Vrolijke Decoratie: Zachtaardige Knuffelbeesten | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Vrolijke Decoratie: Zachtaardige Knuffelbeesten

Stoa. Stoa.
van LeBeskie Eclectisch
Loading admin actions …

Vroeger hadden we allemaal een lievelingsknuffelbeer. Het maakte niet uit of deze groot of klein was, want het ging om het gevoel dat je erbij kreeg. De namen van onze speelgoeddieren spraken boekdelen over onze ontluikende kinderfantasie. Die knuffels hebben we bewaard, soms hebben deze een speciale plek in ons huis. De ontwerpers van de knuffels die we in dit artikel behandelen tappen in op de sentimenten van vroeger, waardoor deze dieren erg populair zijn. Hun knuffels zijn zowel bedoeld als home decoration, en ook als speelgoed voor kinderen. Jong en oud mogen genieten van deze beesten. We blijven tenslotte allemaal een beetje kind. Laten we deze leuke dieren eens van dichtbij gaan bekijken.

Twee Vissen

van LeBeskie Eclectisch

Kinderen zijn dol op aquaria, maar die vragen natuurlijk veel onderhoud en je moet er niet aandenken als er één per ongelijk omgestoten wordt. De ontwerper van deze knuffels heeft op die perikelen iets gevonden; hij kwam op de proppen met deze vissen, die droog, zacht, vrolijk en kleurrijk zijn. Ze hoeven nooit gevoerd te worden, want ze leven van de aandacht die ze van de kleintjes krijgen. De ogen van de vissen zijn weer van knopen gemaakt, waardoor ze erg leuk zijn en ook een stuk veiliger voor kinderen, in vergelijking met die kleine kraaloogjes die je ook vaak op knuffels ziet. Het valt ook op hoe leuk deze vissen staan bij de kussens op de blauwe bank. Door het blauw van de bank lijken ze toch een beetje in het water te zwemmen. Je ziet dat deze vissen ook als decoratie erg leuk bij deze bank staan. Deze speelgoed beesten zijn multifunctioneel. 

Pinguïn

van LeBeskie Eclectisch

Op de Noodpool zul je niet snel warmte en comfort vinden, daar moet je heel wat werk voor verrichten. De pinguïn krijgt zijn bestaan niet cadeau, want hij moet vis vangen en verre reizen maken om zijn kolonie in stand te houden. Deze pinguïn heeft daar gelukkig geen last van, omdat hij natuurlijk niet echt is. Wel is hij erg aandoenlijk en de kinderen zijn gek op hem. Dit laatste komt door zijn vrolijke uitdrukking en zijn fijne zachte breiwerk. Dit design speelgoedbeest voelt heerlijk zacht aan en staat als decoratie erg leuk in de woon- of kinderkamer. Wat ook opvalt zijn de leuke kleuren, die het dier een vriendelijke uitstraling geven. Dit speelgoed beest is leuk om cadeau te krijgen en om cadeau te doen. En hebben we al gezegd dat hij geen vis lust? Geef hem gewoon een aai over zijn bol, daaraan heeft hij genoeg.

Muis

van LeBeskie Eclectisch

Met deze muis is het in elk interieur pluis. Zoals je ziet kun je het dier een beetje aanpassen, want links kijkt hij neutraal, maar rechts doet hij een beetje gek. Kinderen vinden dit natuurlijk erg grappig, daarom wordt het beest al snel hun beste vriendje. De textuur van dit speelgoeddier is net als bij de pinguïn vrij grof, lekker zacht en dus fijn om aan te raken. Ook hier weer zien we de twee knopen als ogen, waardoor het beest een DIY-karakter krijgt. Het is net alsof oma, of opa, het beest zelf gebreid heeft. De grijze kleur heeft een rustgevende invloed op kinderen, terwijl het roze het beest een beetje levendig maakt. Onze muis woont het liefst in een licht interieur, waar hij door zijn grijze kleur het mooist uit de spreekwoordelijke verf komt.

Sluwe Vos

van LeBeskie Eclectisch

Geen dier is zo sluw als de vos. Als je hem probeert te vangen is hij zo vlug als water en hij steelt je kippen waar je bij staat. De vos is een bekende sprookjesfiguur en staat alom bekend om zijn snelheid, maar ook om zijn vriendelijkheid. Heel anders dan die boze wolf, die eigenlijk ook niet zo kwaad is. Deze vos is niet erg snel, eerder relaxt, en kinderen kunnen er gewoon mee rondlopen zonder dat hij er vandoor gaat. Het kleurenschema van het beest volgt natuurlijk getrouw de kleuren van de vossenvacht. Als decoratie pas het beest goed bij lichte meubels en geeft een gezellige kleur aan je interieur. Als je hem af en toe wat aandacht geeft, is hij helemaal tevreden en word je dikke vriendjes met hem. 

Tot zover de speelgoeddieren. Hopelijk vond je het leuk en ben je net zo enthousiast als wij!

Wil je na een lange werkdag  lekker ontspannen? Dan is het theeritueel echt een wellnessmoment voor jou! 

Is je interieur toe aan een make-over ? Lees dan dit inspirerende artikel!

Welke designfiguren heb jij thuis? Vertel erover bij de berichten hieronder.
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!