Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Top 5 van de week: Design in en om Huis

Lianne van Kralingen Lianne van Kralingen
Loading admin actions …

Het is weer zover: het eind van de week en dus tijd voor de top 5 thema's van de afgelopen week! Hier vinden we de 5 meest populaire artikelen op homify van deze week: lees gauw verder en blijf op de hoogte van de laatste trends!

#5 Muurmode | Grafisch design aan de muur

Op plaats 5 staat een overzicht van ideeën waarmee je de muren van je interieur origineel vorm kunt geven. Wijk eens af van landschappen, familiefoto's of oma's borduurwerken en haal originele muurmode in huis. 

#4 Buitenkeuken Ideeën | Koken in de tuin

Bereid je vast voor op de lente en de zomer en bekijk deze designs voor buitenkeukens. Zowel op kleine als op grote schaal kun je het buiten leven tot grotere hoogten brengen en het genot van binnen nu ook buiten halen. Bekijk hier de prachtige designs van onze experts. 

#3 homify 360°: Bridge House in Rotterdam

Op plaats 3 staat dit bijzondere staaltje architectuur dat midden in het weilandschap buiten Rotterdam prijkt. Gebouwd op twee heuse echte terpen is deze Bridge House echt een (tweede) blik waard!

#2 Dutch Design | 5 Unieke keuken producten

Slowcooker:  Keuken door Studio Divers*
Studio Divers*

Slowcooker

Studio Divers*

Op plaats 2 vinden we 5 unieke keuken producten van de hand van onze Nederlandse ontwerpers. Functie, stijl en een vleugje humor vinden hun vorm in deze praktische en bijzondere objecten die in iedere keuken en voor iedere kok het leven makkelijker en leuker maken!

#1 Klein maar fijn: een kleine woonkamer inrichten

Harvink moderne design bank Armslag :  Woonkamer door Harvink
Harvink

Harvink moderne design bank Armslag

Harvink

Op plaats 1 prijkt dit artikel dat een aantal fantastische tips bevat voor het inrichten van een kleine woonkamer. Ontdek de mogelijkheden, laat je inspireren en geniet vooral van deze mooie beelden!

Bekijk ook eens dit overzicht van de top 10 artikelen van het jaar 2014 en werk je oog voor design weer even helemaal bij!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!