Voor en Na: van saai grasveld naar prachtige tuin met zwembad | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Voor en Na: van saai grasveld naar prachtige tuin met zwembad

Johan van Dijk Johan van Dijk
modern  door Hesselbach GmbH, Modern
Loading admin actions …

Een leuke nieuwbouwwoning die eigenlijk perfect is ingericht. Je bent van ons gewend dat we die in een 360-Ideabook aan je laten zien. En toch zie je hier in een leuk huis in een Voor en Na. Het huis was dan ook zeker niet het probleem, de tuin wel. Niet dat die tuin heel erg lelijk was, maar het was eigenlijk niet heel erg veel meer dan een saai grasveld met een paar bomen en een terras. 

Om het geheel een beetje meer pit (en vooral ook luxe te geven), hebben de bewoners de zwembadexperts van Hesselbach een prachtig zwembad met een mooie tuin aangelegd. Kijk mee met ons naar dit leuke project.

Voor: mooi huis met ruime tuin

We zien hier nog net de oude situatie: de graafmachine staat al klaar om verandering in deze situatie te gaan brengen. Het huis zelf is ook erg mooi en de tuin is erg ruim. Maar zoals al gezegd, de tuin is wel een beetje saai. Een groot grasveld is heerlijk voor kinderen om op te spelen en ook voor feestjes erg geschikt, maar erg gezellig is het op deze manier niet. Laat die graafmachine maar aan de slag gaan!

Tijdens: aan het graven

De graafmachine bewijst hier heel goed zijn diensten, stel je eens voor dat je dit allemaal met de hand uit zou moeten graven! Het gaat in ieder geval een groot en ook diep zwembad worden, dat kun je hier al wel zien. Maar veel blijft ook nog wel onduidelijk, we gaan snel eens kijken hoe de werkzaamheden verder zijn voortgezet.

Tijdens: prefab zwembad

Pas bij het zien van deze foto heb je een beeld van het soort zwembad dat is geplaatst. Dit is een prefab zwembad dat in feite alleen nog maar in de grond geplaatst hoeft te worden. En dat scheelt een hele hoop geld als het aankomt op de kosten van de plaatsing. Waar een expert namelijk normaal gesproken een hele fundering moet maken, is dat nu niet nodig en is het zwembad in ruwe vorm al binnen een halve dag geplaatst. Uiteraard moet er dan nog wel wat aan afwerking gebeuren, maar dat is ook snel genoeg gepiept.

Na: prachtig afgewerkt geheel

De nieuwe situatie laat een prachtig afgewerkt geheel zien. Een fraaie vlonder rond het zwembad draagt bij aan een hele leuke en maritieme sfeer. Verder is er nog voldoende gras overgebleven en ook is het terras weer op een mooie manier aangebracht.

Na: heerlijk landelijk

De kant die je ziet vanuit het huis, hebben we nog niet eerder gezien. Pas nu zie je hoe ontzettend mooi de heerlijke landelijke omgeving is. Zie jij jezelf hier al lekker luieren aan het zwembad? Als je het een beetje te warm krijgt van al die zon, dan neem je gewoon een verfrissende duik. En dan bedoelen we ook echt duiken, je hebt zelf immers gezien hoe diep het zwembad is. 

Let trouwens ook nog even op het mooie inlooptrapje dat is opgenomen in het zwembad. Lekker onopvallend en heel erg praktisch.

Na: veel groen

Ook de border die de grens met het erf van de buren markeert, is lekker groen geworden. Het geeft daarmee een heel leuk contrast met de nieuwbouwwoning zelf. Heerlijk om zo’n omgeving bij je huis te kunnen hebben. En daarmee is dit dan natuurlijk ook weer een fantastische inspiratiebron voor je eigen tuin. We hopen dan ook dat dit een voorbeeld voor je kan zijn.

Wil je toch nog even iets meer zien op het gebied van zwembaden en tuintransformaties? Dit project is dan ook erg geschikt voor jou.

Wat vind jij van dit project? We zijn benieuwd naar jouw mening!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!