Selecteer een woning naar aanleiding van je sterrenbeeld | homify

Selecteer een woning naar aanleiding van je sterrenbeeld

larapappers larapappers
AR Design Studio- The Boat House Moderne huizen van AR Design Studio Modern
Loading admin actions …

Astrologie is een fascinerend gebied; voor sommigen een fantasie en voor anderen werkelijkheid. Of je er nu in gelooft of niet, waarschijnlijk herken je in de karaktereigenschappen van jouw sterrenbeeld een deel van jezelf. 

Wij hebben daarom vandaag een interessant Ideabook voor jou samengesteld; herken jezelf namelijk in het ontwerp van een woning! Bekijk de volgende 12 woningen en ontdek of jouw woning bij jouw sterrenbeeld past!

Waterman: een familiewoning

Camp Hammer Moderne huizen van Uptic Studios Modern
Uptic Studios

Camp Hammer

Uptic Studios

Voor een Waterman is de aanwezigheid van vrienden en familie gelijk aan ademen; het is een noodzakelijkheid. De woning van een Waterman is daarom een belangrijke plek waar vrienden en familie samenkomen. Deze woning met een fijne buitenplek en een prachtig uitzicht is dan ook de ideale woning voor een Waterman; op het terras met uitzicht kan hij al zijn dierbaren ontvangen.

Boogschutter: een geboren reiziger

Boogschutters kunnen meestal niet lang op dezelfde plek blijven, het zijn vaak geboren reizigers. Daarom is een moderne, functionele woning met weinig onderhoud perfect voor een boogschutter. Op deze manier gaan zij namelijk met een goed gevoel van huis en keren zij altijd weer naar een fijne woning terug.

Vissen: een woning met water in de omgeving

AR Design Studio- The Boat House Moderne huizen van AR Design Studio Modern
AR Design Studio

AR Design Studio- The Boat House

AR Design Studio

Bij vissen hoort natuurlijk het element water, daarom is een woning in de buurt van water ideaal voor dit sterrenbeeld. Bij deze woning kun je vanuit de woonkamer heerlijk genieten van het mooie uitzicht.

De impulsieve Ram

De ram staat vooral bekend om zijn vurigheid. Daarom past deze woning met de rode, bakstenen muren goed bij de vurige ram. Het is dan ook een opvallende woning met een sterk persoonlijk karakter. 

Ben jij overtuig maar heb jij hulp nodig bij het ontwerpen van jouw woning? Raadpleeg dan gerust een architect.

Een sensuele woning voor de Stier

De Stier staat bekend om zijn sensualiteit, maar ook om zijn behoefte aan veiligheid en geborgenheid. Zijn woning moet dan ook voldoen aan de hoogste eisen van comfort en design. Deze woning is daarom ideaal voor een Stier: het combineert een stijlvol ontwerp met functionaliteit.

Een rustige geest voor de Tweeling

Het sterrenbeeld Tweeling staat in contact met het element lucht. Daarom is een woning met veel ramen ideaal voor dit sterrenbeeld. Bij deze woning zie je dat er in het ontwerp rekening is gehouden met de omgeving; vanuit de woning geniet je van een prachtig uitzicht door de grote ramen.

Gezelligheid voor de kreeft

Het element dat bij de kreeft hoort is de maan. De Kreeft wordt daarom beschouwd als een van de gevoeligste sterrenbeelden. Ze staan ook bekend om hun grote hart; een familiehuis past dan ook perfect bij dit sterrenbeeld. Een Kreeft deelt namelijk het liefst zijn woning met anderen en geniet van de momenten die hij met zijn familie kan doorbrengen.

Trotse leeuw

De Leeuw wordt beschouwd als de koning van de dierenriem. Zij moeten meestal in het middelpunt van de belangstelling staan en ze zijn overtuigd van hun koninklijke aard. Daarom is een statige woning zoals je op deze foto ziet perfect voor de Leeuw. De zuilen en de wit-rode stenen geven deze woning een statelijke look.

Minimalisme voor de Maagd

De Maagd wordt beschouwd als het meest zuivere sterrenbeeld. Vaak zijn het perfectionisten en hebben zij behoefte aan structuur. Daarom past een moderne woning zoals je op de foto ziet perfect bij dit sterrenbeeld; strakke lijnen en een witte kleur zorgen voor een overzichtelijk geheel.

Weegschaal: de juiste balans vinden

Het sterrenbeeld Weegschaal is altijd opzoek naar balans. Daarom past een woning waarbij comfort en esthetische aspecten worden gecombineerd erg goed bij dit sterrenbeeld. Op de foto zie je een moderne woning die op een unieke manier in de omgeving opgaat; deze woning straalt harmonie uit.

Een geaarde Steenbok

Steenbokken zijn meestal ambitieuze mensen en hebben een sterke verbinding met het element aarde. Vaak bekijken zij de wereld ook op een rationele manier. Daarom is deze woning ideaal voor een Steenbok: het aardse element komt duidelijk terug in de landelijke sfeer van de woning en de rode stenen leggen de nadruk op het aardse element.

Privacy voor de Schorpioen

Schorpioenen zijn vaak snel jaloers en erg gesteld op hun privacy. Daarom past een vrijstaande woning waarbij zij zich geen zorgen hoeven te maken over hun privacy perfect bij dit sterrenbeeld.

Ben jij nog niet overtuigd? Lees dan ook dit Ideabook over woonkamers in onze sterrenbeelden reeks!

Past jouw woning bij jouw sterrenbeeld?
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!