7 fantastische appartementen met een minimalistische stijl | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

7 fantastische appartementen met een minimalistische stijl

TILL BEHNE TILL BEHNE
Minimalistische woonkamers van SMAG design Minimalistisch
Loading admin actions …

Vandaag willen we voor eens en altijd korte metten maken met het vooroordeel dat minimalistisch interieurs koel en sfeerloos zijn. We hebben zeven fijne minimalistische interieurs voor je op een rij gezet om je verliefd te laten worden op deze stijl. Ben je er klaar voor?

Minimaal en toch warm

Dit appartement in minimalistische stijl heeft een houten vloer. En dit zorgt voor de nodige warmte. Uiteraard ontbreekt het niet aan basisstukken als een bank, een tafel met stoelen en een salontafel.

Ruim en gezellig

Minimalistisch interieurs ogen door een beperkt gebruik van accessoires vanzelf al ruim. Maar dat betekent niet dat het er niet gezellig kan zijn. Zo zijn er hier bijvoorbeeld het hoogpolige tapijt, de planten en hier en daar wat kleur.

Veel wit

Doordat je in veel minimalistische interieurs een heleboel wit terug ziet komen, kun je hele opvallende accenten leggen. Meubels of accessoires die wel kleur bevatten, springen er op deze manier extra uit.

Symmetrie

Minimalistische woonkamers van homify Minimalistisch

In dit geweldige minimalistische interieur zien we veel symmetrie en hoogteverschillen terugkomen. Dit kan een minimalistisch ingericht interieur toch net dat beetje extra spanning geven.

Elegantie

Moderne woonkamers van BURO'82 Modern

Het woord minimalistisch kan soms met sober door de war gehaald worden. Maar dat hoeft absoluut niet het geval te zijn. Daar is dit interieur een prachtig voorbeeld van. Nog steeds hartstikke minimalistisch maar de gekozen materialen zijn luxe en elegant.

Spiegelende oppervlakken

Geometrie is een belangrijk aspect van een minimalistisch interieur. En met spiegels of bespiegelende oppervlakken komt die geometrie nog beter tot zijn recht.

Scandinavisch tintje

Skandinavisch Einrichten in einem alten Holzhaus in Tallinn Scandinavische woonkamers van Baltic Design Shop Scandinavisch
Baltic Design Shop

Skandinavisch Einrichten in einem alten Holzhaus in Tallinn

Baltic Design Shop

Scandinavisch interieurs hebben vaak veel raakvlakken met minimalistisch interieurs. We zien hier een strakke zwart witte variant waarbij de omschrijvingen geweldig, Scandinavisch en minimalistisch in willekeurige volgorde kunnen worden ingevuld.

Meer geweldige minimalistisch interieurs kan je hier bekijken. Heb je twee linkerhanden wat interieurarchitectuur betreft, vraag deze professionals dan eens om hulp. En in dit Ideabook laten we je nog een geweldig minimalistisch interieur zien.

Welk interieur bevalt je het best? Laat het ons weten in de comments.
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!