Design Trends: Waanzinnig Interieur | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Design Trends: Waanzinnig Interieur

Stoa. Stoa.
modern  door MUES design, Modern
Loading admin actions …

De tijden van een gematigd interieur lijken voorbij. Vandaag de dag zijn de meest expressieve interieurs in trek en ontwerpers duiken de diepten van de creativiteit in om tot vooruitstrevende ontwerpen te komen. Daarbij kijken ze dikwijls met retrospectief naar het werk van andere ontwerpers. Deze zoektocht resulteert dan vaak in interessante ontwerpen. In dit artikel gaan we kijken naar een aantal waanzinnige trends op het gebied van binnenhuisarchitectuur. Het zijn ontwerpen die je moeten inspireren, motiveren en op creatieve ideeën moeten brengen. Ze zijn niet doorsnee en mikken op mensen die houden van een experimenteel interieur. Ben jij zo iemand? Kijk met ons mee. 

Behang Met Presence

De ontwerper van dit interieur laat alle teugels vieren, hij accepteert geen grenzen en duikt diep in de wereld van het design. De  beroemde geometrische Rietveld stoel, hier op de afbeelding te zien, werd door Gerrit Rietveld gemaakt in het begin van de twintigste eeuw. Door dit ontwerp kreeg het design in het algemeen een hoge status. Het is daarom erg bijzonder, dat de ontwerper van dit interieur deze Rietveld stoel in zijn ontwerp integreert. Het behang heeft een sterke symbiose met de stoel, dit komt door het overheersende, sterk visuele patroon. De houten vloer, de witte egale wand en de stoel vormen een soort tegenwicht voor dit patroon.  

Zacht, Ruimtelijk en Goed voor de Kinderkamer

Kinderen houden van vrolijke zachte kleuren en zijn natuurlijk dol op speelgoed. Dit eenvoudige interieur heeft dit alles. De donkere vloer weerspiegelt de speelgoed robots en zorgt voor een mooi contrast met alle fleurige kleuren in deze kamer. De vloer is eenvoudig schoon te maken en dit is goed voor de gezondheid van je kind. Het is echt een modieus interieur geworden, dat een totaal nieuw kleurenschema laat zien. We zullen in de toekomst meer van dit soort kleurencombinaties gaan zien.

Gezellig Studeren en Schrijven

Als je thuis werkt, dan moet je een goede plek hebben om dit te doen. Soms ben je met een opdracht bezig en moet je wat uitzoeken of bestuderen. Een kamer als deze biedt dan uitkomst! De boekenkast geeft je de mogelijkheid om je vakliteratuur in op te bergen en de tafel is comfortabel om aan te lezen. Ook qua sfeer moet het vertrek in orde zijn. Een goede sfeer kun je met behulp van frisse kleuren en authentieke elementen eenvoudig bereiken, zoals de frisse groene en blauwe kleuren op de wand achter de boekenkast, de karaktervolle balken op het plafond, het zandkleurige kleed en het grijze zeil met roze stippen. Een comfortabele minimalistische stoel helpt ook bij het creëren van een goede sfeer. In deze kamer kom jij tot je beste werk, daar mag je op vertrouwen.

Gezellige Kamer

We sluiten af met deze gezellig kamer, waarin we verschillende stijlen tegenkomen: strak en minimalistisch, Scandinavisch en eclectisch. Het interieur an sich kunnen we typeren als eclectisch, omdat alle genoemde stijlen kriskras door elkaar gebruikt worden. Dit laatste resulteert direct in een vrolijke speelsheid. De computer is overduidelijk van het merk met het mooie appeltje erop, dat natuurlijk bekend staat om zijn minimalistische of tijdloze design, maar deze wordt heel eenvoudig gecombineerd met dat kastje vol met prullaria, dat zó een eclectische verzameling van objecten wordt. Een ander eclectisch element is het behang, dat het hele interieur een mintgroene zachte tint geeft, waardoor er een fijne rust in de kamer hangt. Deze kamer bewijst, dat veel stijlen heel goed te combineren zijn, als je maar creatief denkt en vooral durft! 

Tot zover onze waanzinnig mooie interieurs. Hopelijk heb je genoten en ben je geïnspireerd!

Heb je vragen of wil je een tip van een expert, bezoek dan ons forum

Zoek je gewoon een prachtig kunstobject voor in huis, lees dan dit artikel over sculpturen en accessoires!

Heb jij waanzinnig mooie design tips? Deel ze bij de berichten hieronder.
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!