.

Een stenen pad met hout en een fascinerende verlichting voegt warmte toe aan de ingang.

Een kleine veranda

De combinatie van materialen, kleuren en architectonische elementen bij de ingang van dit huis lijkt eenvoudig, maar is van grote esthetische waarde. Hier zien we een entree met een poort verdeeld in twee delen waar licht en lucht doorheen komt en die zo een bepaalde lichtheid met zich meebrengt en er bovendien spectaculair uitziet onder de houten balken. Aan de andere kant voegt een grote witte muur met natuursteen textuur toe die is ingericht met een kleine mini-tuin die wat kleur en natuurlijkheid toevoegt.

Een vermelding met een muur bekleed in steen schril contrast met de gevel!

Een muur van natuursteen naast de houten deur zijn hier genoeg om de schoonheid van dit kleine huis te benadrukken. Met zijn pure rechte lijnen en eenvoud is dit ontwerp een perfect idee wanneer de vierkante meters schaars zijn. Bovendien biedt dit ontwerp elegantie en moderniteit. Het detail van de ramen in contrasterende kleuren met het mooie detail van het smalle rooster bovenin breken de eentonigheid op een speelse manier. Hou je van grote ramen en veel licht? Bekijk dan ook deze 11 sensationele gevels met veel glas.

Een houten deur en de muur bedekt met tegels een perfecte combi met de rustieke stijl…

Een entree in klassieke en koloniale stijl met mooie warme en neutrale tinten

Een minimalistische tuin, tegelvloer en een pergola in smeedijzer. Eenvoudig maar mooi!

Het ontwerp van de gevel van dit huis bestaat uit een mix aan texturen en kleuren waar je diverse stijlen, culturen en tradities in kunt herkennen. Het bestaat uit een asymmetrische hoeveelheid neutrale kleuren die een warme en gastvrije sfeer creëren. De smeedijzeren pergola en aparte deur vormen hier mooie accenten.

Charme en traditie

In de kleuren en de gebruikte materialen voor de gevel van dit huis zie je de stijl en persoonlijkheid van het huis terug. In dit voorbeeld zien we ruwe materialen zoals baksteen en beton, waardoor een comfortabele mix ontstaat van texturen samen met de roze en gele tinten die de natuurlijke uitstraling vergroten. Een gewaagd ontwerp!

Modern en charmant met aandacht voor eenvoud en elegante details.

Klassieke huizen van YUSO Klassiek

Een combinatie van lichte en donkere tinten in een mix geven een mooie klassieke uitstraling aan je entree.

Neutraal en natuurlijk

Prachtig en simpel deze gevel met neutrale kleuren in wit- en grijstinten. Deze laatste kleur is in verschillende tinten gebruikt waardoor een speels effect ontstaat en is ook een veilige gok om de gevel en ingang van je huis mee te decoreren. De combinatie van verschillende tinten zorgt ook voor de nodige diepte waardoor de entree het centrale punt van deze gevel vormt. 

Een ingang met stenen pad en tropische inspiratie.

Minimalistische huizen van arQing Minimalistisch
Had je al wel eens gedacht aan een combi van ruwe beton met roze en gele accenten?
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!