5 geweldige low budget make-overs! | homify

5 geweldige low budget make-overs!

TILL BEHNE TILL BEHNE
homify Mediterrane hotels
Loading admin actions …

Is je huis, of een bepaalde kamer, toe aan een make over? Maar heb je het idee dat je daar absoluut het budget niet voor hebt? Think again! In dit Ideabook laten we je zien dat je door middel van kleine aanpassingen en een minimale investering een kamer een complete make over kunt geven en deze van een lelijk eendje tot een mooie zwaan kan omtoveren.

Voor

Deze saaie grauwe en nietszeggende kamer kan wel wat kleur gebruiken. Dat is wel duidelijk. De basis is echter heel oké, dus hier valt zeker iets van te maken.

Na

Wat een verschil! Door het toevoegen van een beetje kleur is dit een totaal andere en hartstikke hippe kamer geworden. De kleurrijke kussens op de bank, het tafeltje ervoor, de felblauwe boekenplank met leuke accessoires erop, de trendy lampen die zijn opgehangen en de hippe stoelen die aan de tafel zijn toegevoegd, maken van deze kamer een hartstikke leuk geheel.

Voor

Ook deze kamer heeft op zich de nodige potentie, alleen ontbreekt er elke vorm van speelsheid. Er zijn een aantal leuke elementen, zoals de oude deuren, het raam en het schuine plafond met balken. Dus ook hier genoeg mogelijkheden.

Na

Met het toevoegen van een aantal leuke accessoires, het gezellig maken van het bed en het schilderen van het raam in een kek kleurtje verandert deze slaapkamer van nietszeggend naar modern en trendy.

Voor

Een typische badkamer uit een jaren 90 nieuwbouwhuis. Op zich niet heel veel mis mee, maar deze badkamer loopt ook niet over van smaakvolle details en inrichting. Dat kan dus beter!

Na

Door het toevoegen van enkele houten accessoires, zoals de spiegel, de tandenborstelhouder en het krukje, krijgt deze badkamer een veel huiselijkere en gezelligere uitstraling. Ook is de schuine wand blauw geschilderd waardoor het een meer weloverwogen en goed doordacht geheel wordt, zeker omdat er ook nog een aantal blauwe accessoires zijn toegevoegd.

Voor

We zien hier een keuken die je er meteen zou uitslopen als deze in je nieuwe koophuis zou staan. Maar in essentie is dit eigenlijk nog een goede keuken, dus met enkele aanpassingen is hij nog wel her te gebruiken.

Na

Wat een beetje witte verf niet al kan doen. De bovenste keukenkastjes zijn, net als de muur en het plafond wit geschilderd. De onderste keukenblokken zijn blauw geverfd. En het lijkt alsof je in een volkomen nieuwe keuken staat. Prachtig!

Voor

We zien hier een hele aardige binnentuin, die wel iets wat rommelig oogt. Wederom, met enkele aanpassingen is hier iets heel aardig van te maken.

Na

Dat ziet er al een stuk opgeruimder en meer verzorgd uit. Een paar frisse lekkere stoelen, de plantenbakken hebben een nieuwe plek gekregen en het muurtje waar ze voor staan is afgedekt met een mooie doek. Links zien we een aantal planten bakken in trendy vormen en kleuren waar de muurschilderingen naadloos op aansluiten.

Meer geweldige make overs kan je in dit Ideabook bekijken. Ben je zelf niet heel handig, vraag dan een van deze professionals je te helpen bij die make over. En weet je nog niet precies wat je wil, doe hier dan wat inspiratie op.

10 superkleine slaapkamers die groots zijn qua stijl!
Arrow navigation 3b3136b1
Welke make over is volgens jou het beste gelukt? Vertel het ons in de comments.
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Lab32 architecten Moderne huizen

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!