Keuken door Schmidt Palmers Green

11 geweldige ideeën voor de keuken die je zo kan overnemen

TILL BEHNE TILL BEHNE
Google+

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Loading admin actions …

De keuken is een plek waar je veel spullen kwijt moet. Van levensmiddelen tot potten en pannen, borden, glazen en bestek. Niet iedere keuken heeft zoveel plek als je misschien zou willen. In dat geval moet je slim omgaan met de beschikbare ruimte en praktische oplossingen verzinnen voor problemen die je tegenkomt. 

Vandaag is het je geluksdag, want in dit geven we je maar liefst 11 voorbeelden van super handige en ruimtebesparende oplossingen. Je keuken zal nog nooit zo groot en opgeruimd hebben geleken.

1. Uitschuifbaar keukenblad

 Keuken door Schmidt Palmers Green
Schmidt Palmers Green

NEW! 2015 Kitchen: PORTLAND + ARCOS

Schmidt Palmers Green

Je kent het wel, hoe groot je keuken ook is, er lijkt altijd een gebrek aan keukenblad. Er staat altijd wel iets in de weg. Met dit handige uitschuifbare extra aanrechtblad heb je altijd dat beetje extra werkplek.

2. Kruidenrek

 Keuken door nordprodukt.de
nordprodukt.de

Bill, Steckregal

nordprodukt.de

Zoals gezegd, moet je in de keuken veel kleine items kwijt. Bijvoorbeeld deze potjes met kruiden. Dit handige rekje bevestig je aan een plank van de keukenkast en in een mum van tijd heb je extra kastruimte gecreëerd met dit handige kruidenrek.

3. Hoeklade

 Keuken door Tim Jasper
Tim Jasper

Harbourside kitchen

Tim Jasper

De hoeken van je keuken zijn altijd lastig in te richten. Gelukkig zijn er tegenwoordig diverse systemen waardoor je de ruimte optimaal kan benutten. Een daarvan is deze super handige hoeklade.

4. Bestek

 Keuken door Groegl Upcycling
Groegl Upcycling

Klemmleiste TIUBI

Groegl Upcycling

Bestek kan je natuurlijk kwijt in de besteklade. Maar als deze vol raakt, of je wil gewoon een aantal items altijd bij de hand hebben, kun je ze ook simpel en snel aan de muur ophangen.

5. Slimme indeling kast

 Keuken door Schmidt Küchen
Schmidt Küchen

Hier sind Agenten am Werk

Schmidt Küchen

Kasten kunnen al snel overvol en onoverzichtelijk zijn. Als je er een slim systeem in zet, kun je er veel meer in kwijt en vind je altijd datgene wat je zoekt.

6. Levensmiddelen

 Keuken door Schmidt Küchen

Hetzelfde idee maar dan voor levensmiddelen. Levensmiddelen die in een gewone keukenkast staan worden soms over het hoofd gezien en pas na het verstrijken van de houdbaarheidsdatum weer teruggevonden. En dat is zonde. Als je ze in deze handige opberg kast zet, kun je niet alleen veel kwijt, maar heb je ook het totale overzicht.

7. Inklapbare tafel

 Keuken door Atim Spa
Atim Spa

BRUNCH

Atim Spa

In een kleine keuken heb je niet altijd plek voor een grote keukentafel. In dat geval kun je gaan voor een inklapbare versie. Weg als je 'm niet nodig hebt en present als het eten op tafel moet.

8. Uitschuifbaar keukenblok

We zien hier een toch best wel ruim kookeiland. Toch is er gekozen voor een houten uitschuifbaar deel. Zo is er, indien nodig, nog meer plek om te koken.

Meer fantastische keukens kun je hier bekijken. Deze professionals weten alles over keukens en helpen je graag bij het uitzoeken en monteren van je droom keuken. En in dit Ideabook lees je meer handige tips voor je keuken.

9. Kookeilanden

 Keuken door HİSARİ DESIGN STUDIO
HİSARİ DESIGN STUDIO

MISCELLANEOUS HOME PROJECT

HİSARİ DESIGN STUDIO

Kookeilanden zijn sowieso altijd een praktische en ruimtebesparende oplossing in de keuken. Je moet er wel even de ruimte voor hebben, maar vervolgens levert het veel gemak en plezier op.

10. Handige tafel

Een variant op de inklapbare tafel is deze tafel die vast zit aan het kookeiland. Door het ontbreken van een extra paar poten bespaar je de nodige ruimte.

11. Planken waar mogelijk

 Keuken door LOLA 38 Hotel

In kleine keukens moet je elke vierkante centimeter optimaal benutten en dat betekent dat je kastruimte moet creëren waar mogelijk. We zien tussen het fornuis links en het blauwe keukenblok rechts wat ruimte onder het raam. Dat zou je vrij kunnen laten, maar er planken plaatsen, levert weer de nodige winst op.

Welk idee vind je geweldig en ga je meteen toepassen? Laat het ons weten in de comments.
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!