Luxe door eenvoud | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3688:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Luxe door eenvoud

Stoa. Stoa.
van KitzlingerHaus GmbH & Co. KG Modern
Loading admin actions …

Tijdloze elegantie en esthetiek, de wensen van de opdrachtgever zijn helemaal vervuld. Dit huis valt op door de minimalistische look en schitterende inrichting die mooi basic is. Een woning die helemaal aansluit op de behoeften van de moderne tijd. Inspiratie vinden is een ding, maar deze ontlenen aan een van de strakste huizen van dit moment is iets anders. 

Je zult het zelf gaan ervaren, kijk snel met ons mee naar de voorbeelden, ga met ons mee op tour!

Prestige

Deze woning straalt zonder twijfel de nodige prestige uit, echt een huis waarmee je je zelf op de kaart kunt zetten. Wat zouden je collega's denken als ze bij een huis als dit zouden aanbellen? Wij weten het wel: stikjaloers zouden ze zijn! Nou ja, ze gunnen het je natuurlijk wel. En terecht! Iedereen verdient het immers om in een droomhuis te wonen. 

Dat je hier leeft in een woondroom is duidelijk: let op de ruime tuin rond woning, het grote terras en de mooie vegetatie. Laten we snel binnen gaan kijken. Meer mooie ideeën vind je hier.  

Ruim

Zoals de tuin ook bijzonder ruim van opzet is voelt deze woonkamer ook erg groots aan. Het mooie van deze kamer is dat verschillende functies (woonkamer, eetkamer) mooi in elkaar overlopen. Door het lichte design weerkaatst het daglicht van buiten op de wanden en laat de kamer nog lichter lijken. Die grote raampartijen zorgen echt voor een perfecte sfeer. De basis van het interieur is de natuurlijke houten vloer, een prima keuze in relatie tot de witte wanden. We zijn erg enthousiast over de bijzondere lamp boven de eettafel: zo krijgt je kamer een schitterende, conceptuele designer look. 

Laat je inspireren door uniek design!

Visite

De hal is na de gevel het eerste wat je gasten van je woning zien. Het is daarom erg belangrijk dat deze ruimte picobello in orde is. Hoe je dat kunt doen? Check deze hal maar eens: 'keep it simple' lijkt hier het motto te zijn. In deze ruimte is er ook plaats voor een antieke kast (hier rechts te zien). 

Zo richt je een hal in waarin warm en helder design een gastvrije sfeer vormen. Een ideale combinatie dus! 

Praktisch

Strak design is vaak praktisch design. In deze mooie keuken zien we er een voorbeeld van. Aan weerszijden zien we een werkoppervlak, zo heeft je keuken het professionele allure dat we allemaal graag in onze culinaire ruimte zien. Ook deze keuken staat in contact met de genoemde functies in het huis, op de achtergrond zien we de mooie trap. 

In deze zee van daglicht kun jij als kok goed uit de voeten. 

Relaxt

In de avond wil je vaak maar een ding: relaxt zitten. De grote bank biedt je het comfort, wat een schitterend strakke look heeft dat meubel! Je kunt zien dat de bewoners echt boekenliefhebbers zijn, want die grote kast puilt uit van de best sellers. Het kleed zorgt in deze zithoek voor een gezellige sfeer en is daarbij comfortabel aan de voeten. 

Licht

Daglicht is heel erg belangrijk in deze moderne woning. Waar mogelijk is er een lichtopening geplaatst, zelfs hier in het plafond. Geen wonder dat het net lijkt alsof we hier de 'stairway to heaven' bestijgen. 

Zo krijg je vanzelf een woning met een prachtige lichtsfeer! 

Gezellig

Vooral in de avond is de woning erg gezellig. We werpen een blik naar binnen en zijn direct verkocht. Een woning als deze inspireert ons bijzonder sterk! Vooral de gelaagdheid en de subtiele verlichting doet het goed. De massiviteit van de woning wordt verminderd door het gebruik van veel glas en pilaren die de draagkracht van de muren overnemen (te zien aan de linkerkant). Dit huis is een modern sprookje! 

Wil je meer inspiratie? Check dan snel de resultaten van dit project: een rommeltje werd een gaaf appartement.  

Wat vind je van deze topwoning? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!