14 bijzondere paden naar de voordeur | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

14 bijzondere paden naar de voordeur

Johan van Dijk Johan van Dijk
Moderne huizen van Arquiteto Aquiles Nícolas Kílaris Modern
Loading admin actions …

“Langs het tuinpad van mijn vader”… Misschien ken je dat oude Nederlandse liedje van wijlen Wim Sonneveld nog wel. Een romantisch liedje dat je gelijk in beelden doet denken. Die tuinpaden kunnen ontzettend leuk en inspirerend zijn, zeker als ze ook nog eens naar een prachtig huis leiden. In dit overzicht komen de meeste uiteenlopende huizen, paden en experts naar voren. 

Vergeet ook vooral niet op de prachtige huizen te letten. We gaan snel van start!

1. Modern natuurlijk

Op modern natuurlijke wijze is dit tuinpad aangelegd. Het leidt je direct naar de veranda die gecreëerd is bij de voordeur. Het lijken wel houten staptegels die het pad door het grasveld vormen!

2. Wow!

Het wow-effect spat van het scherm af als je dit huis ziet. En dan gaat het ons toch in eerste instantie om het huis. Maar als je beter kijkt, zie je direct dat het tuinpad ook heel erg fraai is afgestemd op de bijzondere architectuur van de woning.

3. Een klein trapje

Een klein trapje dat wederom leidt naar een huis waar je de mond van open valt. De moderne vormen lijken hier ook weer tot kunst verheven te zijn.

4. Door het water

Moderne huizen van homify Modern

Een hele originele en spectaculaire manier om bij een voordeur te kunnen komen, is om door het water ‘te lopen’. Via het leuke bruggetje door de vijver kom je namelijk bij dit charmante moderne huis.

5. Lichteffecten

Als je een lichtexpert inschakelt, biedt je dat de mogelijkheden om in de bestrating mooie verlichting op te laten nemen. Naast dat dit er heel erg mooi uit komt te zien, zorgt het ook dat de veiligheid vergroot wordt.

6. Adembenemende omgeving

Dit pad leidt je naar een huis in een adembenemende omgeving. En dat adembenemende mag je ook gerust stellen voor de woning zelf. Het contrast met het landschap maakt het nog aantrekkelijker.

7. Door de tuin

De voortuin van dit huis mag ook echt een tuin genoemd worden. Ook hier kun je via een verlicht pad bij de voordeur komen.

8. Nog meer verlichting

Voor de meest spectaculaire verlichting moet je bij deze woning zijn. Heel erg spectaculair! En als je het toch iets te bont vindt, dan kun je vaak de kleuren met een afstandsbediening veranderen. Precies wat jij wilt!

9. Natuursteen

Een schitterend pad gemaakt uit natuursteen is ook een prachtige manier om je huis te kunnen betreden. Denk er in zo’n geval wel om dat er een antislip laag wordt aangebracht, je wilt immers niet uitglijden.

10. Een heuse trap

Hier zie je een heuse trap die leidt naar de voordeur. Dat is nog eens een statige manier van binnenkomen.

11. Spectaculaire voordeur

Het natuurstenen pad naar de voordeur is leuk, maar het meest spectaculaire is toch de gigantische deur zelf. Dit is ook nog eens een heerlijke manier van binnenkomen.

12. Een beetje ruw

Deze woning ziet er al een beetje ruw uit. En juist dat ogenschijnlijke gebrek aan afwerking is de charme van dit bouwwerk. De betonplaten die zowel de oprit als het pad naar de voordeur vormen, sluiten naadloos aan op die architectuur.

13. Koloniaal

Een beetje een vreemde eend in de bijt van dit overzicht van moderne huizen, maar daarom zeker niet minder mooi: een traditioneel koloniaal pad naar de voordeur. Een heerlijke en ontspannen manier van thuiskomen!

14. Besloten karakter

Moderne huizen van RAYTRACE Modern

Een ommuurd huis heeft soms ook zo z’n charmes. Zoals hier bijvoorbeeld! Het besloten karakter geeft de oprit en het tuinpad weer een hele andere dimensie.

We zijn al weer door al die mooie tuinpaden heen. Maar niet getreurd, als je meer leuke lijstjes wilt bekijken dan kun je ook prima hier terecht.

Welk pad (en huis) heeft jouw voorkeur? We vernemen je reactie graag!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!