Leuk je de badkamer op met een minimale investering!

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Leuk je de badkamer op met een minimale investering!

TILL BEHNE TILL BEHNE
 Badkamer door Feller Herc Arquitectura,
Loading admin actions …

Toe aan een nieuwe badkamer? Maar geen budget om dat eens groots aan te pakken? Niet getreurd. In dit Ideabook vertellen we je precies hoe je de badkamer van nieuw elan kan voorzien, zonder dat het heel veel geld hoeft te kosten.

Schoolbord

Zou je eigenlijk wel elke week een nieuwe badkamer willen? Verf de muren zwart met schoolbordverf en je kan elke week, of elke dag, een nieuwe tekening maken en zodoende heb je iedere keer praktisch een nieuwe badkamer.

Mozaïektegels

Kan je badkamer wel wat kleur gebruiken, zijn mozaïektegels wellicht een uitkomst. Niet duur en makkelijk zelf te zetten zijn mozaïektegels de perfecte oplossing om je badkamer met een klein budget een nieuwe en vrolijke nieuwe uitstraling te geven.

Planten

Ben je eigenlijk wel tevreden met je badkamer maar wil je net dat beetje extra? Overweeg dan eens om een of meerdere planten neer te zetten. Dat kost helemaal niks en het zorgt voor een bijzondere nieuwe twist in je badkamer.

Wastafel

Een van de belangrijkste elementen van de badkamer is de wastafel. Als je deze zo nu en dan vervangt, lijkt het net of je een totaal nieuwe badkamer hebt. Zeker als je voor zo'n kleurrijk en apart exemplaar als deze kiest.

Wastafelmeubel

Naast voor een nieuwe wastafel kan je ook voor nieuwe wastafelmeubel kiezen. Ga eens langs bij de plaatselijke kringloopwinkel en kijk of je een mooi antiek kastje op de kop kan tikken. Dat kost niks en het ziet er hartstikke vintage en trendy uit.

Behang

Ben je toe aan een nieuwe uitstraling van je badkamer kun je ervoor kiezen om een behangetje op te hangen. Let wel goed op dat je een waterbestendig behang kiest. Een minimale investering en het levert een grandioos resultaat op.

Spiegels

Voor een bijzonder effect kun je heel veel spiegels aan de muur hangen. Ga wederom naar de plaatselijke kringloopwinkel en koop zijn veel mogelijk spiegels in zoveel mogelijk verschillende vormen. Hang ze op een nonchalantere en speelse wijze op en je hebt een super leuke muur in je badkamer.

Douchekop

 Badkamer door LIVE IN,

Ook geen onbelangrijk onderdeel van de badkamer is de douchekop. Hier sta je immers elke dag, of bijna elke dag, onder. Verwen jezelf, en investeer in een nieuwe douchekop en je hebt het gevoel, als je 's ochtends onder de douche staat, dat je in een totaal nieuwe badkamer bent beland.

Meer geweldige badkamers kan je hier bekijken. Hulp nodig bij het kiezen van je badkamer? Raadpleeg dan de expertise van een van deze professionals. En in dit Ideabook lees meer tips voor het kiezen van je badkamer.

Welke tip ga je meteen ter harte nemen? Vertel het ons in de comments.
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten,

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!