Inspiratie voor een Speels en Kleurrijk Interieur | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Inspiratie voor een Speels en Kleurrijk Interieur

Stoa. Stoa.
Eclectische woonkamers van mllm Eclectisch
Loading admin actions …

De Franse architect Mazou Maria Loeiza heeft een oud bakstenen huis genomen en dit in het korte tijdsbestek van zes maanden gerenoveerd. Hij heeft een prachtig resultaat bereikt. Vandaan nemen we een kijkje achter de schermen en laten je het interieur van dichtbij zien. Het is een bijzonder ontwerp vanwege de liefdevolle en gedetailleerde vormgeving, die een zekere losheid over zich heeft. De vele kleuren en de mix van bouwstijlen zorgen voor een goede woonsfeer. Laten we geen tijd verliezen en het prachtige speelse en kleurrijke interieur eens van dichtbij bekijken!

Dressoir in de Woonkamer

Eclectische woonkamers van mllm Eclectisch

In de woonkamer domineren de kleuren geel en blauw. Deze combinatie levert een frisse sfeer op die gewoon goed aanvoelt. In de woning vinden we allerlei soorten stijlen en dit geeft aan dat de bewoner een brede smaak heeft. In deze kamer werd een dressoir uit de jaren’70 gecombineerd met hedendaagse elementen, zoals de poster, maar ook traditionele elementen, zoals de vaas. Al deze kleuren geven de kamer een vrolijke aanblik, deze vrolijkheid vinden we in alle kamers van het appartement, waardoor de ruimtes echt een geheel worden.

Gang

Eclectische gangen, hallen & trappenhuizen van mllm Eclectisch

De ingang van het gebouw wil de suggestie van een villa uit vroegere tijden oproepen. De tegels van het oude huis zijn bewaard gebleven. De pastel gele en aarde rode tegels, die in een dambordpatroon gezet zijn, creëren een warme sfeer. De lambrisering en het sierlijke houten frame zorgen voor een stijlvolle ambiance. De kleerhanger is ontworpen door de ontwerpers Charles en Ray Eames en zorgt voor een kleurrijke blikvanger in de gang. De kogels van de haken zijn gemaakt van hout en het frame is gemaakt van staaldraad.

Jongenskamer

Moderne kinderkamers van mllm Modern

De geringe vierkante meters werden optimaal gebruikt in deze kleine kamer. Onder de trap bevindt zich een kleurrijk bed. Naast een optimaal gebruik van de ruimte wordt er door deze opstelling een huiselijk gevoel gecreëerd. Het blauw heeft invloed op je humeur als je in deze kamer uitrust: je komt dan helemaal tot jezelf! De technische, witte muurdecoratie creëert echt de sfeer van een jongenskamer.

Minimalistische Badkamer

Eclectische badkamers van mllm Eclectisch

Deze badkamer is helemaal minimalistisch, en met zijn witte muren en strakke badkameraccessoires krijgt deze lichte badkamer een royale sfeer. De grote dakramen zorgen voor de toevoer van al dat verkwikkende licht, waardoor dit een echte relaxkamer wordt. Ook opvallend is de strakke douchestoel, deze is comfortabel en een eerbetoon aan de barokke stijl. De licht ogende stoel is uit één stuk gegoten, waardoor hij super duurzaam is. Wat een vakmanschap!

Overloop

Eclectische badkamers van mllm Eclectisch

Deze overloop wordt gedomineerd door de grenen kast rechts, en subtiel van sfeer voorzien door het zandkleurige kleed dat op de vloer ligt. Het is een gang die direct indruk op de gasten maakt. Vooral de lichtheid en de heldere ambiance zijn punten die vaak door de gasten genoemd worden. In deze ruimte gaan wit en houtkleur prachtig samen. En wat dacht je van die mooie authentieke deur linkst. Het is echt een net, modern, maar ook traditioneel interieur, waardoor jij je direct welkom voelt.

Top Keuken

Eclectische keukens van mllm Eclectisch

Het hoogtepunt van het appartement is de keuken. Dit vertrek werd verdeeld in twee rijen die parallel lopen aan elkaar. Donkerbruine houten kasten domineren de kamer en zien er erg stijlvol uit. Om een bepaalde frisheid aan de kamer te geven kreeg de smalle muur een mintgroene kleur. De horizontale RVS-beugel wordt gebruikt om voorwerpen mee aan de muur te bevestigen. Via diverse keukenaccessoires wordt een eclectisch geheel gecreëerd, waardoor het concept van de keuken bijzonder hedendaags geworden is. De wastafel is wit, rechthoekig, en staat zeer goed bij het venster. Door de natuurlijke lichtinval en de juiste positionering van de wasbak is het fijn om in deze keuken te werken.

Tot zover de tour door het appartement. Hopelijk hebben de afbeeldingen je geïnspireerd. Veel creatief plezier gewenst! 
Meer inspiratie nodig voor jouw interieur? Een kleine kamer kun je heel ruimtelijk maken als je hem slim indeelt. Voor advies op maat en tips van experts bezoek je ons forum!

Welke stijl heeft jouw interieur? Deel je kleurrijke ideeën bij de berichten hieronder! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!