Innovatieve Architectuur: Geprefabriceerde Droomhuizen | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Innovatieve Architectuur: Geprefabriceerde Droomhuizen

Stoa. Stoa.
Moderne huizen van HUF HAUS GmbH u. Co. KG Modern
Loading admin actions …

Zijn geprefabriceerde huizen saai en monotoon? Helemaal niet! Onze experts van Huf Haus hebben een ontwerp gemaakt dat per klant aangepast kan worden: waardoor er steeds unieke en spannende huizen ontstaan! Het bedrijf is wereldwijd marktleider op het gebied van moderne prefabhuizen en realiseert jaarlijks ongeveer 100 projecten, waarvan er ongeveer 40 procent worden geëxporteerd over de hele wereld. Het bijzondere van deze huizen is het innovatieve design, de prachtige glazen oppervlaktes en het open, moderne interieur. Daarnaast zijn deze geprefabriceerde huizen helemaal up to date als het gaat om de hedendaagse milieustandaards, waardoor wonen in dit huis een weldaad voor het milieu betekent. Laten we niet langer wachten en gewoon eens een kijkje nemen in het huis!

Sfeervol

Transparantie is een belangrijk begrip bij deze prefab huizen, het concept zien we dan ook veelvuldig in de ontwerpen terug. De grote glazen gevels geven deze huizen een moderne en stijlvolle uitstraling, daarnaast geven ze de bewoners de mogelijkheid om helemaal in tune met de omgeving te zijn. Deze transparante eigenschappen vinden we aan de buiten- en binnenkant van het huis. De tuin is vanuit het huis mooi te zien en biedt een bepaalde ruimtelijke gevoelsvrijheid. Daarnaast heeft het sneeuwwitte huis een mooie interactie met het groen er omheen.

Open Ruimte

We zijn nu binnen in het interieur van een andere prefab woning, en het wordt hier direct duidelijk hoe het concept van transparantie in deze ruimte uitgewerkt is. Doordat er maar weinig muren zijn, ontstaat er een bijzondere ruimtelijkheid. De draagpilaren in deze ruimte zijn bijzonder sfeervol opgetrokken en zijn door hun slanke lijn een prachtige toevoeging aan de ruimtelijkheid van het interieur. De rode wand, waarachter zich de opbergkasten bevinden, zorgt voor de nodige dosis kleur in huis en biedt een goed tegenwicht voor het dominante wit. Zie je dat de verlichting subtiel weggewerkt is in het spiegelende plafond? Gewoon prachtig!

Donker Hout

Ben je dol op deze geprefabriceerde huizen, maar houd je meer van donker, dan is deze uitvoering van het huis mooie optie. Ook hier zien we weer de strakke, moderne lijnen en de bekende grote ramen die veel daglicht doorlaten. Een exterieur als dit vraagt om strak en minimalistisch meubilair, maar daar kun je ook resoluut vanaf wijken. Let ook even op de bijzondere oranje horizontale lijnen en hoe ze prachtig staan bij het natuurlijke groen van het gras. De buitenkant is al mooi, maar wacht maar tot je de binnenkant ziet.

Het Interieur

Dit is een voorbeeld van een interieur van een donker prefabhuis. Duidelijk is te zien hoe de ruimte in twee niveaus is verdeeld. We kijken vanaf de eerste verdieping zo de enorme woonkamer in. Let ook even op het kolossale tv-scherm, dat heeft welhaast een bioscoopformaat! Het kleed, de bank en de stoelen creëren een zithoek, waar je heel fijn met je familie kunt zitten. Natuurlijk is er veel daglicht, en je hebt een panoramisch uitzicht op de omgeving. Dit huis is een waar woonpaleis!

Spa

Hier nemen we even een kijkje in de badkamer. Ook hier is er veel ruimte om op een comfortabele wijze te genieten van de woning. Deze douche is zo groot, dat we beter kunnen spreken van een spa. De sfeer is hier heerlijk ontspannen, waardoor je helemaal tot rust komt. Let op de prachtige en luxe sanitaire voorzieningen: links het bijzonder grote, moderne bad, waarin je kunt ontspannen, en rechts de douche, waar je verfrissing kunt vinden, deze bevindt zich achter de wand waar de spiegels en de wastafels aan bevestigd zijn. De plant in de badkamer zorgt voor een natuurlijke sfeer die natuurlijk niet mag ontbreken in een relaxruimte. 

Droompaleis

Tot slot willen we je graag dit huis laten zien. Het is vast al wel duidelijk dat deze prefabhuizen ware paleizen zijn. Als aanstaande bewoner mag je zelf bepalen hoe je huis eruit komt te zien. Jouw ontwerp wordt gewoon door architectenbureau Huf Haus uitgevoerd, zodat je droom uitkomt.  Wil je een spa, een overdekt zwembad, een home theater, een vloerverwarming, open galerijen, parketvloeren, een kleedkamer, keukeneilanden of een verlichting die je kunt programmeren? Alles kan en alles mag. Het is zelfs mogelijk om twee of drie flats naast elkaar te laten bouwen, waardoor je als familie bij elkaar kunt wonen, terwijl ieder gezin over zijn of haar eigen huis beschikt. Er zijn prefabhuizen met een oppervlakte van wel 400 vierkante meter. ’The Sky is de limit,’ zeggen ze wel eens. Bij Huf Haus denken ze er net zo over!

Tot zover onze tour langs de bijzondere geprefabriceerde huizen. We hopen dat je veel inspiratie op gedaan hebt! 

Zoek je nieuwe muurmode voor je huis? Lees dan dit artikel over prachtige muurdecoraties voor 2015.

In Rotterdam weten ze hoe bijzondere architectuur gerealiseerd kan worden. Lees in dit artikel over het Bridge House in Rotterdam.

Wat zou er aan luxe in jouw geprefabriceerde huis moeten komen? Deel je ideeen op ons forum!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!