Wandstickers & Deurmatten: Makkelijke Interieurmode | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Wandstickers & Deurmatten: Makkelijke Interieurmode

Stoa. Stoa.
van cats on appletrees Minimalistisch
Loading admin actions …

Vroeger was je uren met verf of behang in de weer om je muren de gewenste decoratie te geven. Tegenwoordig is het, zoals met zoveel dingen, een stuk eenvoudiger geworden. In dit artikel gaan we een aantal leuke home decoration tips geven. Niet alleen muurstickers, maar ook super leuke deurmatten komen voorbij. Wij leggen een aantal modieuze ontwerpen aan je voor: jij maakt de keuze! Dus laat je verassen en wees creatief. Kijk met ons mee.

Stockholm

Deze muurdecoration heet Stockholm. De afbeelding toont natuurlijk veel meer dan enkel de muurdecoratie, ook de stoel, de vloer en de prachtige bloemen en bloemblaadjes hebben een grote rol in dit interieur. Let ook op de houten balkjes waarop de bloembakjes staan. Vooral dat kussentje op de stoel is een leuk detail! Het centrale punt is natuurlijk de muurdecoratie, die doet denken aan de vormgeving die ontstond aan het einde van de jaren '70 van de vorige eeuw. Deze stijl is in essentie modernistisch, waarbij functionaliteit, minimalisme of eenvoud, kernbegrippen zijn. In deze context krijgt deze oude vertrouwde modernistische vormgeving een totaal nieuw charisma. Het is niet verwonderlijk, dat deze muursticker goed past in dit interieur, want deze heeft eveneens een minimalistische vormgeving. Kortom, ze matchen makkelijk. 

Marrakech

De prachtige eeuwenoude stad Marrakech, is de inspiratiebron geweest voor deze fraaie muurdecoratie. De zandkleur doet ons aan de dromerige woestijn denken, waarin sprookjes van Duizend-en-een-nacht lijken te herleven. Deze zandkleur staat prima bij de houten tonen van de snijplanken. De objecten op deze afbeeldingen zijn eigenlijk vrij traditioneel, en geven daardoor een vertrouwde sfeer aan de keuken. De muurdecoratie gaat een bijzondere dialoog aan met deze objecten, waardoor er een geheel nieuwe, eigentijdse vibe in de keuken ontstaat. In deze keuken zul jij de meest zalige gerechten kunnen bereiden. Misschien wel met de traditionele smaken uit Noord-Afrika!

Vrolijkheid op de Muur

Zoek je iets leuks voor de kinder- of woonkamer? Dan moet je echt even kijken naar deze muurdecoratie. Deze vrolijke schapen maken het wel heel erg makkelijk om schaapjes te tellen als je niet kunt slapen. Ze brengen een vrolijke sfeer aan in je huis en zijn goed te combineren met donker hout, de lichte egale muur en de kleurrijke bloemen in de ietwat rustieke vaasjes. Als deze vaasje niet rustiek genoeg zijn, dan kun je ze een beetje schuren, waardoor ze wat meer patina krijgen. De lichte vloer in dit interieur vormt de basis voor het ontwerp van deze mooie woonkamer. En zeg nou zelf: het kleurenschema van deze kamer is toch prachtig!

Heet je Gasten Welkom

We kennen de oude vertrouwde deurmat. Maar toch staat hij niet zo vaak in de belangstelling. Van oudsher was hij vooral erg donker, versleten of juist licht (een rietkleur) uitgevoerd met een standaard ´welkom´-opdruk. De ontwerper van deze deurmat wilde graag eens een andere weg inslaan. De welkomstboodschap op de mat is in het Frans, wat al heel leuk is natuurlijk, maar daarnaast heeft de mat ook leuke figuren, die een vrolijke indruk maken. Ook het geometrische patroon op de mat geeft het ding een bijzonder fraaie en luxe aanblik. Het vogeltje houdt schattig een bloem in zijn snavel, en de kat lijkt verbaast te kijken naar degene die de voordeur nadert. De kleuren: blauw, oranje en donkerrood leveren een mooi visueel spel op, waardoor deze mat een uniek charisma krijgt. 

Tot zover de mooie huismode. Hopelijk ben je op ideeën gekomen! Veel creatief plezier!

Voor tips en advies op het gebied van home decoration, bezoek ons forum!

Voor nog meer prachtige muurmode lees je dit artikel over prachtige muurdecoraties! 

Heb jij al mooie muurdecoraties in je interieur? Vertel erover op ons forum!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!