Huizen door KitzlingerHaus GmbH & Co. KG

Gave woning niet bedoeld voor grijze muizen

Stoa. Stoa.
Google+

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Loading admin actions …

Grijs is saai, alledaags, te voor de hand liggend? Wie dat zegt moet maar eens even met ons meekijken naar deze geweldige woning in stralend antraciet. We bedoelen dat deze gave woning duidelijk niet bedoeld is voor grijze muizen. Een woning als deze mag in het rijtje van 'bijzonder inspirerend' staan. Hoe we dat weten? Kijk zelf maar eens naar het gave design dat binnen en buiten dit huis zijn unieke gestalte geeft. 

Als je zin hebt in inspiratie moet je echt even met ons kijken naar deze toffe woning waarin alles aanwezig is om goed te kunnen leven. Check it out! 

Lekker strak

 Huizen door KitzlingerHaus GmbH & Co. KG
KitzlingerHaus GmbH & Co. KG

Außenansicht mit Terrasse und Carport.

KitzlingerHaus GmbH & Co. KG

De moderne architectuur neigt naar een strak design met zo min mogelijk versieringen. Deze woning past dus duidelijk in dit plaatje. Daarnaast is er een mooie connectie gezocht met de omgeving waarin de woning gebouwd is: we zien een schitterende tuin die mooi aansluit op de oprit en het terras naast de woning. Er is zelfs een open garage aanwezig waarin twee bolides kunnen staan. Zo weet je zeker dat de heilige koe netjes en veilig gestald staat. Als je vragen hebt of wel wat creatieve ideeën kunt gebruiken dan moet je echt sparren met een expert op het gebied van design. 

Achterzijde

 Huizen door KitzlingerHaus GmbH & Co. KG
KitzlingerHaus GmbH & Co. KG

Außenansicht mit anthra­zitfarbener Holzfassade und dunklen Alu-Holzfenstern.

KitzlingerHaus GmbH & Co. KG

We zien de woning hier vanaf de achterzijde. Het valt op dat de woning goed past in deze moderne wijk: alle huizen hebben een eigentijdse look, dat schept een mooi geheel. De woning heeft niet wat je noemt een alledaagse vorm, het dak loopt schuin af en het traditionele puntdak is ook in geen velden of wegen te bekennen. Een woning die er lekker fris en strak uitziet. En wat een ruim gazon bevindt zich rond het huis! Een uitstekende plek om lekker te zonnen en buiten te spelen. Meer mooie huizen kun je hier zien. Laten we snel binnen gaan kijken! 

Interieur

 Gang en hal door KitzlingerHaus GmbH & Co. KG
KitzlingerHaus GmbH & Co. KG

Flur mit Eichenholztreppe in Faltwerkoptik

KitzlingerHaus GmbH & Co. KG

De looks zijn overweldigend helder: al dat wit, de subtiele spotjes in het plafond en de ruime kamers. Ook is er ruimte voor traditionele materialen, die vloer en treden van de tap zijn vervaardigd uit slijtvast eikenhout, wat een luxe manier om je woning af te maken! We gaan een kijkje nemen in de eetkamer! Als je zelf iets meer wilt dan witte muren, bekijk dan het mooie werk van Pure & Original

Ruimte

 Eetkamer door KitzlingerHaus GmbH & Co. KG
KitzlingerHaus GmbH & Co. KG

Offener Wohn-Ess-Kochbereich mit Karminofen

KitzlingerHaus GmbH & Co. KG

Het is fijn als je eetkamer een mooi uitzicht heeft en deze lekker ruim is, deze mooie kamer heeft het allemaal. In het centrum vinden we de ruime tafel met daar omheen Eames stoelen, klassieke en unieke, waarvan de witte look prachtig past bij het natuurlijke eikenhout. Een van de gaafste zaken in deze ruime kamer is zonder twijfel de houtkachel, deze is volmaakt industrieel en bijzonder sfeervol. Stel je voor dat je hier in de winter aan het genieten bent. The place to be when the snow falls!  

Keuken

 Keuken door KitzlingerHaus GmbH & Co. KG
KitzlingerHaus GmbH & Co. KG

Moderner Koch-Ess-Wohnbereich

KitzlingerHaus GmbH & Co. KG

Waar zou de eetkamer zijn zonder deze heerlijke keuken. Heerlijke omdat je zo fijn kunt koken hier, dit vanwege ruimte en de praktische inrichting. Natuurlijk is het hout-wit thema aangehouden, maar let ook op de zwarte kozijnen, donkergrijs en wit gaan ook heel goed samen! Happy cooking!

Ontspanning

 Badkamer door KitzlingerHaus GmbH & Co. KG
KitzlingerHaus GmbH & Co. KG

Wellnessbad mit Fliesen in Holzbodenoptik

KitzlingerHaus GmbH & Co. KG

We genieten gewoon van onze badkamer. Zeker als de kamer een look zoals op de foto heeft! Het bad lijkt uit de vloer op te rijzen, en dat is nu precies waar we enthousiast van worden. In het ontwerp is een zeker minimalisme opgenomen, dat wil zeggen dat de looks van het interieur zo beperkt mogelijk gehouden zijn. Dit zorgt voor een rustig uiterlijk, maar ook voor een praktisch ingerichte ruimte: dat zwevende wastafelmeubel maakt het wel heel makkelijk om de vloer hier lekker te dweilen. 

Daarnaast is er hier de mogelijkheid om de boel flink te luchten: even een raam open en je bent klaar! 

Huiselijkheid

 Huizen door KitzlingerHaus GmbH & Co. KG
KitzlingerHaus GmbH & Co. KG

Außenansicht Terrasse bei Nacht mit Blick ins Wohnzimmer

KitzlingerHaus GmbH & Co. KG

Op dit laatste kiekje maken we kennis met de woonkamer. We ervaren de sfeer van de kamer pas echt goed als we deze vanaf een afstandje, vanaf buiten, op ons in laten werken. Natuurlijk mogen de kaarsje buiten niet ontbreken! De ruime kamer heeft een schitterende, Scandinavische inrichting waarin ook ruimte is voor een felgekleurde grote zitstoel. Ook bijzonder is de boekenkast links in de hoek, wat een looks! We zijn erg geïnspireerd door deze woning en hopen dat je het met ons eens bent, dat een grijze woning niet alleen geschikt is voor grijze muizen. Sterker nog, deze woning bruist van vitaliteit! Blijf ons volgen voor meer mooie woontrends en creatieve ideeën.

Creatieve ideeën voor je zolder nodig? Check dit project waarbij een nieuwe kledingkast gerealiseerd werd op een oude zolder.  

Wat vind je van deze woning? Laat het weten met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!