Een ongelooflijke transformatie van een badkamer | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een ongelooflijke transformatie van een badkamer

Stoa. Stoa.
modern  door homify, Modern
Loading admin actions …

Soms is de beste optie de hele handel eruit te breken. Vandaag laten we je een project zien waarbij het al snel duidelijk was dat er inderdaad geen andere remedie meer voor handen was. De badkamer was in de oude staat op zijn minst sleets te noemen,  volkomen uit de tijd en eigenlijk niet meer om aan te zien. Gelukkig hadden de bewoners de middelen om een nieuwe badkamer te laten realiseren. 

We gaan vandaag zien dat je van elke badkamer, hoe achterhaald en verouderd deze ook zijn mag, toch weer een blinkende parel kunt maken. Kijk snel met ons mee en laat je inspireren! 

Krap

modern  door homify, Modern

Het lijkt alsof men vroeger niet zoveel aandacht had voor de ruimte in de douche. Deze douchecabine is een voorbeeld van een niet efficiënte, ondoordachte structuur. Toilet en douche liggen naast elkaar en dit zorgt voor een opgepropte look. Zeker geen ruimte waarin je de ontspanning vindt. We hebben door de fletse kleuren in de kamer het gevoel in een douchecabine van een versleten zwembad uit de jaren 80 te staan. Deze badkamer past niet meer bij een familiewoning van deze tijd. Tijd voor verandering! Laat je inspireren door experts

Flashback

modern  door homify, Modern

Flashbacks kunnen heel erg leuk zijn, omdat ze ons mee terug nemen naar fijne momenten in het verleden. Toch zitten er ook een aantal tussen die wat minder zijn, maar deze hebben wel hun waarde, omdat we er van kunnen leren. Zo is het ook met deze oude badkamer die volkomen door de tijd in gehaald was. Het wit-blauw kleurenpalet en de tegels vormen een deprimerende setting: als je al een keer geen zin in de dag hebt wordt je humeur hier zeker niet beter. 

Zo'n beetje alles aan deze ruimte kan op de schop, in spreekwoordelijke zin natuurlijk. Samen met een expert ontwerp je snel een nieuwe badkamer. 

Wereld van verschil

Moderne badkamers van homify Modern Keramiek

Een open look is tegenwoordig de norm, in de badkamer is dit niet anders. Hier zien we een voorbeeld van de nieuwe staat van de douche, wat een schitterende vibe en wat een wereld van verschil! Handige opbergruimte tegen de wand maakt de kamer minimalistisch, dat oogt netjes en strak! De douchecabine heeft een mooi open look en het raam ernaast biedt de bewoners van de woning de mogelijkheid om tijdens en na het douchen de ruimte lekker te luchten. Zo voorkom je schimmelplekken en vochtschade. 

Wastafel

Moderne badkamers van homify Modern Keramiek

De wastafel van zojuist was niet om aan te zien, maar moet je deze zien: wat een prachtig exemplaar! De grote spiegel erboven weerkaatst veel licht en dit maakt de kamer ruimtelijk. Onder de wastafel zien we handige opbergruimte. Het mooie is dat, in tegenstelling tot de situatie in de oude staat, deze opbergruimte nu op een schitterende manier met het meubel geïntegreerd is. Het staat buiten kijf dat je opbergruimte nodig hebt, maar die mag best een beetje mooi weggewerkt zijn. In deze badkamer vind je daarvoor een schitterend ontwerp! 

Nieuw indeling

Moderne badkamers van homify Modern Keramiek

Het is duidelijk dat de indeling van de badkamer totaal veranderd is. Ook het kleurenpalet is anders. Beide veranderingen zorgen voor een meer open badkamer met een rustgevende sfeer. Een van de mooiste veranderingen is de toegenomen ruimte tussen de douche en het toilet. Nu oogt het allemaal niet meer zo opgepropt. Deze badkamer is van een waardering 3 naar een 9 gegaan! 

Blijf ons volgen voor meer mooie woonideeën, trends en gave projecten. 

Is beton in de keuken iets voor jou? Check de ideeën hier

Wat vind je van deze woning? Laat het weten met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!